Home » , , , , » EPHYRA PILIHANKU PHASE 2 - Cabaran 30 Hari Bersama Ephyra

EPHYRA PILIHANKU PHASE 2 - Cabaran 30 Hari Bersama Ephyra

Bang Bang Boom... Lama dah tak bercerita dengan uolss tentang produk supplement favourite iolss ni tau! Rindu pulak nak berceloteh tentang Ephyra... Makanya, hari ni iolss nak menciwi pasal Ephyra, Ephyra & Ephyra... Tiada yang lain... Hanya Ephyra di hati.... Seriously bom ke ba bom terbaikkkkk!!!! 


Alhamdulillah, hasil dari EPHYRA PILIHANKU yang dianjurkan oleh pihak Denai Hati bersempena dengan sambutan Majlis Sepetang Bersama Blogger & Yeo's 2014 tempoh hari... pihak Ephyra telah memberikan peluang kepada empunya Bubblynotes ini untuk merasai sekali lagi pengalaman 30 hari bersama Ephyra.... Kira2nya selepas peluang pertama diberikan oleh pihak Ephyra di SINI dulu, ini peluang kedua pulak lah uolss... Total premium box yang iolss dah complete minum sehingga ke hari ini tanpa miss sehari pun adalah 2 kotak. Berhajat untuk continue??? Sudah semestinya uolss....


Apalah yang buatkan iolss jatuh cinta sangat dengan Ephyra ni??? Ihiksss.... Seriously iolss memang jatuh cinta sangat2 dengan Ephyra.... Terbaik and for those peeps out there...kalau uolss belum try it's worth a try... Seriously no jokes ok??? Weolls2 yang dah merasai pengalaman consume Ephyra bercakap based on our own experienced... 

Sebelum iolss consume Ephyra, iolss rasa macam walaupun muka tu tak berjerawat dan tak pernah berjerawat cuma ada 1-2 muncul kadang2.... but... rasa macam dull sikit muka kalau tak bersolek... nak keluar rumah mesti ada rasa INSECURITY ...bha ha ha..kalau nak keluar rumah tanpa make up... Yo lah, den kan jonis yang make up yo kalau keluar...hik hik hik, bila tak make up rasa lain macam pulak dan keyakinan diri tu cam kurang pulak sikit... sebab tengok muka nampak macam dull, pucat, kusam dan tak ada seri pulak... la la la la...betul ni betul tak tipu punya... kan orang sedia maklum kalau orang yang dah biasa ber-make-up ni, kalau tak make up jauh benar lari rupa bentuk wajah tu kelihatan... Hik hik hik... 

Tapi lepas consume Ephyra... tak ada hal punyalah uolss... lagi2 dah ada anak kecik ni kann??? Ash tu, tak boleh lambat sikit, makanya kalau nak outing tu kelam kelibut jugalah mummy dibuatnya dan dengan Ephyra pagi2 pun iolss tak adalah lagi kelam kelibut nak make up teruk2 bagai demi nak looks presentable bila ke office... bha ha ha... yelah kalau biasa tu mula2 sibuk nak apply foundation, lepas tu concealer (kalau Ash ajak bergurau senda memalam buta dan pepagi buta sampai timbul mata panda kannn??? nak ler cover mata panda tu, takkan nak lebam macam kena tumbuk pulak pergi office uolss... tak sesuai untuk diva okkkk??? ahakss diva ke???)... serioulsy Ephyra memang has changed my life and make my life easier... plus lebih berkeyakinan dengan penampilan diri... muka jadi flawless, tak perlu make up yang tebal, hanya solekan tipis jer dah memadai... tak percaya... let's see... 

Semakin lama iolss consume Ephyra, semakin terbaikk hasilnya... muka lebih licin, halus, mulus, dan flawless sudah semestinya. Gambar kat atas ni kalau uoss nak tau, on Saturday last few weeks masa iolss dah half way consume kotak kedua Ephyra... Ini during iolss nak beli roti canai for breakfast...bha ha ha...melampau tak??? Beli roti canai pun nak selfie bagai dan pakai handsfree bagai... Al-maklumlah iolss kan busy woman banyak urusan dengan semakphone iolss ni... lol... dengan What's App-lah dengan phone call kasih sayang lah... dengan text messages lah... Ahaksss.... Dan nak jugakkk selfie, demi nak buat record sendiri hasil penggunaan Ephyra dan share dengan uolss the wonders of miracle yang Ephyra dah buat on my appearance... Glowing giteww uolss.... Without make-up pun masih nampak great dan iolss lebih confident kot nak gi mana2 pun.... Kalau nak outing dengan Ash tak bersolek pun tak jadi masalah ok??? 

