Home » , , , , , , » Baju Kelab Blogger Ben Ashaari | Edisi Terbaru!!!

Baju Kelab Blogger Ben Ashaari | Edisi Terbaru!!!


Mula-mula... nahhh...kongsi sikit gambar kami segerombolan minggu lepas di Mid Valley Exhibition Centre ("MVEC")... ada "event" apa? In Shaa Allah tu nanti kita cerita lain... tapi inilah gambar kami melaram baju Kelab Blogger Ben Ashaari edisi yang paling terbaru sekali... Huh dah paling terbaru lepas tu siap sekali pulak... Agagagaga...

Ok ok kita kasi "close up" sikit... 


Depan dan belakang... menarik tak? Rekaan baru dari seseorang yang bukan calang-calang orangnya... Nak tahu siapa... sila rajinkan diri kalau belum baca lagilah... di entri pengasas Kelab Blogger Ben Ashaari di blog beliau yang bertajuk.... Baju Baru KELAB BLOGGER BEN ASHAARI. Dan baju ini bakal dibuka untuk tempahan tidak lama lagi. Makanya, tunggu sahaja bila pengumuman dari abang kawasan yer? ^_*

Farah suka baju baru Kelab Blogger Ben Ashaari ni, mahupun dari segi rekaan grafik baju tersebut, sehingga ke material fabrik yang digunakan... Satu perkara yang paling Farah dan beberapa orang rakan blogger wanita yang lain suka adalah... nampak kurus!!! Muahahaha... Tak percaya? Ok, "last" belanja gambar... 


Ha betul ke tak? Akak yang tembun boleh kelihatan kurus sedikit giteww... "I is" sukaaa... Gambar bersama abang long... Dengan dia-dia yang sado tu terus tak nampak perut... #oopss... ha ha ha... 

Cantik dan menarik tak? 

Dapatkan Artikel terbaru dari Situs ini melalui e-mail Anda.

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Baju Kelab Blogger Ben Ashaari | Edisi Terbaru!!! , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Thursday, January 1, 2015.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

10 comments:

  1. mmg menarik...
    x sabo nk beli jer bila dh ada buka tempahan nie..

    ReplyDelete
  2. good ..memang lawa lah ; 2015 makin maju utk KBBA syabas !

    ReplyDelete
  3. Kain jersi.. best. Dkna tak sabar nak pakai.. hihii

    ReplyDelete
  4. cantik2... suka bila nk kurus tu hihi

    ReplyDelete
  5. serius cantikk,,plus lagi bila kak farah yang pakai,,hehe,, ;)))

    ReplyDelete
  6. haha. haahlah kak nampak kurusss sikit. hehe. cantik!

    ReplyDelete
  7. Nampak menarik sangat! Warna pun cantik, I is suka jugak :D

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia

iWON.MY