Home » , , , , , , , , , , , , » #OOTD Lah Sangattt....

#OOTD Lah Sangattt....


Bukan setakat nak pergi office hari2 dah jadi blank, muahaha, nak pergi attend kerja part time as blogger ni pun dah mula jadi blank dah uolss... Masalah sejagat orang perempuan kot??? Macam yang iolss pernah mentioned dalam entri INI... Huh... tentang bab pakaian iolss memang akui yang iolss sangat cerewet... walaupun akhirnya biasa jer pakaian iolss tu... ahaksss... 

Disebabkan iolss blur dan blank, saja2 bawak arjuna beta tu dok mengadap wardrobe Mummy dia tadi... lepas tu tanya dia... ha ha ha, macamlah dia faham sangat... baru nak develop pemikiran tu... "Ash, Mummy ada work... tapi Mummy tak tau nak pakai baju mana???"... Dengan bahasa German atau Korea yang sangat becok mulut dia tu... seolah2 membebel kat Mummy dia... Dia automatically tarik sehelai baju sepertimana yang uolss boleh nampak dalam gambar di atas. Wohoo... amaze jap... 

Tiba2 blink2 dapat idea... Terbaiklah Ash tolong bagi idea kat Mummy... Err nak upah ke??? Nanti Mummy upah yer... Hu hu hu... Pencetus ilham betul arjuna beta ni... I love you lah son... Ihiksss lain kali boleh buat tactic ni lagi ni... Ha ha ha... ting tong iolss... Anak pun nak disuruh jadi penasihat pakaian... Oklah tu kann??? Silap2 sok2 dia memang jadi penasihat pakaian Mummy dia... 

Tugas iolss dah senang dah lepas Ash pilih... Hik hik hik... Pilih shawl dan accesories jer uolss... Dah selamat dah tak yah fikir apa2 lagi...Sebab masalah dah settle.... ^_* ngeee...

Dapatkan Artikel terbaru dari Situs ini melalui e-mail Anda.

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel #OOTD Lah Sangattt...., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Saturday, September 20, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

14 comments:

  1. Nak try suruh anak saya pilih baju kat saya jugak la nanti hahahahha

    ReplyDelete
  2. Amboi ash....sabar je la..mummy pun satu hal..byk kot baju dlm wardrobe tu...ngade...

    ReplyDelete
  3. Pandai Ash pilih utk mommy ye...nnt claim upah dgn mommy tau Ash ^^

    ReplyDelete
  4. Ini masalah perempuan setiap hari sebenarnya..kann..untunglah mummy dah ade penasihat cilik..

    ReplyDelete
  5. Bijaknye ash..pham je pe yg mummy die nk..hihi

    ReplyDelete
  6. wah..hebatlah ash ni...boleh jadi perunding imej mummy nanti...

    ReplyDelete
  7. wowww !! Ash bakal jadi perunding imej mummy... untungnya mummy fara !

    ReplyDelete
  8. wah hebat Ash ni.. perundin imej mummy ni..

    ReplyDelete
  9. wah.. ada penasihat baru nih.. untung farah.. heeee

    ReplyDelete
  10. mix n match colour yang memang masyukkk...
    gojess gitu...

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia

iWON.MY