Again, seriously, Ephyra giving me satisfaction of the beauty and as well as health purposes. Iolss tak mengalami masalah2 seperti kulit kering, kusam, pigmentasi, jerawat at all. Badan sentiasa rasa cergas dan iolss tak mudah rasa penat walaupun sibuk dengan kerja seharian di office, balik rumah nak kemas rumah, masak dan jaga Ash... seriously Ephyra dah banyak membantu. Nak2 lagi jenis ibu baru kann??? Ash kan suka jaga malam2 dan pagi2 sebelum subuh ajak mummy borak??? Tapi, Alhamdulillah, iolss tak ada masalah kelesuan akibat dari tak cukup tidur... Cergas jer rasa... That's why I still could keep my blogging momentum dan tak tergelincir teruk sangat dalam publish entri2 baru... bha ha ha... Ephyra telah memainkan peranan yang besar dalam hidup iolss ok??? Terbaik and thumbs up... I would say 7 star for Ephyra and thumbs up!!!

Inilah wajah terbaru iolss hari ini yer peeps... Hasil consume Ephyra selama 30 hari yang kedua selepas 30 hari yang pertama... Dan bila dapat melihat hasil sebegini dan apa yang Ephyra dah bantu iolss dalam kehidupan seharian iolss... Iolss definitely tiada keraguan langsung atas keberkesanan dan manfaat consume Ephyra... Again and again, kalau uolss tanya iolss nak tetap continue consume Ephyra ke? Of course iolss nak... and mysuami pun puji ok??? He said, hari demi hari, my complexion is getting greater and greater and he loves looking at it. Siapa yang tak suka suami puji diri cantik kann??? Bha ha ha... Puji memuji and appreciate each other tu kan ingredients in the recipe of marriage...

Sesungguhnya Ephyra has added colours to my life and I am really loving it and will has no doubt to be loyal to Ephyra... ^_^... Antara entri2 lain yang iolss pernah kongsikan dengan uolss tentang kehebatan Ephyra ni for uolss to recap the talk back adalah:


Dari entry2 recap yang iolss senaraikan di atas, uolss boleh baca dan lihat sendiri bagaimana pengalaman dan juga perubahan yang besar yang telah dilakukan oleh Ephyra ke atas diri ini. And uolss pun boleh juga!!! 

Kita cross-marketing sikit... hik hik hik... Uolss pun mampu dan boleh merasai pengalaman seperti iolss dan menjadi flawless giteww...sebab wajah flawless kan impian setiap wanita yang concern of beauty... If uolss really berminat dan tak tahu bagaimana caranya untuk mendapatkan Ephyra atau susah untuk mendapatkan Ephyra dari sumber2 lain... iolss ada sedikit berita baik buat uolsss ok???

PEK PERCUBAAN MENGANDUNGI 10 SACHETS
PEK BULANAN MENGANDUNGI 30 SACHETS

KHAS BUAT PENGUNJUNG BLOG BUBBLYNOTES.COM,
DAPATKAN EPHYRA ANDA DENGAN HARGA YANG ISTIMEWA ^_^ HANTARKAN PESANAN ANDA DENGAN MENGISI BORANG INI

Boleh cuba dulu trial pack untuk merasai perbezaannya kalau masih ada rasa ragu2 atau was2 dalam hati uolss...but what I could say is... it's worth the price!!! 

Till, then... cheerios peeps!!!

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel EPHYRA PILIHANKU PHASE 2 - Cabaran 30 Hari Bersama Ephyra, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Saturday, April 19, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

52 comments:

  1. Alhamdulillah perubahan memang dapat dirasai dengan Ephyra kan dear. You look flawless and vibrant by the way, together we stand with Ephyra hehe :D

    ReplyDelete
  2. wahhh berseri2 muke! cantikkk! mmg pnah bace psl ephyra ni, ramai gk ckp berkesan kn..kalau boleh tmbh dgn link about details product lg ummph kot hehe. nak dgr jugk dr empunye consumer kan hihi. pe2 pun mmg cantikkk! :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Qeela, link tentang details product akak dah sediakan dalam entri ni...klik jer satu2 dan baca yer...

      Delete
  3. Replies
    1. memang tak dapat disangkal dan dinafikan kan dear?

      Delete
  4. waduh caiyok2.iman ngah kumpl duit nk beli. sblm hari bhgia mai nk comel3 ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. meh beli kat akak meh iman... akak bagi harga special kat iman...

      Delete
  5. Alhamdulillah, radiant look dan glowing Farah, husband notice tu memang berkesan. bancuhye lagi absorb kan.

    ReplyDelete
  6. Wah jealous ni...Kababooommmm dear..flawless gitu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau jeles meh ler beli dengan iolss...ha ha ha... try sama ada bom ke ba bom ke tak? hik hik hik...

      Delete
  7. Memang sangat licin dan flawless kulit Farah...jeles Mia melihatnya....dah ramai yang cakap ephyra ni ok, rasa cam nak try pulak. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha meh sini meh beli kat iolss... harga special punya iolss bagi... hik hik hik...

      Delete
  8. Replies
    1. Alhamdulillah, produk ni serasi dengan akak maria...

      Delete
  9. Info yang bermanfaat buat setiap BUNDA...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sangat berkesan dan bermanfaat tau produk ni...

      Delete
  10. gebunya nampak.. auwww makin mengancam

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, produk EPHYRA terbukti berkesan dan bagus...

      Delete
  11. Replies
    1. hi, saya dah follow awak balik... thanks for dropping by and follow yeah?

      Delete
  12. salam singgah. alhamdulillah. perubahan ketara tu. memang terbaik! ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang tak dapat disangkal EPHYRA memang terbaik dear...

      Delete
  13. Selamat berhujung minggu... Zumal balas kunjungan kat sini :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kerana membalas kunjungan yer...

      Delete
  14. cemburu tgk kulit farah yg gebu gebas..

    ReplyDelete
    Replies
    1. cubalah consume EPHYRA kak... he he he...

      Delete
  15. untung la dia makin cantik...hahahaha.... :D

    ReplyDelete
  16. Jerawat dgn ayut mmg xleh dipisahkan...dlm sebulan tu mesti ada..consume ephyra mcm best je.hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. meh sini beli ngan akak meh ayut...tak beli yang premium pack beli trial pack pun boleh...

      Delete
  17. salam kunjung balas.sy dr senarai http://www.mialiana.com/2014/04/senarai-url-blog-3.html... saya follow sini juga.

    wah mcm best jek.sesejak ada ank jrg dh nk mekap2.x sempat...mihahaha...mcm anak 5 pdhl br satu

    ReplyDelete
    Replies
    1. EPHYRA mencantikkan muka tanpa perlu make up pun tak apa, nak try trial pack boleh cuba beli dari Bubblynotes... *_^

      Delete
  18. salam singgah :D wahh, flawless betullah ! nak kena try jugak ni ><

    ReplyDelete
  19. it's really nice and meanful. it's really cool blog. Linking is very useful thing.you have really helped lots of people who visit blog and provide them usefull information. by Index Apk

    ReplyDelete
  20. alhamdulillah ephyra membantu kan:)
    tp buat masa skrg saya dlu.dh selesai minum 83sachet. hihi

    ReplyDelete
  21. Adui bukan main cantik berseri wajah kamu ye... inilah keberkesanan produk Ephyra.... Semoga terus ceria dgn Ephyra.

    ReplyDelete
  22. Replies
    1. Alhamdulillah kak ephyra banyak membantu...

      Delete
  23. bertambah keserian wajah akak yang dah berseri tu :) hihi.. teruskan minum kak :)

    ReplyDelete
  24. Memang sedap dan memberi tenaga ephyra ni Farah... terliur bila teringat rasanya ^__^

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia