Home » , , » Ephyra & Cik Puan Bubbly di Hari Ke-27!!!

Ephyra & Cik Puan Bubbly di Hari Ke-27!!!


Petang2 ni kita bercerita pula tentang Ephyra... Diam tak diam dah hari ke-27 saya consume Ephyra uolss... Sebelum ini pernah diceritakan di entri INI dan juga INI ... Setiap hari di waktu pagi semasa perut masih kosong dan sedang bersedia untuk bergerak ke office, sebelum memulakan perjalanan, saya tak pernah miss untuk consume Ephyra... Never sekali2 iolss lupa ok??? Ada juga di antara rakan2 blog yang request supaya saya tampilkan gambar terkini setelah penggunaan Ephyra...Muahahaha, akak ko ni sejak ada Ash, kurang sikit bergambar2 ni, jadinya demi memenuhi permintaan itu dan bagi menampilkan muka yang tak berapa nak retis ni....ekekekeke.... Ok, tarik nafas panjang2, sandarlah kat mana2 uols nak sandar... Jeng jeng jeng... Ready set go... 

Inilah dia hasilnya uols, mummy kepada Iman Firash yang consume Ephyra... sempat lagi ko berposing snap sana snap sini pagi ni, mentang2lah Pink Panther nun jauh di sana di Sydney kannn??? Hik hik hik, sekali sekala apa salahnya... Apa yang saya boleh katakan pada uols, seriously saya boleh rasa perubahannya yang sangat ketara terutama pada tone kulit muka yang telah menjadi sekata dan juga iolss terasa flawless gitewww ahakss.... Saja nak gedik dan bold-kan... INI ADALAH GAMBAR TANPA SEBARANG KERJA-KERJA EDIT MENG-EDIT, CUMANYA PAKAI INSTA COLLAGE APPS UNTUK COMBINEKAN GAMBAR INI MENJADI 2 KEPING GAMBAR DALAM 1 KEPING GAMBAR...ahakss uols faham ke apa yang iolss cuba sampaikan... 

Bukti??? Bagaimana yang saya katakan flawless itu???

Walaupun uolss nampak iolss dalam gambar kulit macam licin jer kannn??? dan nampak bersih jer... I mean gambar sebelum... tapi kalau uols perhati betul2 tak sekata sebenarnya... dan ada bintik2 kecil macam ruam sikit... dan bila uols perhatikan gambar after tu, tanpa sebarang edit... yippie yeay, Alhamdulillah uols, tone kulit dah tak kemerah2an sangat dan dah menjadi sekata... and kulit muka lebih tegang gitewww...seriously iolss tak tipu... 

Kan Ephyra ni berfungsi untuk... masalah kulit kusam, kedutan, jerawat, jeragat, sakit sendi, tumit merekah, kulit kering, rambut gugur dan sebagainya...  Kelebihannya produk Ephyra ni dan kenapa saya bersetuju untuk mencuba merasai pengalaman mengambil Ephyra dalam rutin seharian saya selama 30 hari ini??? ^_* dan juga seterusnya... Check this out peeps!!! 
  1. Membantu menjadikan kulit kita lebih anjal, halus dan cerah berseri. - I seriously feel and experienced this
  2. Merangsang penghasilan kolagen yang diperlukan oleh tubuh badan kita.
  3. Membantu memulihkan wajah yang bermasalah seperti jerawat dan jeragat. - muka jadi flawless
  4. Membantu memulihkan masalah kulit ekzema (kegatalan dan kemerahan).
  5. Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus di wajah.
  6. Menghindari kita daripada penyakit barah, tekanan darah tinggi, diabetes dan masalah kulit kerana ianya mengandungi supplemen anti oksidan Astaxanthin.
  7. Menguatkan rambut dan melambatkan uban.
  8. Menjadikan rambut lebih sihat, lembut dan bersinar. - rambut iols lebih sihat uolss, dan lebih lembut serta senang diurus even lately ni iolss dah jarang dan tak sempat buat hair treatment
  9. Melancarkan sistem pencernaan dalam badan, menurunkan berat badan dan mengawal nafsu makan. - memang jadi kurang makan
  10. Mengurangkan kadar kolesterol dan menjauhkan kita daripada risiko mendapat sakit jantung.
  11. Membantu seimbangkan tekanan darah.
  12. Meningkatkan tenaga dan daya ingatan. - walaupun keletihan iols masih gagah dan gigih siapkan semua kerja rumah dan office dan jaga Ash and memories pun increase
  13. Meningkatkan sistem ketahanan badan.
  14. Melindungi retina dan mencegah penyakit mata akibat kerosakan termasuk faktor usia.
  15. Melegakan kesakitan sendi dan arthritis.
  16. Melegakan kesakitan pedih ulu hati dan gastrik. - sejak consume Ephyra tak pernah lagi ada masalah perut masuk angin or pedih ulu hati segala bagai, kalau dulu tu ada jugalah....
Dan sekiranya ada siapa2 yang mempunyai sebarang pertanyaan ataupun berminat dengan Ephyra bolehlah hubungi saya dengan menekan saja  di SINI...ataupun sekiranya uols nak mencuba terus dengan trial pack (10 sachets) atau bekalan sebulan (30 sachets) bolehlah place your order / menghantar pesanan belian di SINI tak susah pun...at your service sir/madam!!! *_^ Saya sedia membantu dengan sebarang pertanyaan, kemusykilan ataupun apa2 saja yang berkaitan dengan Ephyra ni...Paling mudah klik banner Ephyra di bawah kepala blog (header) di atas...

PEK PERCUBAAN MENGANDUNGI 10 SACHETS
PEK BULANAN MENGANDUNGI 30 SACHETS

KHAS BUAT PENGUNJUNG BLOG BUBBLYNOTES.COM,
DAPATKAN EPHYRA ANDA DENGAN HARGA YANG ISTIMEWA ^_^ HANTARKAN PESANAN ANDA DENGAN MENGISI BORANG INI

*Terima kasih kepada pihak Ephyra kerana telah memberi kepercayaan kepada Bubblynotes.Com untuk merasai pengalaman bersama Ephyra... dan semestinya saya akan continue consuming Ephyra lagi...

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Ephyra & Cik Puan Bubbly di Hari Ke-27!!!, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Wednesday, February 19, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

33 comments:

  1. Replies
    1. yup ros, akak tak menyesal merasai pengalaman bersama Ephyra ni...

      Delete
  2. Replies
    1. nanti cubalah juga dear, memang terbaik...

      Delete
  3. Replies
    1. memang terbukti dan ternyata berkesan mimi...

      Delete
  4. wahh dah makain halus muka sis..memang brkesan

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang tak dinafikan Asha, memang betul2 berkesan...

      Delete
  5. Wah.. Ada nampak perubahan tu. Makin cantikkkkk ;)

    ReplyDelete
  6. memang sedap eyphra nie... k lily pun suker gak

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap rasanya bagaikan minum air oren, rasa memang nak continue consume lagi....

      Delete
  7. Assalammualaikum...farah,

    nampak ada perubahan pada tone kulit lebih cerah.. berbanding sebelum...

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam mselim, ye ke? mselim nampak perbezaannya, thank you mselim...

      Delete
  8. Nie yg jealous nih...agak-agak kalau akak makan ramai tak peminat....ahakkksss...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaksss cubalah consume dulu kak??? meh sini order sini meh...

      Delete
  9. Wah glowing gitu..Jealous lah dear..kita pun teringat nak cuba..cuma satu je problem..kita ada alahan seafood..normally collagen ada marine punya extractkan..tu yang suspen sikit tu..mungkin kena cuba pek percubaan dulu kot..

    ReplyDelete
  10. wah, mmg nampak beza la, dgr kata lelaki pon dok minum jugak ephyra ni

    ReplyDelete
  11. Dah lama teringin nak consume Ephyra, harap ada la rezeki nanti. hehe

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillh.. Serasi dgn akk la tu...

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillh.. Serasi dgn akk la tu...

    ReplyDelete
  14. wahhh..menarik ni !!! memang nampak perubahan :)

    ReplyDelete
  15. wah nmapk sungguh perubahannya.. terbaiklah farah !

    ReplyDelete
  16. berapa nk bg harga tu... tgh cari harga mampu-milik

    ReplyDelete
  17. ramai tul y review pasal ephyra nih..jeles i..huhu

    ReplyDelete
  18. Setuju...mmg nampak licin dan gebu gebas gitu....Tak sia sia ambik product ni kan Farah...

    ReplyDelete
  19. wahh cantik berseri² dengan Ephyra :)

    ReplyDelete
  20. cantiknya awk...
    jom blogwalking kt blog saya : peminatvitamin.blogspot.com

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia