Home » , , , , , , , , » Siaran Secara Langsung Dari Hilton, PJ...

Siaran Secara Langsung Dari Hilton, PJ...


Dah macam lintas langsung siaran TV pulak dah gayanya... Huh... Ha ha ha... Tapi macam tulah ceritanya Farah di pagi ini... Berada di Hotel Hilton, Petaling Jaya atas urusan kerja... mesyuarat separuh hari... Bermakna separuh hari memang tiada di pejabat... hurmm... tapi tak adalah sambil mesyuarat berlangsung sambil menaip entri pulak yer... Ha ha ha...Manalah tau kalau-kalau ada yang tersilap faham.... Manusia ni kan penuh dengan sangkaan dan andaian yang kita tak dapat nak hentikan mereka dari berfikir atau merasakan begitu...ataupun mengatakan begitu... 

Sebenarnya, saat entri ini ditaip dengan pantasnya... (lebih kurang 8 minit jer pun taip dan kemudian 'publish' terus...tak ada tapis-tapis dah ' uolss'... ha ha ha, melampau... Farah sedang di dalam 'tea break session' sebentar... Bukan suka-suka menaip pada bila-bila masa tau tak... Adoiii, simpang palih lah nak menaip semasa masa menuntut perhatian untuk kerja...Takut-takut nanti karang, sibuk taip entri lepas tu kena soal, hamikkk... apa pun tak boleh...kantoi... muahahahaha...baiklah tak payah... duduk diam-diam fokus jer... 

Saja jer, singgah mencelah dan menyelit seketika di Bubblynotes.Com sementara ada waktu terluang... Nak buat macam mana 'uolss'... Bubblynotes.Com tetap di hati walaupun sesibuk mana... 'Baby No.2' selepas Ash... ehhh...ha ha ha... 

Oklah, Farah tak boleh lama-lama, dah tiba masa nak sambung kembali... jumpa lagi di entri lain yer? In Shaa Allah.... Daaaa 'for now at least?'....
Terimakasih telah membaca artikel Siaran Secara Langsung Dari Hilton, PJ.... Jangan lupa share ya

Subscribe to receive free email updates:

16 komentar:

  1. hehe. PG pun macam farah juga tau. ambil peluang sometimes even duduk dalam meeting ke aper ker. wajib dan harus masuk blog seketika kan :)

    ReplyDelete
  2. perghh.ada live update tu.. hehehehe.. terbaik farah.. nyempat je kann

    ReplyDelete
  3. sempat lagi noh.. bagus kak farah ni

    ReplyDelete
  4. sempat lagi akak..8mnt jer ambik masa..pantas betul! =D

    ReplyDelete
  5. amboiiii...kelas farah...wat siaran langsung lagi tuuuu...huhuhu

    ReplyDelete
  6. wahhh..dasatlah..taip entry dalam masa 8 min je?? seriously mmg terbaik..

    ReplyDelete
  7. apepun boleh kan kak demi blog tercinta :)

    ReplyDelete
  8. Memang komited dengan blog sis nie :D

    Read my latest entry : Things That I Like About My New Boyfriend

    ReplyDelete
  9. sama la..Bubblynotes.com tetap dihati saya jugak..ekekkeke

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.