Home » , , , , , , , , , , , , » Lambakan Parcel On My Workstation!!!

Lambakan Parcel On My Workstation!!!


Curi masa sekejap. As iolss mentioned previously in this entry HERE today memang hectic gilos kat office. Masuk2 tak sempat duduk, main campak jer barang kat workstation terus pergi mengadap Pink Panther. Pas tu terus buat kerja. Nak ke ladies pun tak menyempat lagi ni. Tahan ajolah sampai settle. 

Ni haaa... Tu dia masuk2 jer dah melambak parcel atas workstation iolss. Tapi bukan berkaitan dengan kerja. Ini berkaitan dengan blog. Hamik ko. Memang tak sempat2 lah iolss ni nak bukak kan??? Tengok kalau iolss sempat lunch karang. Curi lunch hour sekejap untuk bukak. 

Terima kasih pada kak BabyPose kerana bungkusan telah selamat sampai. Terima kasih pada Pixajoy kerana bungkusan telah selamat sampai. Nanti iolss kongsi dengan uolss ok? ^_* 

*Ada satu pending advertorial yang tak siap lagi ni... Hu hu hu... Moga2 ada kesempatan itu untuk selesaikan job hari ini... Till then cheerios... 
Terimakasih telah membaca artikel Lambakan Parcel On My Workstation!!!. Jangan lupa share ya

Subscribe to receive free email updates:

23 komentar:

  1. salam. waa banyaknya terima kiriman..untung la :)
    btw menabung libresse :)

    ReplyDelete
  2. adiah ape tu?? wah....best lah dpt job iklan hehe

    ReplyDelete
  3. selamat bertugas sis..go go go :D

    ReplyDelete
  4. hahaha.membeli beli.tu yg best tuh! haih pompuan mmg xleh lari dr membeli kan!

    ReplyDelete
  5. xoxoxo divas sangat tau.. ai is jeles ok hehe

    ReplyDelete
  6. mak oiii...untuk akak xde ke?hehehehe...kang kul 2pm tgok blog akak eh...anda di tag...Liebster Award...

    ReplyDelete
  7. Wah banyaknyerr parcel Farah ...

    ReplyDelete
  8. Banyak dapat! Berkat usaha dan rajin...pasti berbaloi kannn.. :)

    ReplyDelete
  9. Hadiah untungnya.
    Nak juga lah hihi

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah, murah rezeki, Thanks Farah kerana sudi.

    ReplyDelete
  11. wahh..mesti semangat nak bukak waktu dapat tu kan..
    cuma masa je tak mengizinkan..

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.