Home » , , , , , , , , , , » Tempahan Baju Edisi Terbaru Kelab Blogger Ben Ashaari Kini Dibuka!!!

Tempahan Baju Edisi Terbaru Kelab Blogger Ben Ashaari Kini Dibuka!!!


Rentetan dari entri Baju Kelab Blogger Ben Ashaari | Edisi Terbaru!!!, rupa-rupanya ramai yang memendam rasa dan menyimpan perasaan ingin memiliki baju ini juga...Ihiksss... tapi tidak dinafikan, dalam banyak-banyak edisi baju Kelab Blogger Ben Ashaari (bunyi macam dari mula jer Farah bersama Kelab Blogger Ben Ashaari kan? Baru jer setahun lebih diundang oleh Abang Long Kawasan Ben Ashaari untuk turut sama jadi tunggak serta tulang belakang dah kecoh yer tak? Ha ha ha)... Tapi iya, bila diperhatikan edisi ini yang paling cun serta mengancam. 

Mari kita "throwback" lagi sekali secara dekat baju edisi terbaru ini dari dekat dengan model-model berdua ni... 


Habislah model-model berdua ni minta royalti selepas ini sebab mempergunakan gambar mereka...Ahaksss... La la la la.... Oklah-oklah, "throwback" juga lagi gambar dari entri lama...kali ni kasi "up" sikit...Tapi kalau Aben minta royalti, habislah...tak terbayar "rating" Aben tu... Hu hu hu... Tak kan? Tak kan? Demi kelab tak jadi apa-apa kan? Ha ha ha, cakap sendiri... 


Satulah satu yang boleh komen, memang tak rugi kalau tempah baju Kelab Blogger Ben Ashaari ni untuk edisi yang terbaru...Yang sebelum-sebelum ni pun tak rugi jugak... Sebab kainnya sangat sedap, lepas tu nampak KURUS pulak tu...Ha ha ha...Itu yang utama. Material memang dari yang berkualiti tinggi. Bukan "up" sebab bodek yer? Tapi dari pengalaman sendiri yang sebenarnya. 

BAGI SEMUA YANG BERMINAT UNTUK MEMILIKI BAJU EDISI TERBARU KELAB BLOGGER BEN ASHAARI - COSMODERM... 

Tempahan dibuka secara PRE-ORDER sehingga 25 FEBRUARI 2015!!! 

Harga: 
RM 50 termasuk kos penghantaran.

Material:
Micro Fibre Dry Fit Shirt (Full body printing with High Quality Rubber Dye)

Saiz:
XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL

Percuma:
Button Badge
(Aikk tak dapat pun??? Muahahaha... nak jugak...kena "claim" ni)

UNTUK TEMPAHAN, HANTAR BUTIRAN BERIKUT KEPADA ajcetak@gmail.com / What's App: 018-661 4215

Butiran Tempahan

Nama: 
Alamat:
No. Tel:
Saiz:
Kuantiti:

Sekian, terima kasih...Muahahahaha... Nanti-nanti kalau dah dapat baju tu jangan lupa "show off" pula yer di blog? Nak juga tengok "uolss" pakai baju Kelab Blogger Ben Ashaari... *_^ wink wink... 

Dapatkan Artikel terbaru dari Situs ini melalui e-mail Anda.

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Tempahan Baju Edisi Terbaru Kelab Blogger Ben Ashaari Kini Dibuka!!! , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Wednesday, February 4, 2015.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

14 comments:

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia

iWON.MY