Home » , , , , , , , , » In Love With Zawara!!!

In Love With Zawara!!!

http://www.zawara.com
Source Extracted from HERE
Selepas ke-obses-san iolss bersama Sugarscarf... Saya Peminat Sugarscarf!!! ^_^ dan Sugarscarf Tetap Menjadi Pilihan Iolss ... now saja nak gebang yang iolss In Love With Zawara .. Menetapi citarasa iolss... Memang dok rambang mata nak memilih ok??? Erkss, baju raya 2014 ker??? Nahiii nahiii... nak beli baju tak semestinya for Raya jer kann??? Sama ada sampai sebelum raya or selepas raya, iolss tak kisah punnn.... Sebab iolss memang pengumpul baju yang setia...di samping handbag, kasut, accessories and make up...cuma kurang sikit sejak ada Ash sebab lebih kumpul barang2 Ash jer... Tapi ke-obses-san itu telah kembali now!!! Nampak gayanya Ash kena bersaing dengan Mummy ni...ahaksss.... Well, tak adalah teruk sampai macam tu sekali... Ash punya bahagian tetap ada... Mummy punya bahagian tetap ada... Haruslahh.... Seimbang, equal, sama rata dan adil giteww...Habis tu??? Model Jam Angry Bird tu jer nak bergaya??? Eh Mummy pun nak jugakkk.... Ha ha ha... 

Klik sana, klik sini... stop and staring at these... 

http://www.zawara.com/
Source Extracted from HERE
Now dah tak tau nak pilih which one ni... The Radiant Orchid or the Baby Tiffany... Both nice... One is my favourite colour of course, tak yah cerita uolss pun tau kannn??? And the other one looks super soft and awwww.... sweet ok sweet... So, I am contemplating now... Takkan nak klik 2-2 kot??? Nope, definitely not... So kena buat pilihan salah satu ni... 

And the other one yang memikat hati adalah... 

http://www.zawara.com/
Source Extracted from HERE
Simple and nice... Pas tu boleh??? Tengah terberangan2 membayangkan masa pakai this dresses...Ahakss... Bukan angau tapi kemimau... 

Memang nak kena buat lawatan ni ke butik Zawara ni... he he he... Mana tau lagi banyak choices... Adoilahhh haiii...lagilah rambang mata iolss ni nanti karang... Silap2 mau berjam2 kat butik Zawara tu nanti...Ihikss... Yang paling terdekat dengan iolss adalah Zawara Shah Alam.... Tak jauh pun, satu row dengan Jakel Shah Alam, tempat membeli belah Aaron Aziz Raya Collection for Aaron Ash...Ha ha ha...

If uolss nak check outlet2 lain (manalah tau kot dalam diam2 ada yang dah terberkenan di hati kann???)... boleh check di pautan INI

*Kenyataannya...iolss ni cerewet nak pilih design dan baju, sangat2 cerewet, tak tau dah kenapa penyakit macam ni...hua hua hua... So memang kalau shopping tu berjam, even online punnn.... hu hu hu... Dan bukan dibuat2 pun uolss dari kecik sampailah besar...Makanya, sesiapa sahaja yang follow iolss ber-shopping kena kental... Agak2lah anak teruna tu cerewet jugak tak macam Mummy dia??? Ate...katanya ikut slogan Zawara... Stay in touch & in style...Ahakss...kunun...

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel In Love With Zawara!!! , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Thursday, July 17, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

28 comments:

  1. price blh thn....kalo sy xde nye nk bli mhl2.hahaha

    ReplyDelete
  2. Koleksi dress Zawara memang cantik kak.. kat tempat farah pn dah ada butik dia.. baru jer bukak tak sempat pi terjah lgi..hehehe

    ReplyDelete
  3. kak mia paling banyak shawl zawara dalam koleksi... hehehe

    ReplyDelete
  4. Haaaa berjangkit plak dah ni hahaha :D

    ReplyDelete
  5. memang cantik2 la baju zawara nie...

    ReplyDelete
  6. bby tifany tu nice color but tatau la tgk depan2 cntik ke x sbb kdg2 tgk depan xsama mcm dlm gamba..
    tp mmg nice design ni :)

    ReplyDelete
  7. cik nur pun suka koleksi zawara,cantikkk..hari2 tengok kat wall fb zawara...hihi...

    ReplyDelete
  8. aritu nak beli tudung kat zawara nie... tapi takde kaler yang kite nak...

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum kak Farah. laaa lawanya. nak usha gak. hihiiii

    ReplyDelete
  10. menggigil tengok! Cantiknyaaaaaa.. ya Allah!!! Hrga dia pun okay... Urrrgghhhhhhhh

    ReplyDelete
  11. canteknya.... usha farah jangan tak usha..heheh

    ReplyDelete
  12. aida pon minat Zawara jugak..tapi hari tu dah nak ter beli tak jadi pulak sebab baju yang nak beli tu jarang n xcantik..huhuhu..terus beralih arah..hihihi

    ReplyDelete
  13. memang cantik tu farah tp price..telan liur

    ReplyDelete
  14. Beli jgn tak beli ..nanti kan kalau tak beli terbayang2 kat depan mata time raya susah nnt Farah ..hehhee

    ReplyDelete
  15. Waduh..harganya tu pasti menawarkan baju dengan kualiti yang terbaik kan...

    ReplyDelete
  16. jumaat lepas idah pergi zawara medan mara... ermmm tengok juga adalia tu... tapi rasanya kalau macam farah kurus ok kot... sebab kalau orang yg berisi pakai rasa macam tebal jerr... sebab depan dia tu berombak2 tebal... :) perghhh selamats duit aku... :D

    ReplyDelete
  17. berzawaralah raya kita kak..heee cantik je dsign tu kan

    ReplyDelete
  18. cantik sangat ! seriously sangat cantik...

    ReplyDelete
  19. Wow....cantik la dress kat sini....

    ReplyDelete
  20. cantik-cantiklah dress dia kak..

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia