Home » , , , , , » Kunjungan Raya Blogger Nadia Johari...

Kunjungan Raya Blogger Nadia Johari...


Raya tak habis lagi, cerita raya pun yang sebenar-benarnya tak habis lagi ni. Cerita raya ketiga pun tak draf lagi. Tiba-tiba melompat cerita raya yang ni pula. Ha ha ha... Ikut sukalah kan nak cerita yang mana satu dulu.

Sabtu yang baru jer lepas ni, teratak kami telah dikunjungi oleh blogger Nadia Johari dan juga suaminya. Terima kasih Nad dan suami kerana sudi singgah ke teratak kami yer. Begitulah seadanya teratak kami. Tetapi seperti biasa orang yang paling gembira adalah... 


Memang suka sangat dia tu kalau ada orang lelaki yang datang beraya ke rumah. Tengok jer kelakuan dia tu. Yang lagi best, boleh dia suruh Nad dukung dia. Akibat dah biasa dengan Nad di "event", begitulah gaya dia. Tapiii, tak bolehlah Aunty Nad dukung dia yer? Dalam perut Aunty Nad tu ada adik "baby" Ash. 


Habis semua mainan yang ada nak ditunjukknya. "Excited" semacam dia bila ada orang datang beraya ke rumah. Iyalah, selalunya seorang diri jer kan? Bila ramai seronoklah dia. 

Haaa... Baru tau Nad macam mana aktifnya Ash dan tak mahu duduk diam walau sesaat tuh. Tulah pasal Mommy dan Nek Ma Ash selalu rasa nak pengsannn... Ngeee... Begitulah warna sebenar Ash pada sesiapa yang dah datang beraya ke rumah yer... 

Semestinya gemhiralah menerima kedatangan tetamu, tetamu adalah dialu-alukan ke teratak "I is"... Haaa... Sesiapa yang nak datang beraya tu silakan yer? Tapiii kena beritahu dulu awal-awal... Al-maklumlah... Jadual tu ada jer slotnya... Kadang-kadang ke sana, kadang-kadang ke mari yer tak? 

Dapatkan Artikel terbaru dari Situs ini melalui e-mail Anda.

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Kunjungan Raya Blogger Nadia Johari..., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Monday, July 27, 2015.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

18 comments:

  1. Suka Ash ramai orang ke rumah dia :D

    ReplyDelete
  2. bestnya dpt jumpa ash
    selamat hari raya
    maaf zahir batin dari saya :)

    ReplyDelete
  3. Ash pandai meraikan tetamu la mummy..

    ReplyDelete
  4. ramai yang sayang si comel ash kann...

    ReplyDelete
  5. excited betul Ash.. nanti aunty plak nak datang ye.. ^_^

    ReplyDelete
  6. bila la nak serbu rumah Farah ni....hehehe

    ReplyDelete
  7. thaqif pun sibuk ke hulu hilir potpetpotpet jugak bila ada tetamu siap ajak tetamu main ciku cak lagi.

    ReplyDelete
  8. Nk g beraya rumah Ash la jugak, gerenti Ash suka, tapi ank Auntie D ramai sgt, kan pitam Mummy Ash ;-))

    ReplyDelete
  9. comel je ash.. smlm nak dtg tapi tetiba ada hal pulak.. huhu

    ReplyDelete
  10. budak2 memang sangat aktif, apatah lagi ada yang melayannya...kan? XD

    ReplyDelete
  11. Selamat hari raya dan maaf zahir batin Kak.
    :)

    ReplyDelete
  12. Bila turn kita nak gi beraya dengan akak Farah n baby Ash ni... haihs

    ReplyDelete
  13. Ash bila nak beramah mesra dengan Bonde hi hi hi

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia

iWON.MY