Home » , , , , » Bulan Ke-2 Bersama Ephyra!!!

Bulan Ke-2 Bersama Ephyra!!!

Alhamdulillah rezeki kannn??? Siapa yang nak tolak rezeki betul tak??? Setelah diberikan peluang oleh pihak Ephyra untuk merasai pengalaman meng-konsumsi Ephyra selama sebulan, kini diteruskan pula dengan bulan yang ke-2... Sangat teruja dan tak sabar untuk menghabiskan 30 hari yang kedua ini dan melihat hasilnya...^_*. 

Hasil konsumsi di bulan yang pertama atau 30 hari yang pertama boleh dirujuk pada entri INI... dan pastinya pada sesiapa yang mengikuti Bubblynotes tau yang iolss memang sentiasa update pada uolsss tentang perkembangan Ephyra terhadap diri iolss... Ok, suka suka suka... Ephyra sangat awesome peeps!!! ^_^... Kini, iolss lebih senang keluar rumah dengan make up yang sangat2 tipis... ^_*... 

Kalau uolss dengar kawan2 uolss berborak atau memperkatakan tentang how amazing Ephyra is... Trust me it's not due to 'nak melakukan produk'... macam yang orang2 kita sering keluarkan dari mulut mereka kalau we are doing marketing for products... tapi IT IS BASED ON THEIR TRUE OPINIONS AND EXPERIENCES yer peeps??? Eventhough iolss baru diberikan peluang oleh pihak Ephyra untuk merasai sendiri kebenaran dan kehebatannya... Jujur iolss beritahu uolss yang Ephyra memang awesome and uolss memang akan berpuas hati after consuming it dan rasa sendiri perbezaan serta perubahannya... 

So bear in mind always always bear in mind... testimonial pengguna2 Ephyra semuanya adalah benar!!! Tiada yang benar melainkan yang benar2 belaka... ahaksss... 


Ephyra telah menjadi satu kemestian atau rutin saya pada setiap hari.. dan sehingga ke hari ini, saya amat amat berpuas hati... Ketahuilah bahawa gambar di atas bukanlah di-edit ok? No filter!!! No Camera 360!!! Sungguh... Semuanya kerana Ephyra yang telah menjadikan wajah saya totally bersih tanpa sebarang tanda2 di wajah, glowing giteww dan tak kusam... La la la la... Bila ada produk macam ni, siapa yang tak suka kan??? Lagi2 untuk kecantikan serta kejelitaan dan ke-diva-an... hik hik hik... Akak ko ni part2 self-beauty memang laju jer... ahakss... 

Siapa tak nak kulit berseri, jelita, diva, ayu, gorgeous giteww... Setiap wanita menginginkan gaya serta penampilan diri yang vasss giteww (kalau tak nak tu tak taulah nak cakap kannn???)... Of courselah nak kannn??? Sejak merasai pengalaman bersama Ephyra, hidup lebih ceria dan confident level tu up sikit dari kebiasaan (tapi tak adalah poyo2 over confident tak tentu arah... ahaksss)... 

Well, kalau ada yang menyimpan hasrat hati atau keinginan nak consume Ephyra tu kann??? Baik ngaku cepat2... he he he... jangan simpan2 jangan pendam2... Nak cantik??? Nak jelita??? Nak diva??? dan yang lelaki pun sama... tak kurang juga... nak jadi cam Norman Hakim giteww??? Nak jadi jejaka idaman Malaya??? Jom lah kita ber-Ephyra beramai2 uolss... 

Nak order dengan harga yang istimewa melalui Bubblynotes??? ^_*... Khas untuk uolss, hanya di Bubblynotes... sila klik banner Ephyra dengan gambar kakak Memey iolss di atas tau... (banner iklan Ephyra yang menari2 di bawah kepala blog a.k.a. header) or else you could hit the contact me page... dan hamburkan segala bagai jenis pertanyaan tentang Ephyra di situ... 

Till then cheerios on Monday peeps!!! Lepas ni kita sambung dengan cerita SBB2014 pulak nak??? ^_*

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Bulan Ke-2 Bersama Ephyra!!!, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Monday, March 10, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

13 comments:

  1. Hai Farah! Amboi, makin berseri2 ye skang.. =)

    ReplyDelete
  2. akak memang omeyy...aummm..ephyra sedap

    ReplyDelete
  3. Wah.. Teringin plak nk try.. Huhu

    ReplyDelete
  4. halus dan gebu la muka sis..terbaik la produk ephyra

    ReplyDelete
  5. amboii semangatnya dia dah start menerai pack baru ye hehehe :D

    ReplyDelete
  6. untung laaa...untung laaaaaa...hahahaha :D

    ReplyDelete
  7. Wah nie yg buat rasa mcm nak cuba jugak nie.. =D

    ReplyDelete
  8. Masih tengah berfikir ni walaupun tahap ingin mencuba tu dah lebih 80%..nway it suits you dear...

    ReplyDelete
  9. untung laaa....untung laaa...untung laaa

    ReplyDelete
  10. beshnya la dapat peluang macam ni.. untung nyaaa

    ReplyDelete
  11. Nampak gebu je kulit Farah...

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah..kesan yang positive perlu diteruskan :)

    ReplyDelete
  13. nampak halus dan glowing kulit farah....geramnya ...ada sesiapa nak sponsor tak,.....huhu

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia