SUMMER AND PEACH I’m So Glad You Exist

SUMMER AND PEACH I'M SO GLAD YOU EXIST

Dear SUMMER AND PEACH I’m so glad you exist! Seriuslah weiii… Sebab gembira sangat, sebab suka sangat, itu yang Kak Fa tak sabar-sabar nak berkongsi dengan semua wanita-wanita pembaca Bubblynotes.Com tentang SUMMER AND PEACH. Ladies… anda WAJIB baca dan anda PERLU baca entri Kak Fa mengenai SUMMER AND PEACH ni ha. Kenapalah lewat sangat Kak Fa tahu kewujudan SUMMER AND PEACH dalam dunia ni. Ha ha ha… Open-mouthed smile. Kalau Kak Fa tau, dari dulu lagi Kak Fa dah jadi pelanggan setia SUMMER AND PEACH. SUMMER AND PEACH ni apa? Sebab apa Kak Fa kata macam ni? Ehhh, nak tau kenalah spend sedikit masa untuk membaca. Kalau setakat satu perenggan jer, memang taklah nak dapat jawapan kan? Kalau dapat pun, mungkin jawapan tu samar-samar jer dan tak berapa nak tepat. Winking smile. Jadi sila rajin ok? Tak rajin pun, jadikan rajin. Ini mungkin boleh dijadikan sebagai salah satu panduan untuk anda yang suka sangat membeli-belah di atas talian.

SUMMER AND PEACH I'M SO GLAD YOU EXIST (2)

Penerangan fasa pertama dari Kak Fa… SUMMER AND PEACH adalah merupakan Malaysia’s first online multi-label lingerie store carrying designer brands from all across the globe. Macam yang anda boleh nampak daripada paparan keratan laman web SUMMER AND PEACH yang Kak Fa kongsikan di atas, kategori produk yang terdapat di SUMMER AND PEACH adalah seperti bra & bralettes, loungewear, panties & shorts, and accessories. Senang cerita keperluan pakaian dalam wanita. Dari wanita kepada wanita. Dari wanita untuk wanita. Macam tulah seadanya.

Yang Kak Fa jadi tak sabar-sabar sangat nak berkongsi dengan para pembaca wanita Bubblynotes.Com tu adalah disebabkan Kak Fa sangat-sangat berpuas hati dengan kualiti dan juga pengalaman Kak Fa sendiri. I’ve gotten myself the PMS Starter Kit.

SUMMER AND PEACH I'M SO GLAD YOU EXIST (3) 

Untuk PMS Starter Kit ni, terdapat satu set barangan keperluan wanita khususnya untuk wanita yang sedang didatangi kitaran haid mereka ataupun wanita yang baru sahaja melahirkan anak mahupun yang mempunyai masalah urinary incontinence :

1 x PMS Leak-proof Basic Panties 3 Packs (varian saiz terdiri daripada M, L, XL dan XXL)
Ukuran:
M Size: Waist 22-26" / Hip 30-34"
L Size: Waist 26-30" / Hip 34-38"
XL Size: Waist 30-34" / Hip 38-43"
XXL Size: Waist 34-38" / Hip 43-47"

1 x Be Boldz 1-Month Premium Sanitary Pads
1 x Be Boldz Premium Panty Liners
1 x Happy Tummy Warm Pouch

Lengkap dan sangat-sangat bermanfaat untuk Kak Fa ketika didatangi kitaran haid bulanan. Dengan PMS Starter Kit ni, you can easily say bye-bye kepada risiko kebocoran darah haid ya. Sebab apa? Ini penerangan Kak Fa di fasa kedua untuk mendekatkan lagi pemahaman yang membaca tentang PMS Starter Kit.

PMS Leak-proof Basic Panties Dan Happy Tummy Warm Pouch


SUMMER AND PEACH I'M SO GLAD YOU EXIST (4)

Bukan seperti pakaian dalam biasa yang terdapat di pasaran semasa ya? Ada kelainan pada pakaian dalam yang satu ini. Memang dikhususkan untuk support wanita ketika di dalam fasa kitaran haid bulanan.

SUMMER AND PEACH I'M SO GLAD YOU EXIST (5)

Didatangkan dengan fitur 3 lapisan perlindungan. Bila sebut 3 lapisan perlindungan, mungkin ada yang terbayang-bayang yang ianya tebal dan tidak selesa. Some sort of like that kan? Takkkk… sangat-sangat selesa, kain yang sangat lembut. Soft and breathable everyday panty yang mempunyai fitur lining kalis air all the way to the waistline untuk melindungi wanita dari sebarang kebocoran tidak terjangka. Sangat-sangat berguna pada hari-hari kita-kita yang bergelar wanita ni sedang mengalami fasa heavy flow ataupun selepas bersalin ataupun yang ada masalah urinary incontinence. Digunakan bersama-sama sanitary pads, panty liners, maternity ataupun incontinence pads untuk perlindungan ekstra dari sebarang insiden yang menjatuhkan air muka kita serta memastikan tidur malam yang lebih selesa. Tak perlu risau dah terbocor kena cadar ke? kena selimut ke? Got it? Winking smile

SUMMER AND PEACH I'M SO GLAD YOU EXIST (6)

Untuk Happy Tummy Warm Pouch pula, takkan tak tau kan? Kegunaannya kan? Tentunya untuk kita letakkan air panas untuk dituam ke perut yang tidak selesa ketika waktu kitaran haid. It is as simple as that. Bila datang bulan jer, tuam perut dengan air panas untuk memberikan keselesaan kepada perut.

Be Boldz 1-Month Premium Sanitary Pads


SUMMER AND PEACH I’m So Glad You Exist (2)

Sanitary pads yang kita kenal kebiasaannya kita akan rasa macam tebal jer…. Bila pakai akan rasa semacam jer. Sebagai seorang wanita dan ibu, kita-kita ni semua sedar yang kita memerlukan penjagaan kebersihan feminin yang lebih baik untuk mengelakkan kebocoran, kegatalan, rasa tidak selesa dan jangitan bakteria. Sanitary pads dari jenama BeBoldz ni sangat-sangat selesa dan sangat-sangat menggembirakan hati Kak Fa. Diformulasikan secara khusus di Korea dengan teknologi terkini dan material terbaik, BeBoldz mempunyai strip anti-bakteria yang anda tak jumpa di mana-mana sanitary pads yang terdapat di pasaran. Dengan semua fitur premium seperti:

SUMMER AND PEACH I’m So Glad You Exist (3)

  • Permukaan premium yang lembut.
  • Manik-manik mikro gel untuk memerangkap cairan dengan kemas.
  • Anti-bakteria dengan 7 lapisan perlindungan.
  • Fragrance and bleach free.
  • Teknologi anti-kebocoran untuk penjagaan siang dan malam.

SUMMER AND PEACH I’m So Glad You Exist (5)

Dalam satu kotak ada 16 keping sanitary pads. 4 keping untuk kegunaan malam yang bersaiz panjang 33cm, 8 keping untuk kegunaan siang yang bersaiz panjang 24.5cm dan juga 4 keping mini sanitary pads yang bersaiz panjang 20 cm.

Di bawah ni, ada beberapa video untuk panduan dan menerangkan sebab dengan lebih terperinci kenapa Kak Fa sukakan Be Boldz 1-Month Premium Sanitary Pads.

Ujian Kuasa Serapan

Ujian menentukan sama ada Bleach or No Bleach

Ujian menentukan sama ada ia benar-benar diperbuat dari kapas atau tidak?


Menakjubkan tak? Rasa macam nak beralih arah tak kepada Be Boldz 1-Month Premium Sanitary Pads? Winking smile

Be Boldz Premium Panty Liners

SUMMER AND PEACH I’m So Glad You Exist (1)

Sama lebih kurang fiturnya dengan Be Boldz 1-Month Premium Sanitary Pads. Ketebalan ULTRA THIN iaitu 1mm yang menjadikan rasa seolah-olah tak pakai pun. Ha macam tulah.

SUMMER AND PEACH I’m So Glad You Exist (6)

Not only that… Produk-produk yang best di SUMMER AND PEACH bukan itu sahaja. Sakan Kak Fa cuci mata:

SUMMER AND PEACH I’m So Glad You Exist (7)

SUMMER AND PEACH I’m So Glad You Exist (8)

SUMMER AND PEACH I’m So Glad You Exist (9)

SUMMER AND PEACH I’m So Glad You Exist (10)

Cuci mata sampai terlelap sebab semuanya menarik, semuanya ditawarkan pada harga mampu milik dan berpatutan. Yang penting bagi Kak Fa, sebab Kak Fa dah mencuba dan dah melalui pengalaman sebagai pengguna produk SUMMER AND PEACH, Kak Fa tak ragu-ragu lagi dengan kualiti yang diberikan. Ianya buatkan Kak Fa rasa sangat-sangat selesa dan ianya menggembirakan hari Kak Fa.

Untuk Maklumat Lanjut Mengenai Produk dan Pembelian:




*Ehemmm… sambil menaip ni pun sambil dah ada satu produk dari SUMMER AND PEACH yang Kak Fa tengah nak masuk dalam cart ni… Winking smile. Tak nak teman Kak Fa shopping ke? Jomlah… jomlah… Teman Kak Fa… Rolling on the floor laughing Pilih jer nak yang mana... Ahaksss... 

Terimakasih telah membaca artikel SUMMER AND PEACH I’m So Glad You Exist. Jangan lupa share ya

Subscribe to receive free email updates:

1 komentar:

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.