Home » , , , , , , , » Intai-Intai Diyana Halik Tudung...

Intai-Intai Diyana Halik Tudung...

Sumber dari SINI
Pagi-pagi saja-saja cuci-cuci mata pada koleksi tudung Diyana Halik... Uolss mesti kenal kan siapa Diyana Halik? Mustahil tak kenal...ke ada yang betul-betul tak kenal ni? Gulp... Diyana Halik isteri kepada aktor yang mencairkan ramai wanita iaitu Aaron Aziz... Sekarang ni Diyana memang aktif dengan perniagaan tudungnya... Hurmm...biasalah... wanita normal kan? Farah memang suka melayan apa-apa saja yang menjadi manisan kepada mata...Ha ha ha... Wanita dan shopping memang sinonim... 

Ok jugak uolss koleksi-koleksi Diyana Halik ni... dan sebenarnya looking forward for more... Meh meh meh... Farah kongsi koleksi-koleksi tudung Diyana Halik yang berada di pasaran ni... 
ADELIA DIYANA (ROYAL BLUE)
Sumber dari SINI
ALIA DIYANA (PLUM)
Sumber dari SINI
DIYANA ZASKIA (FLAMING RED)

Sumber dari SINI
Menarik tak? Menarik kan? Ha ha ha, itu tandanya Farah dah jatuh cinta pulak pada koleksi Diyana Halik Tudung... Harga pun In Shaa Allah mampu milik untuk semua... Apa lagi, cubalah cuci-cuci mata uolss... He he he... Jom kita ber- Diyana Halik pulak... Dah puas ber-Sugarscarf semenjak awal berhijab dulu dan ber-Zawara... Kini kita tambah Diyana Halik pulak dalam koleksi... he he he... Haaaa haaaa mesti ada yang nak jugakkk kan? Jom ler...jom jom... Suka dengan koleksi Diyana Halik ni sejujurnya sebab memang jujur Farah cakap... colour blocking meletopsss uolss... 

Untuk Makluman Lanjut, Nak Cuci-Cuci Mata dan Beli Belah:

Laman Web Rasmi:

Facebook:

  Instagram:

Lain-lain Maklumat:
Diyana Halik Management
No.5, Jln Setia Dagang u13/ak Sunsuria
7th Ave Setia Alam

E-Mel:
info.diyanahalik@gmail.com

Telefon:
+603 - 3358 8283

Kepada Kak Diyana dan Abang Aaron Aziz... semoga Diyana Halik Tudung mendapat sambutan yang hangat di pasaran dan terus berjaya Farah doakan...In Shaa Allah... Amin...  

Dapatkan Artikel terbaru dari Situs ini melalui e-mail Anda.

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Intai-Intai Diyana Halik Tudung... , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Tuesday, November 4, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

22 comments:

  1. menarik ni.. I baru tau dia ada jual tudung..

    ReplyDelete
    Replies
    1. I jadi terminat bila Aaron update kat IG pasal Diyana punya produk ni...

      Delete
  2. alaaa taknak tgkkk takut tershopping..hehehe..

    ReplyDelete
  3. memang lawa sangat design dia! tapi saya dah melekat dengan satu butik ni. murah pun murah. so, setakat usha je boleh lah.. nak beli mahal2 , kena tnggu kerja..

    ReplyDelete
  4. Cantik... tak tau pun dia jual tudung.. tapi tak pandai sgt pkai tudung belit2 ni huhu

    ReplyDelete
  5. Wow .. makin ramai dah usahawan tudung muncul ni ....

    ReplyDelete
  6. tunggu kak farah sarung jer nie.
    tgk mcm cantik n simple jugak.
    boleh gugur jantung ini tgk awek2 pakai nnti :)

    ReplyDelete
  7. Diyana Halik cantik bertudunggg...tudung2nya pun menarikkkk sgt..

    ReplyDelete
  8. kenal kak dengan dia tapi tak cair dengan suami dia .. tak tau kenapa saya xminat Aaron aziz.. kikiki, tiba2 buat statement ni kan. tapi mmg cntik koleksi tudung dia, saya pon suka gak cuci mata especially kat ig :)

    ReplyDelete
  9. wah menarik....harga dia mesti boleh tahan kan

    ReplyDelete
  10. Diyana Halik mmg cantik. Pernah berbuka puasa dkt restoran dorg haritu.

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia

iWON.MY