Home » , , , , , , , » I'm Sounded Serious Lately??? ^_*

I'm Sounded Serious Lately??? ^_*


Bha ha ha... teguran ikhlas dari seorang abang... my brother Wafa CW... dalam komen beliau di dalam salah satu entri iolss pagi tadi... Gulppp!!! Am I? Do I sound so serious lately in my latest entries this few days??? 

Tak cheeky macam selalu ek??? Apakah??? Emo ke??? Wargh kah kah kah... Honestly tak adalah... I am still me and tak ada apa2 punnn... Masih Bubbly macam biasa cuma mungkin cara penyampaian entri tu kurang santai kot??? Ye ke kurang santai??? Rasa sama jer uolss... Ke uolss pun terperasan??? 

But seriously I am still me, still the same bubbly and cheeky person... cuma biasalah pola kelakuan dan sifat manusia ni... ada side yang berbeza... Might be tajuk entri tu yang mungkin agak berat menjadikan olahan menjadi lebih serious kot??? ^_*... 

Hurmm... ooooookkkk... takpe kita cuba rest and chill dulu dari tajuk2 entri yang berat... (boleh ke masalahnya??? biasanya bila ilham mari iolss balun jer)... la la la la... or else I try to send a message in a cheeky way or dengan lagak yang main2... wahhh... challenging ni... but you are good lah brother... At least it stimulated my thinking... he he he... 

Owner Bubblynotes ni sebenarnya tak reti nak serious bebenau... ye ke??? Not... The truth is when I serious it really shows and I am really serious... bla bla bla... ^_*... So I guess I just need to learn harder and stimulate my thinking on how to be serious while laughing or joking... Ok tak agak2 kalau gitewww??? 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel I'm Sounded Serious Lately??? ^_*, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Tuesday, March 18, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

38 comments:

  1. so far akak rasa sama je...hehehehe....

    ReplyDelete
  2. ada masanyer kita kena serious dengan setiap apa jua yg kita keutarakan baik dalam n3 maupon dari segi percakapan kita..but bagi akak normal for this la farah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. he he he, normal ek??? ok kak noted, thanks...

      Delete
  3. Ada masa perlu serius... Ada masa perlu tegas, ada masa utk berlawak...

    ReplyDelete
  4. heheheh tengok sama jer ^_^ mungkin ada penulisan yang di rasakan agak serious

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak ni kan macam roller coaster, ikut mood entry dan ilham apa yang mengalir...btw thanks acik!!! *_^

      Delete
  5. hehe...xde pom xde pom..ok je =P

    ReplyDelete
  6. ade time kena serius tapi kalau sepanjang masa serius je bosan jugak. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. so far akak tak pernah lagi sepanjang masa serious...hik hik hik...

      Delete
  7. Tengah fikir nak jawab yes or no..he..he..No lah I think you are still bubly as usual...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ha ha, kalau u realize something wrong somewhere ker I drifted away ke from my identity, please let me know tau...ekekekeke.... cepat2 i akan cuba balik on track...

      Delete
  8. Hehehe teguran ikhlas dari insan bergelar abang ...
    Siyesss ker ..Hehehe ok jer ok jer ..
    Ayat BEST selalu kalau baca entri Farah mmg sampai habiss la baca ..
    Tahniah ... TERBAIK .. Mmg suka lepak kat sini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, terima kasih AI, Farah appreciate sangat2...

      Delete
  9. sis farah serious?? tak kot.. mungkin ada masa dalam situasi yang tertentu orang kat luar rasa macam kita ni serious padahal.. biasa jer :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. he he he, Mak Lady you know me well walaupun baru berjumpa beberapa kali... cuma time rasa nak makan orang jer akan jadi serious... he he he....

      Delete
  10. biasalah lah farah hehee..kalo yg xpenah dtg blog kite myb blm tau cara kita cmne kan hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup maybe abang wafa kena kenal Farah lama sikit ni, baru tau cam mana karakter Farah yang sebenar ni...hik hik hik...

      Delete
  11. kadang² pada kita tak serius tapi pada orang lain serius..maybe cara penyampaian berbeza sikit kot.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin juga dari cara penyampaian akak tu fiza...ahakss...*_^

      Delete
  12. ambil sebagai komen membina farah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul kak, thanks tu abang wafa sebab sudi tegur... I appreciate it much...

      Delete
  13. Entry sis sound serious kot :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ha ha, lately memang entri akak sound serious sikit...

      Delete
  14. Stimulate...stimulate..mcm simulasi kapal terbang jer..haha..Oppsss!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ini stimulate thinking dear, differ from plane stimulation...hik hik hik...

      Delete
  15. lah ye ke? Tak baca lagi entri sebelum ni....nanti ahkak evalute yeh kalau dah baca....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ha ha, silalah evaluate dengan jayanya ek OKje?

      Delete
  16. opssss tak sempat singgah sehari... dah jadi bahan perbincangan hahahahaahahah
    No lah sis... you are a cheerful, happy, energetic, full of sense of humor... (macam I) hahahahaha... so, sometimes...some small small thing yang different tu macam boleh rasa..ehehhehe... anyway... ENJOY!!! bak kata ND kan? ehehhe...
    Sorry ek semua semua yang lain... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ha ha, tak apa brother at least satu teguran yang membina tu, and zaps me back to reality, at least? huh... he he he...

      Delete
  17. rasa macam santai cam selalu.. N suka

    ReplyDelete
  18. Mieza dah baca dah entri tu.. As for me, I found it as a brilliant article.. Tak semua orang boleh mengolah pendapat macam tu.. And I am totally agreed with u.. =)
    Rosmiza Ali Official Blog

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia