Home » , , , , , , , , , , , , » Santai Petang Sabtu di Baskin Robbins...

Santai Petang Sabtu di Baskin Robbins...


Selepas sesi outing petang semalam... Tiba2 terasa macam nak pekena eskem Baskin Robbins jer... Ahakss.... Minggu ni macam2 pulak yang iolss teringin... Cerita ni menceritakan tentang craving a.k.a. mengidam kali ketiga dalam minggu ni uolss... Muahahaha... Craving no 1, dalam entri INI, Craving no 2 pula dalam entri INI...ha ha ha, macam2 pulak selera tekak ni uolsss.... 


Ash dan Mummy, kongsi Tiramisu Mini Fudge ajo... cukuplah... Ash kecik lagi tak boleh makan eskem banyak2... ha ha ha... Tapi agak macam banyak jugaklah portion eskem yang Ash telan... wakakaa... Eskem kotak vanilla RM0.60 dia tak lsyan, tetiba eskem BR kemain suka pulak dia... hamboiiii demand ko... nak eskem mahal jer... Gulp, tunggu sikit masa dia dah pandai cakap... ho ho ho, hamik ko nanti tetiba out of sudden dia cakap "Mummy nak ice cream BR..."... Siap sedia yolah... BR ni makanan ruji sejak Ash dalam perut lagi kot??? Masa preggy Ash memang kerap layan BR... 2 hari sebelum operate pun samo... sempat lagi layan BR... 

Penampakkan gaya dia happy-lah semalam di BR... siap nyanyi2 lagi ko... Ha ha ha... 

Sekian, itu sahaja laporan  cerita weolls anak beranak pagi ini... Nantikan cerita yang seterusnya... Muahaha... Nak pergi beli roti canai dengan Ash kejap... 

*Konon nak publish pagi tadi pukul 12 lebih... sekali terlelap da... uolss... Muahaha... kujuga insan biasa giteww.. ahakss... ada kalanya knocked out tak menghingat juga... 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Santai Petang Sabtu di Baskin Robbins..., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Sunday, September 7, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

14 comments:

  1. ais krim BR mmg sedap, setanding dgn harganya ;)

    selamat breakfast mommy Ash..

    ReplyDelete
  2. Wah askrem BR... Huhu. Sedap tu. Apa2 pun mommy Ash. Selamat bersarapan. Good morning :)

    ReplyDelete
  3. sedapnya..sesekali okaylah..kalau selalu rabak poket..huhu

    ReplyDelete
  4. wow... ash makan sekerim jugak ker tu...

    ReplyDelete
  5. bru mlm td mkn kek eskrim BR ni.besday makcik.hehe

    ReplyDelete
  6. wah...Ash x ingat mama long eh...x ajak mama long sekali pun....

    ReplyDelete
  7. Wah sedapnya aiskrim ni. First time makan mmg nak lagi :)

    Jemput singgah : Daftar Semester Baru

    ReplyDelete
  8. Seumur hdup ni blm lg merasa. Nmpk gya tunggu dh hbis pntng la mtk en.suami blnja.. Haha

    ReplyDelete
  9. aih lama tak makan.. tengok ni mulalh teirngin. hihihi

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia