Home » , , , , , , , , , , , , , » Santai Petang Sabtu Di The Manhattan Fish Market...

Santai Petang Sabtu Di The Manhattan Fish Market...


Live update giteww uolss... Now Ash dan iolss berada di The Manhattan Fish Market untuk santai petang Sabtu weolls pada minggu ini yang berlokasi di dot dot dot... muahaha, poyo sangat statement kekonon nak berahsia2 sangat kann??? Alaa... tak kisahlah kat mana pun lokasinya ye tak... ihikss... ada uolss kisah??? Tak kann??? Minggu lepas weolls anak beranak Santai Petang Sabtu di Baskin Robbins...minggu ni ubah selera pulak ke tempat lain... Apa orang kata??? Beralih angin??? Ha gitewlahh gamaknya... ekekeke...

Sebenarnya baru nak lunch ni uolss... ha ha ha... boleh tak lunch merangkap dinner sekali??? Sehari suntuk perut iolss tak berisi apa2... Ash yerlah, pagi2 dah breakfast oat, lunch dah makan nasi dia... err percubaan pertama bagi makan ketam sikit... nasi dan sup ketam.. test dulu, ada apa2 alahan or not??? So far, Alhamdulillah, nampak ok dan makan bertambah...

Tapiii, tak menghingat... dia pun ada bahagian jugak ni...


Nah hamikkk, ini bahagian Ash... tapi tak ada makna Mummy nak bagi fries tu kat dia... sila makan isi ikan sahaja yer??? Kemain kann???Fish n Chips lagi ko...Macam dah pandai makan sangat gaya order... Ha ha ha... Bukan salah Ash pun... Mummy yang order-kan... Sebab Mummy nak makan yang ni...


Mummy nak makan Spicy Baked Fish... he he he... Tapi nasi tu iolss ambik dan asingkan sikit untuk Ash lah uolss...

Saja outing dengan Ash, chilling out time with him... Esok Ash dah nak kena tinggal sekejap dah, Mummy ada kerja... so hari ni weolls jalan puas2 ek??? Hik hik hik... Ermm bukan tak nak bawak Ash esok, tapi namanya kerja... Ash bukan boleh lelama sangat ramai2 orang... Nanti haru biru jadinya bila dia dah tantrum... Muahaha... So it's better for him to stay home for a while sementara Mummy work. ^_*

Asyik update jer ni kang... kang tak habis makan lak.. oklah uolss kena stop kat sini jap sebab radio iolss dah mula berbunyi ni...

*Bukan habis pun Ash makan, kejap lagi memang mintak tapau jer ni kang... Hik hik hik... sayang uolss, bukan seposen dua posen ye tak??? Ringgit2... Tak baik membazir, membaxirkan amalan syaitan??? ^_*

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Santai Petang Sabtu Di The Manhattan Fish Market..., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Saturday, September 13, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

9 comments:

  1. haaaalahaiii,, sedapnyaaa. teringin betul :P

    ReplyDelete
  2. perghhh... entri bikin jiwa ini dengki..... craving lama sangat dah manhattan fish market ni.... sobsss

    wah wah, seronok Ash dating dengan mummy...

    ReplyDelete
  3. Wah.. Tiap sabtu dating luar dgn ash.. Best2..

    ReplyDelete
  4. seronoknya makan berdua bersama Ash..sedapnya menu tu kak..

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia