Home » , , , , , , » Cabaran 30 Hari: Hari 5 - 3 Perkara Yang Anda Ingin Katakan Kepada Bekas Kekasih

Cabaran 30 Hari: Hari 5 - 3 Perkara Yang Anda Ingin Katakan Kepada Bekas Kekasih

Source Extracted from Google
Salam Jumaat...Adoiiiilahhhh Mak Tiri oiii...kenapakah cabaran mengundang ini yang di-setkan untuk hari ke-5 ni??? Cabaran hari ke-5 ni??? Hu hu hu... namo namo namo tau... sebab iolsss is sangat menyamps bila teringatkan balik... Nak keep on going forward-lah... tak nak fikir2 dan tak nak ingat2 lagi dah... Muahahahaaha... Banyak cantik ye tak??? Katanya Mak Tiri.... Dah nama pun cabaran jadi terimo yo lah... Sahut jerlah cabaran... Kalau tak nanti...kena denda I is tak sanggup uolsss.... 

Hurmmm...ex-lovers ni adalah beberapa orang.... ooopsss... yelah beberapa orang... single...in relationship...lepas tu single balik...in relationship balik... lepas tu single...in relationship balik...muahahahaha...gitewlah kitarannya iolss dolu2 sampailah single kembali dan get married... ha ok giteww??? Ya ampunnn...punyalah nak drag dari menjawab cabaran ni kann??? Panjang lebar pulak mukadimah iolss uolss.... 

3 perkara yang bakal diperkatakan ni... nasiblah siapa2 yang terkena ek??? Hu hu hu... mana tau kot2 ada yang stalk... dush dush dush... ko hingat ko retis??? Sampai orang nak stalk2... But manalah tau kann??? Kui kui kui... Ok straight forward lah ek??? Tak reti pulak nak pusing2 dah ayat..wakakakakaka... 

Ok serious2 and mood yang tak berapa nak balance... Bha ha ha...sebab tak suka berbicara atau bercakap tentang bekas2 ni uolss...

1. Datang tak berjemput, pergi memang dialu2kan... (bunyi kejam kannn??? Allah, family and mysuami jer tau kenapa... #ehhh mysuami pun tau??? haruslah uolss... tak elok berselindung... lagipun dia saksi segalanya yang terjadi)... I am glad that Allah showed me the real colours of you and I am glad that Allah still love me by showing it before benda jadi melarat2... Alhamdulillah...

2. Thank you atas lesson of life yang telah diajarkan secara indirect which taught me about life and to be extra alert, aware and concern about every aspect of a man. Thank you for the experiences you've given and thank you for those bad memories and some of the things that I seriously couldn't tolerate. Huh...

3. Please dissappear forever dan jangan muncul2 kembali dalam hidup iolss sebab I've moved on, I've got more important things to be taken care of and to be focused on. I seriously do not have time to entertain all the patty patty things...

All in all... sebenarnya langsung dah tak nak kata apa2 dah... tapi sebabkan cabaran ni, gigihkan jugaklah iolss berkata2... hu hu hu...sebab kalau boleh memang dah tak nak kenang2 dan ingat lagi dah perkara yang sangat2 iolss tak suka tu... Sebab apa??? Besar ceritanya, besar masalahnya...tak perlu diceritakan di blog kann??? Biar Allah dan orang2 yang tertentu serta berkenaan jer tau... Yang penting now... Go on dengan life masing2....

*Oh my oh my... janganlah ada cabaran yang berunsur ni lagi...boleh sakit jantung hakak tauuuu.... Till then cheerios...

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Cabaran 30 Hari: Hari 5 - 3 Perkara Yang Anda Ingin Katakan Kepada Bekas Kekasih, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Friday, September 5, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

42 comments:

  1. 'Datang tak berjemput, pergi memang dialu2kan'.. Sangat kejam bunyinya.. Hehe..

    ReplyDelete
  2. perkara yang lama jangan di kenang.. hehehe

    Jemput singgah, komen dan follow

    CABARAN HARI KE-5

    ReplyDelete
  3. kenangan zaman muda remaja ye akak.. hii

    ReplyDelete
  4. Good luck sampai habis cabaran..nak taw nie..:)

    ReplyDelete
  5. 'Datang tak berjemput, pergi memang dialu2kan' i like this statement..huahuahua..

    ReplyDelete
  6. Kalau terjumpa ex depan mata, kite akan senyum bahagia untuk menunjukkan kebahagiaan kita berganda-ganda lepas dia pegi muahahaaa...

    ReplyDelete
  7. jgn open sgt story dkt blog hal peribadi.. baguih dah tu.. =)

    ReplyDelete
  8. yang dikenang itu kalau pahit memang susah nak diperkatakan...syoohh...syoooh...pergi jauh2..hehehe

    ReplyDelete
  9. Benda dah lepas, buang jauh2. Takmau tengok pon. I is setuju 200% dengan farah

    ReplyDelete
  10. pergi mampuih erk wahai ex gitu?

    ReplyDelete
  11. benda2 lepas tak payah dikenang..hihi.. ayat pertama memang kejam.. haha.. task kelima nie memg menguji betul..hihi

    ReplyDelete
  12. Yeszzaa, move on and never look back ;)

    ReplyDelete
  13. Kalau ex dengau kata kata Farah ni sure sadis ni hehe.....

    ReplyDelete
  14. hehehe..kenangan lalu dah tak nak di kenangkan kan..

    ReplyDelete
  15. kenangan lama macam tu memang malas kita nak ingat kan..

    ReplyDelete
  16. alaaaaaa jangan ;a marah.list ni pun bukan kita buat tau hahahahaah

    ReplyDelete
  17. Kalau marah , sakit hati ke..mesti cakap/taip bahasa omputih !! Hurmmm dah la aku susah nk faham..kahkahkah. sori farah. Stendet lah kan.

    ReplyDelete
  18. Hihi..xpa kak suma tu mematang kan kita..jmput singgah..hihi

    ReplyDelete
  19. Yeahhh same goes to me.. hope dorang jangan muncul dalam hidup ena.. muncul sebagai kawan tak pe kot.. klu nak berfeeling balik, no way man

    ReplyDelete
  20. 1. Datang tak berjemput, pergi memang dialu2kan... suka yang ni..he..he

    ReplyDelete
  21. datang tak diundang....kalau berani datang...huhu

    ReplyDelete
  22. Okeh... nmpak sgt hati itu sungguh terluka... bagai dihiris dan digilis... hahahah

    ReplyDelete
  23. sentap daderr tau dengan cabaran harini... ish ish ish

    ReplyDelete
  24. Naseb bek.la lisa bukan exs tu..pergi dialu-alukan..huwaaa mcm.kjam

    ReplyDelete
  25. datang x berjemput pergid di alu alukn.. kejam tapi realiti..

    ReplyDelete
  26. kite punye jantung pon sakittt nak jawab soklang cepuk dahii ni

    ReplyDelete
  27. Mmg awk retisss...hehe.. kak farah so inspiring!

    ReplyDelete
  28. soalan task 5 ni membunuh tapiii SERONOK hehehhehe

    www.idabaharum.com

    ReplyDelete
  29. Huhu life must go on, tak yah kenang2 dah lepas ni. task ni cukup memcabar hahha... tp dengan task ni apa yang terbuku dah terluah..

    ReplyDelete
  30. please go away from my life..heehehe....mommy dah ade ash

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia