Home » , , , , , , , , » What To Wear???

What To Wear???

Source Extracted from Google
Masalah uncertainty datang lagi uolss... Muahahaha... selalu tau cam ni... Errr, selalu ke??? Ianya akan datang bila rasa dah boring dengan rotation baju dan apa yang ada dalam wardrobe iolss tu... Dulu pun iolss ada bebel dalam entri yang berbunyi Salah 1 Perkara Dalam Fikiran Orang Perempuan... Sekarang ia datang melanda lagi... Wakakakaka.... 

Adoiii nak pakai baju apa ni pagi ni nanti ni??? Dush dush... Tetiba fashion block pulak... Wakakakaka... Fashion-lahhh sangat ye tak??? Hurmmm... seriously baju belum bergosok lagi, hijab belum bergosok lagi... Yang ready cuma handbag jer... Aiyooo manyak pening ooo... Jadi orang lelakk simple kann??? Tak kisah kot nak pakai apa asalkan bersesuaian ye tak??? Tapiii tak jugak... Lelaki metrosexual do care... hik hik hik... 

Mengong jap memikior teman ni... Aduhaiii... tak boleh nak berkain2 sangat esok kot uolss??? Sebab it's gonna be a very long day... Ahakss cakap jer, tapi sebenarnya tetiba masa menaip entri dah dapat idea dah nak pakai apa pagi nanti... ekekekeke... 

Iolss memang complicated sikit bila bab pakaian... #ehhh uolss2 yang perempuan kat luar sana tu for sure ada yang macam iolss kann??? Tetiba blank tak tau nak pakai apa... muahahahaha... Unless kalau ada uniform, tu tak payah fikir lagi dah... Huk huk huk.... hari2 dah tau nak pakai apa ye tak??? 

*Oklah uolss, nak pergi menggosok jap, kalau tak nanti pepagi kelam kabut dan huru hara... Ha ha ha....

Dapatkan Artikel terbaru dari Situs ini melalui e-mail Anda.

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel What To Wear??? , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Wednesday, September 17, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

11 comments:

  1. pakai sleuar slack,baju kemeja je kak..hehe

    ReplyDelete
  2. Pernah alami situasi mcm ni jg farah...biasalahkn perempuan....

    ReplyDelete
  3. hari ni saya terlupa kena pakai baju korporat

    ReplyDelete
  4. Hahah ena kalau kelam kabut ye akan rasa blank.. so kena fikir malam sebelum nak ke kelas.. Gosok siap siap apa semua..

    ReplyDelete
  5. Klau bagi yg bekerja memg slalu alami mslh ni hihihi

    ReplyDelete
  6. time onie pilih baju nak pegi keje adalah time mandi pagi tu,hahahaha...

    ReplyDelete
  7. selalu kena cmnie..huhu.. pening dan stress nak pakai ape..walaupun banyak baju..hihi

    ReplyDelete
  8. Kalau dah blank sangat...t-shirt je Sally pakai..hahahaha

    ReplyDelete
  9. salah satu masalah perempuan kan..hehehe..baju satu almari pun kadang kadang masih confuse nak pakai baju ape

    ReplyDelete
  10. Ye, Ros pun selalu alami jugak. hihi.. tiba tiba tak tahu nak pakai ape..

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia

iWON.MY