Home » , , , , , , , » Cabaran 30 Hari: Hari 6 - Apa Yang Iolss Makan Hari Ini???

Cabaran 30 Hari: Hari 6 - Apa Yang Iolss Makan Hari Ini???

Gitewww... Pagi2 dah sibuk nak menyahut cabaran hari yang ke-6...kot2 yer pun tunggulah tengah hari sikit ye tak nak sahut cabaran tu...muahahahaha...baru thrill sikit nak expose iolss masak apa dan makan apa.... Bha ha ha... Gila kiasu ayat ko... Hishhh...tak baik kiasu2 ni...Saturday memang macam ni, kepala ting tong sikit...Lagi2 kena kerja kan this week...*_^.... Errr...Ada orang tanya ke masalahnya??? 

Ok... keep it simple...dan untuk menjawab cabaran hari ke-6 ni... iolss makannnn.... 

Ha tu nampak tu??? Nampak tak??? Makan Nasi Goreng jer uolss...Tu jer yang sempat iolss pung pang pung pang kat dapur pagi ni...Ihiksss... Plus, minum air kosong macam biasa... no more Mabuk NESLO pagi ni...hari ni...
Tengah hari tak taulah kann??? Masih tak terfikir lagi masak apa lagi ni... ha ha ha, nanti iolss tengok apa barang basah yang tinggal dalam freezer tu... Kalau dah habis kena membelilah kann??? Biasa memang beli stok untuk seminggu2... how to keep it fresh??? bolehlah baca2 sikit2 info kat entri INI ... ^_^... 

Oklah till then cheerios peeps!!! 

*Esok tajuk cabaran agak berat a.k.a serious tapi tak menggetarkan jiwa macam cabaran INI hik hik hik... *_^ ...

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Cabaran 30 Hari: Hari 6 - Apa Yang Iolss Makan Hari Ini??? , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Saturday, September 6, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

30 comments:

  1. Wah.. dkna tak masak lagi nie hahaa.. apa na masak tuk hari nie.. ermm

    ReplyDelete
  2. wah menu yg same.. nak buat entry jugak nie..hihi

    ReplyDelete
  3. Rezeki Allah beri, sedapnyer.... mamamyja tengah nak update nih. hehehe

    jom follow mamamyja pula yer

    ReplyDelete
  4. nasi goreng dengan air kosong pagi2 memang sihat !! bergolek2 ikan bilis kat situ.. hihi

    ReplyDelete
  5. Healthy breakfast...ringkas tp sedap...

    ReplyDelete
  6. Sedap nampak nasi goreng kan bilis farah., ramai menu sama pagi ni mungkin, mamaD off masak kot.

    ReplyDelete
  7. Makanan yg simple..tapi best kan..
    Buat kerja sambil makan tu memang Nelly fav..rasa kurang stress..Tapi Nelly tak ada la makan nasi goreng lagi dekat office..nanti 1 office bau nasi goreng..:)

    ReplyDelete
  8. Nai goreng pun sodap..naknya kalau sendiri yg masak :-)

    ReplyDelete
  9. Ena tak makan apa apa lagi.. tak lalu nak makan sobs!!

    ReplyDelete
  10. Happy working babe.. hehe
    nasib baik start dis month my office dah start x kerja hari sabtu. Pheww
    nasik goreng tu look.drooling plak.. gerak2 perut i tgk hehehe

    ReplyDelete
  11. Nasi goreng pun sedap lah... nak2 yg masak sendiri :)

    ReplyDelete
  12. nasi goreng cepat sikit nak buat kan kak..hari ni fiza sempat masak ikan siakap black pepper dgn sayur terung goreng je la sebelum husband pergi kerja..

    ReplyDelete
  13. janji makan dan kenyang and sihat,, tu prinsip ai... hehe jemput singgah my blog

    ReplyDelete
  14. Rajinla. Ty xde r nk msk cm sis..

    ReplyDelete
  15. rajin buat tapau p kerja. huhu. sedap sedap

    ReplyDelete
  16. lama dah tak menggoreng nasi... macam kena buat je esok... hehe!

    ReplyDelete
  17. farah yang rajin bawa bekal,sama la kita suka bawa bekal gi opis heheheh

    ReplyDelete
  18. akak suka nasi goreng campak2 je...senang dan cepat...kan....

    ReplyDelete
  19. bawak bekal.. ros pun suka dah sekarang ni bawa bekal :)

    ReplyDelete
  20. Fara bangun pagi kul bapee masak segalaaa nii hehehhe

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia