Home » , , , , , , , , , » It's Gonna Be Heavy On Wednesday!!!

It's Gonna Be Heavy On Wednesday!!!


Kata Pink Panther... "It's gonna be heavy on Wednesday!"... Itu berbunyi kata2 hint dari seorang boss yang iolss akan tak cukup kaki tangan on Wednesday. Muahaha. Yang mana ia bermaksud... Hari Rabu iolss takkan sempat nak buat apa pun. 

Hamik ko!!! Siapa suruh sambung cuti???  Kan dah mendapat... Bha ha ha. Ala... iolss cuti bukan suka2 uolss, cuti ada urusan ok? Kalau tak, tak ada maknanya iolss nak cuti sesuka suki hati macam tu... Dan Alhamdulillah urusan penantian 2 tahun dah selesai juga akhirnya. Pheww... memang makan masa urusan ni. Tapi berkat kesabaran dan setelah tempuh macam2 liku2 akhirnya menemui jalan penghujungnya. Apakah? Biarlah rahsia... takkan isi luar dalam semua nak jaja kan? Ada yang boleh dikongsi dengan umum ada yang tidak. Jadi pandai2lah diri iolss sendiri. Alhamdulillah, hanya itu yang mampu iolss ucapkan. 

Berbalik kepada Wednesday yang akan jadi heavy tu... Konklusinya... iolsss akan balik lewat... Ho ho ho... Standby ajerlah dengan lambakan presentations and paper work yang menanti... Uikss tapi iolss bukan merungut ok??? Iolss cuma berkongsi yang Rabu nanti mungkin cuma muncul seketul dua jer entri... ahaksss mungkinlah... tak tentu lagi tu... Kalau iolss sempat siapkan entri2 lebih awal macam biasalah... Hew hew hew... Bergantung pada keadaan dan juga ilham yang datang juga... 

*Uolss macam mana? Adakah Rabu yang bakal tiba ni akan jadi hectic macam iolss jugak??? ^_*

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel It's Gonna Be Heavy On Wednesday!!!, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Tuesday, May 13, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

15 comments:

  1. mungkin jugak kot.. tapi tak tau lah nak cakap sebab masih baru lagi kat tempat kerja & boss baru kann.. apa2 pun hadapilah Rabu anda dengan tenang yer.. hehehe

    ReplyDelete
  2. Takper la muncul seketul batu pon hahahha janji ada jugak entri ..
    Dahulukan mana yg patut ..
    Takper takper jgn merungut sabor jer la ...
    Moga segalanya berjalan sempurna untuk Farah ..
    Baby Ash tdo lena la mlm ni sbb dah beli baju melayu tuk raya hehehehe..

    ReplyDelete
  3. semoga hari rabu dapat dilalui dgn jayanya ...

    ReplyDelete
  4. get ready farah:)
    lebih kurang sama, rabu yg heavy, hehe
    rabu i kena outstation lg

    ReplyDelete
  5. simpan energy cukup² kak..kasik pulun untuk hari rabu..apepun selamat bercuti hari ni :)

    ReplyDelete
  6. samalah Farah.....mmg menimbun balik keja tu...tak akan pandai abis...huhu

    ReplyDelete
  7. teringin nak rasa suasana kerja dalam opis.. mesti best kan..:)

    ReplyDelete
  8. Rabu akak free skit sebab giant xde...khamis baru bz gilos...

    ReplyDelete
  9. Minta-minta tak hectic..nak rileks2 je nanti.hahahha..selamat sibuk akak!manage ur work wisely k..

    ReplyDelete
  10. Hari2 bz huhu... tambah2 hr ni... encik usben out station... sedihnya la

    ReplyDelete
  11. Kesibukan yg x berakhir sjk dh kerja balik... Bab blogwalking pun ting tong dh..

    ReplyDelete
  12. Rabu rabu kita senyap je.hihi

    ReplyDelete
  13. betul Farah, tiba2 kak pun tak sempat nak update apa2:lagi hari ni...InshaAllah malam ni kut.

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia