Home » , , , , , , , , , , » EPHYRA...Memudahkan Kerja Saya!!!

EPHYRA...Memudahkan Kerja Saya!!!

Masih lagi bercerita tentang Ephyra...^_^...Walaupun uolss mungkin dah boring membaca Cik Puan Bubbly, ber-bubbly2 tentang Ephyra ni, tapi iolss still wants to share pengalaman sebenar iolss tentang Ephyra dan bersama Ephyra... Kerana itulah yang iolss experience yang sebenar2nya dan iolss realize tentang perubahan2 yang berlaku pada diri ini...Wah gitewww!!! Kelasssss ko Bubbly.... Muahahahaha.... 

Why would I strongly suggest uolss to consume Ephyra??? Why did I say EPHYRA...Memudahkan Kerja Saya!!! Mestilah bersebabkannn??? Dan bila suggestion tu datang ianya tak pernah kosong ok uolsss??? Bagi mengetahui benefits and the goodness of Ephyra, uolss can always refer to my previous entry HERE ... Boleh baca dengan lanjut dan boleh juga order sama ada trial pack (10 sachets) or one month supply (30 sachets) dengan klik banner di atas kepala blog (header) Bubblynotes dengan tawaran harga istimewa hanya untuk pembaca2 Bubblynotes sahaja... bha ha ha, marketing tak menghingat, al maklumlah pernah berpengalaman dalam bidang Sales & Marketing... gitewlahhh gamaknya... tapi tiada paksaan, bagi sesiapa yang tergerak hati untuk mencuba tu dialu2kan... 

Well, back to the content of this entry... nak dijadikan cerita... this morning iolss kelewatan sedikit ke office disebabkan lewat keluar rumah (kesiangan lettew) dan juga singgah di petrol pump to fill in my petrol... Makanya, bila dah kesiangan, memang tak sempat nak tempek bedak, make-up segala bagai... Make-up pouch tu disambar dan diletakkan di dalam handbag iolss... Tudung pun lilit dalam kereta uolss... bha ha ha... tapi of course lah beranak tudung dalam kereta tu siap2 dari rumah, tak adalah ter-bogel cam tu jer keluar... statement tak menghingat yer tak...demi nak clarify... kena clarify, hidup dalam zaman orang yang suka cari point nak salahkan orang ni kena clarify betul2 walaupun we are not answerable to anyone except Allah kannn??? 

Masuk kali ni dah 2 kali my suami tegur, yang nowadays, my skin tone has even better and it seems yang my skin tone nampak glowing and flawless giteww...ahakss terharu iolss bila my suami cakap macam tu even tak diminta untuk dipuji... Suami kann??? Dah tentulah sentiasa memerhati penampilan isteri, lebih2 lagi my suami is the type yang memang concern on how do I looks... even an inch tak kena pun dia akan tegur supaya boleh diperbaiki... So sweet!!! That makes me love you even more as day goes by... tak kiralah apa pun nak berlaku kat luar sana tu...nak tunggang nak terbalik...dunia iolss bersama my suami adalah dunia kami, rumahtangga kami berdua adalah urusan kami berdua, tiada kena mengena dengan sesiapa pun.... maksudnya orang selain dari institusi rumahtangga kami berdua yang dibina di atas lafaz akad nikah yang menetapi hukum syarak Islam dan juga undang2 Malaysia... So, kalau2 ada yang cuba untuk merosakkan, meruntuhkan dan mengganggu ketenteraman tu, kita kira halal jerlah... oopss terlalut pulak... 

Back on track... bukan sekadar my suami tegur, orang kedua hari ni adalah Pink Panther...a.k.a. my boss, he told me that I look good even without make up, but stilll iolss rasa improper pulak ke office tak make-up...muahahah...confident level untuk tak ber-make-up tu belum penuh lagi...tapi dah 50-50 dah... walaupun Pink Panther kata I look ok??? I look better... masih lagi ke ladies dan menempekkan bedak... 
Ok fineeee!!! Iolss memang dah tembun sejak melahirkan Ash...wakakakaka, tapi In Shaa Allah, tengah gigih berusaha ni...la la la la...tunggu jer review nanti... Yang penting nak tunjukkan muka yang sentiasa nampak gigi tu... Dengan timing start kerja yang dah nak hampir siap, manalah ada masa nak belek dan make-up bebetul sangat... Sekadar basic2 sahaja... a bit of foundation, a bit of loose powder, a bit of eye-shadow, a bit of mascara, eye-liner blusher and light lip gloss...tadaaaa... I'm done for the day... Tak perlu ber-ia nak ber-eye shadow tetebal sangat macam nak ke function, blusher tebal2, lipstick tebal2... dengan EPHYRA I seriously do feel sangat sangat sangat menyenangkan kerja saya... tak perlu make-up yang extravaganza nak menutupi segala cela di muka...sekadar make-up yang tipis sudah memadai dan looks just nice for me my own... Dan yang paling penting menjimat masa serta memudahkan saya!!! Yeayyyy... I'm happy with Ephyra... 

With all this experiences, ianya membuatkan saya lebih teruja untuk meneruskan pengalaman seterusnya bersama Ephyra yang ternyata sangat berhasil dan serasi dengan diri ini... And I have no regret dalam merasai pengalaman bersama Ephyra... Seriously peeps, if uolss nak perbaiki tekstur kulit, wants your skin to be glowing and flawless disamping benefit2 lain yang didatangkan khas bersama Ephyra ni, I once again would strongly suggest you to try it!!! Many has tried and it has been proven well!!! Trust me you won't regret consuming Ephyra....

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel EPHYRA...Memudahkan Kerja Saya!!!, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Thursday, March 13, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

43 comments:

  1. kulit sis dah makin gebu..memang priduk tu sesuai dengan sis..kena komitmen minum beterusan tu kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah lya thank you... badan pun semakin gebu jugak ni...

      Delete
  2. Lepas ni makin comel lerr Farah ..
    Amalkan selalu insyaallah kesihatan pon akan bertambah baik ..
    Selamat ber EPHRA ya Farah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak farah mmg dah cute <3 lg cute la bla minum ephyra =D

      Delete
  3. beware! I'm gonna go after you..hahaha...

    You really look good kakak..Me is not tipu...suwerrr! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamakkkk lari sebab sally is coming after me... eh ye??? sally nampak cam tu ke??? Alhamdulillah and thank you...

      Delete
  4. Replies
    1. alamak malunya iolss... Alhamdulillah, thank you kak mia...

      Delete
  5. harap lepas plkn nih, dapat laa beli ephyraa boleh juga berseri seri hehe

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum farah.. selamat pagi, sheila singgah sambil menabung sini ~~~ memang nampak semakin gebu kulit farah... bestnya.. jeles iolss tau ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam sheila, bukan kulit jer gebu orang2nya pun sekali gebu... nanti lepas pantang consume ephyra ek?

      Delete
  7. HMMM...MAKIN RAMAI yang mencuba dan berkesan
    momoy lagi masih teragak2 nak mencuba

    ReplyDelete
    Replies
    1. try dengan trial pack with 10
      sachets dulu momoy...

      Delete
  8. xsabar k.el nak try pakai epyhra ni uols
    nti pas banak nak pakai
    mn lah tau k.el leh lawo cam uols tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila order dengan iolss ok??? bha ha ha...

      Delete
  9. makin hari makin cantik makin ceria......makin slim....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah thank you kak... ha ha ha part slim tu belum slim lagi kak... otw...

      Delete
  10. Wah..caya lah Farah..teringin jgk nk try..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. try trial pack dululah dear... consists of 10 sachets...

      Delete
  11. salam. hmm..macam teringin pulak nak cuba produk ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau dah macam tu, apa kata try consume???

      Delete
  12. semakin berseri kulit wajah kak farah.. nak juga aiza mencubanya.. :D

    ReplyDelete
  13. tgh berusaha kak farah?biasa la tu.lepas bersalin pipi tembun skit. ermm pkai belyvya ke? ehhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. gigih berusaha untuk menghilangkan tembun ni ...

      Delete
  14. jeles tengok muka akak..licin jerk..
    ada petua lain tak??

    ReplyDelete
    Replies
    1. so far tak ada zee... hik hik hik... hanya Ephyra...

      Delete
  15. Wahh cantik hitu..kulit pun mulus halus je..aida memang tengah cari supplement ni..tgh survey yang mana terbaik...hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ephyra is the best dear... trylah kalau nak tau keberkesanannya...

      Delete
  16. waduh..terjatuh tangga plak iman tgk ke-shine-ning akk...terpancar2 lighting ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak terseliuh tak iman??? hu hu hu...sorry...

      Delete
  17. Tak sabarnya kenit nak start minum ephyra ni hehe

    ReplyDelete
  18. salam blogging...cantiklah kulit Kak Farah

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam blogging dear, thank you my dear...Alhamdulillah...

      Delete
  19. Makin gojes kak farah..Ephyra di hati..cewahhh

    ReplyDelete
  20. mkn gebu je tgk kulit fara ni... hehehe

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia