Home » , , » My Journey With Ephyra Has Begun!!! ^_^

My Journey With Ephyra Has Begun!!! ^_^

Source Extracted from HERE
Boom boom cak!!! Ok, no more teka teki and no more games... *_^... Pada siapa2 yang telah membaca entri saya yang INI malam semalam, bungkusan yang telah selamat sampai itu, yang dimaksudkan itu adalah produk Ephyra uolss... Yer, silalah percaya perjalanan saya bersama Ephyra telah bermula... my journey with Ephyra has begun!!! Alhamdulillah dan terima kasih kepada pihak Ephyra kerana telah memberikan peluang kepada saya untuk mencuba merasai pengalaman bersama Ephyra selama 30 hari!!! ^_^... 1 hari 1 sachets... EPHYRA... SERLAHKAN KEJELITAAN SEBENAR ANDA!!! *_^ wink... Semestinya rata2 orang ramai yang heboh memperkatakan kehebatan Ephyra. Ramai di antara kita yang sudah mencuba Ephyra dan hasilnya ramai yang sangat berpuas hati dengan hasil bagus produk ini. Ephyra semakin dikenali dan diyakini oleh ribuan pengguna... Memey Suhaiza pun mengambil Ephyra uolss... Ahaksss...sungguh2 nak maintain diva ni kannn??? Mentang2lah baru bersalin... 

Inilah sebenarnya yang terkandung di dalam bungkusan semalam, bekalan dari pihak Ephyra untuk tempoh selama 30 hari...

Ephyra... Ephyra...Ephyra...asyik sebut jer kann??? Tak cerita habis lagi, nama sedap jer, kalau uols dengar seorang perempuan dengan nama macam ni (especially lelakilah...he he he)..agak2 terbayang tak gadis atau wanita cantik??? Ekekekeke...Pada yang tahu, good!!! Pada yang mungkin tak tahu menahu apa itu sebenarnya Ephyra...dan mungkin tertanya2 sama ada Ephyra ni krim ke? pil ke? minuman ke? Ha, meh saya cerita sikit...Ephyra adalah produk minuman supplemen tambahan yang dirumus khas dan sangat sedap untuk kecantikan dan kesihatan yang bermula dari dalam. Ia mengandungi kolagen ikan laut dalam yang dihidrolisis secara semulajadi yang membantu kuasa penyerapan ke dalam kulit iaitu L-Glutathione, Astaxanthin, Acai Berri, Acerolla Ceri, Marigold Flower Extract, Acacia Gum, Superberi dan Serbuk Tomato yang merawat, memperbaharui dan seterusnya menyerlahkan lagi keserian dan kesihatan dalaman dan luaran.

Dengan ribuan testimoni yang menyakinkan, telah menambat hati ramai pengguna Ephyra. Mengapa Ephyra sangat berkesan??? Sudah tentu kerana formula hebatnya yang mengandungi 9 bahan alam semulajadi berkualiti tinggi bergred super AAA. Ephyra bukan hanya produk kolagen semata2, tetapi Ephyra adalah formulasi rumusan minuman antioksida yang terbaik untuk kecantikan dan kesihatan uols. Sesuai untuk semua peringkat umur, untuk lelaki juga wanita semestinya. Ephyra disahkan selamat dan berkesan serta mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia beserta disahkan HALAL oleh JAKIM. 

Testimoni boleh dicipta, pengalaman boleh direka, gambar boleh diubah dan pelbagai lagi. Tetapi testimoni dari pengguna setia Ephyra memang tidak boleh disangkal lagi. Kalau uols Google pun "testimoni Ephyra" atau "review Ephyra", uols akan lihat banyak review hebat perkongsian dari ribuan pengguna Ephyra.

Jika uols ada masalah kulit kusam, kedutan, jerawat, jeragat, sakit sendi, tumit merekah, kulit kering, rambut gugur dan sebagainya, jangan ketinggalan untuk dapatkan penyelesaian uolss dengan Ephyra. Jom lihat apakah kelebihannya produk Ephyra ni dan kenapa saya bersetuju untuk mencuba merasai pengalaman mengambil Ephyra dalam rutin seharian saya selama 30 hari ini??? ^_* dan juga seterusnya... Check this out peeps!!! 
  1. Membantu menjadikan kulit kita lebih anjal, halus dan cerah berseri.
  2. Merangsang penghasilan kolagen yang diperlukan oleh tubuh badan kita.
  3. Membantu memulihkan wajah yang bermasalah seperti jerawat dan jeragat.
  4. Membantu memulihkan masalah kulit ekzema (kegatalan dan kemerahan).
  5. Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus di wajah.
  6. Menghindari kita daripada penyakit barah, tekanan darah tinggi, diabetes dan masalah kulit kerana ianya mengandungi supplemen anti oksidan Astaxanthin.
  7. Menguatkan rambut dan melambatkan uban.
  8. Menjadikan rambut lebih sihat, lembut dan bersinar.
  9. Melancarkan sistem pencernaan dalam badan, menurunkan berat badan dan mengawal nafsu makan.
  10. Mengurangkan kadar kolesterol dan menjauhkan kita daripada risiko mendapat sakit jantung.
  11. Membantu seimbangkan tekanan darah.
  12. Meningkatkan tenaga dan daya ingatan.
  13. Meningkatkan sistem ketahanan badan.
  14. Melindungi retina dan mencegah penyakit mata akibat kerosakan termasuk faktor usia.
  15. Melegakan kesakitan sendi dan arthritis.
  16. Melegakan kesakitan pedih ulu hati dan gastrik.
Untuk maklumat yang lebih lanjut, sila klik FlyerWebsite dan Fanpage.

Bagi memudahkan anda semua, jom kita klik link di bawah, antara testimoni Ephyra yang dipilih dari kalangan blogger.
    1. Masalah kulit muka dan jerawat - klik SINISINISINISINISINISINISINISINI dan SINI
    2. Masalah period / haid - klik SINI dan SINI
    3. Masalah tumit / tapak kaki - klik SINI dan SINI
    4. Testimoni kuku dan rambut - klik SINISINI dan SINI
    5. Testimoni lelaki - klik SINI
    6. Testimoni menyusukan anak - klik SINI
    7. Pelbagai masalah lain - klik SINI

Kulit sempurna. Wajah yang jelita. Keyakinan tiada tandingan. Hasil yang nyata. Semuanya lengkap dalam SATU produk kecantikan dan kesihatan. Sebab itu saya mengambil keputusan untuk mengambil langkah permulaan ini untuk bersama2 dengan Ephyra!!! ^_^

Masih banyak yang saya nak kongsikan dengan uolss dan perjalanan bersama Ephyra baru saja bermula...dan saya juga akan kongsikan pengalaman saya sendiri serta hasil yang bakal saya sendiri perolehi setelah mengambil produk Ephyra ini selama 30 hari nanti... Sama2 kita saksikan dalam entri2 saya yang seterusnya yer???

Dan sekiranya ada siapa2 yang mempunyai sebarang pertanyaan ataupun berminat dengan Ephyra bolehlah hubungi saya dengan menekan saja  di SINI...ataupun sekiranya uols nak mencuba terus dengan trial pack (10 sachets) atau bekalan sebulan (30 sachets) bolehlah place your order / menghantar pesanan belian di SINI tak susah pun...at your service sir/madam!!! *_^ Saya sedia membantu dengan sebarang pertanyaan, kemusykilan ataupun apa2 saja yang berkaitan dengan Ephyra ni...

PEK PERCUBAAN MENGANDUNGI 10 SACHETS
PEK BULANAN MENGANDUNGI 30 SACHETS

KHAS BUAT PENGUNJUNG BLOG BUBBLYNOTES.COM,
DAPATKAN EPHYRA ANDA DENGAN HARGA YANG ISTIMEWA ^_^ HANTARKAN PESANAN ANDA DENGAN MENGISI BORANG INI

*Ada 30 hari untuk merasai perubahannya sendiri dan semestinya perkembangan serta perubahan itu akan dikongsi bersama2 dengan uols di sini...di Bubblynotes.Com... 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel My Journey With Ephyra Has Begun!!! ^_^, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Saturday, January 25, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

35 comments:

  1. Assalamualaikum fara. wahh bestnya. sheila tgu masa nak cuba gak ni. hehe

    ReplyDelete
  2. Adik...jangan lupa order akak untuk pack percubaan tu tau....nanti boleh consume terus...x sabar nak tunggu ni...i olls pun nak jelita macam testimoni yang lain....good luck adik..akak sentiasa sokong...

    ReplyDelete
  3. owhh ini plak ehehe wat suspen je sis semalam..kita dah cuba pek percubaan tu emm memang sdp

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum farah...wah bestnya dpt makan Ephyra ni...mmg best keberkesanannya...:)

    ReplyDelete
  5. salam. nak cuba tapi nanti la dulu huhu

    ReplyDelete
  6. yeszzaa...nory pon amalkan ephyra...kesan dia memang terbaikkk...

    ReplyDelete
  7. caner nak dpt free pengunaan ephyra ni..nak gak try after bersalin nti..:)
    pasni bertambah gojeslah uols kan :)

    ReplyDelete
  8. wah ! lepas ni confirm cantik jelita seperti anak dara gituwww.. ;)

    ReplyDelete
  9. bestnya akak...kita juga kesian.. uhuhu

    ReplyDelete
  10. bestnya akak...kita juga kesian.. uhuhu

    ReplyDelete
  11. salam farah..bestnya dapat makan ephyra tu..teringin juga nak cuba..jgn lupa nanti kasi la testimoninya..nk tgok jg kesan guna sebulan camna..hihi..

    ReplyDelete
  12. ada kat toko2 jamu ke?...
    ni yang wat rasa nak mencuba ni...hihihih

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum..wahhh nampak banyak benefit ^_^

    ReplyDelete
  14. Wah..makin ramai kwan bloger try ephyra ni...dulua yut consume vit c..tp mcm xjlnje sbb mgkn komitmen len lg..stop.ni xtau la nk try ap plak..hihi

    ReplyDelete
  15. Lepas ni mami Ash pasti meletop letop lew...hehe
    Tulah sana sini tulis pasal produk ni....moga mencapai standard yg dinginkan yeh Farah.

    ReplyDelete
  16. Wah.. Rmai blogger dh ber ephyra nmpknya..

    ReplyDelete
  17. hebat ke produk ni, sebab ramai betul blogger try produk ni, ermmm.. mama pun tak mahu melepaskan peluang lah.. nanti mama order ye.. hihi

    ReplyDelete
  18. banyak manfaat ephyra ni.. ramai blogger yang dah cuba..

    ReplyDelete
  19. wah ini rupanya..
    selamar mencuba.. ^_^
    ,akin chantek la lepas ni..huhu

    ReplyDelete
  20. Macam best pula produk ni ye Farah....nak tinjau2 dulu tapi macam nak try jugak :D

    ReplyDelete
  21. wahh besh..
    memg dgr ramai da strt pakai n rmai bg result yg memuaskan..
    xsbr pula yaya nak strt pakai.. ;p

    tp kan dia kate minum dgn perut kosong, lau seblm tu da minum air kosong or coffe ke boleh ke minum ephra pula? ummm

    ReplyDelete
  22. seronoklah dapat try makan produk nie..

    ReplyDelete
  23. tak sabar nak tengok perubahan yang u alami..

    ReplyDelete
  24. perghh! dah maju setapak jadi businesswoman ni. Terbaekkkkk! Untungla :)

    ReplyDelete
  25. kak fara nnti uploadla pic sebelum & slps guna ephyra bbrapa kotak..msti bnyk prubahan kan <3 sbb diya minum 10 sachet pun dah nmpk prubahan..best la ephyra ni

    ReplyDelete
  26. Selagi boleh, selagi baik, selagi mampu selagi tak memudaratkan makanlah .....utk kesihatan kita jugakkan Farah...

    ReplyDelete
  27. baru test hari ni..hihhi nk tgk jua mcm mn perubahan diri ni..

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia