Home » , , , , , , , » Wajah Baru Blog Raisyyah Rania Yeap!!!

Wajah Baru Blog Raisyyah Rania Yeap!!!

Sejak bergelar blogger memanglah ada sesekali Farah menjengah ke blog-blog selebriti dan juga termasuklah  blog Raisyyah Rania Yeap @ Felixia Yeap... Kali terakhir Farah lawat blog beliau adalah ketika sebelum dia memeluk Islam dulu... masa semua orang tengah sibuk-sibuk main SEO pasal Felixia Yeap peluk Islam dan tentang nama Islam dia... Lepas tu, memang lama dah kot tak melawat... 

Hari ni tiba-tiba terpanggil untuk melawat blog beliau... Jika sebelum ini selepas Raisyyah Rania memeluk Islam ada yang soh seh soh seh suruh beliau tukar kepala blog (blog header)...ha ha ha...suka sangat sebut kepala blog...entah kenapa entah... sebab gambar header sebelum ni tak bersesuaian dengan imej serta agama anutan beliau... Nahhh... dia dah tukar punnnn header blog dia... Cantik!!! Suka tengok... Tu kalau solek solek lagi sikit tu... wallahh... mesti meletopss tu! Header memang dah memukau... 

Ehem ehem...ni puji ikhlas tau tak? Bukan sebab nak bodek ke apa ke...Harap maklum... Susah untuk seseorang yang bernama Farah nak klasifikasi sesuatu tu sebagai cantik ok? Ataupun kacak ke, macho ke, stylo ke ataupun ohsem waima sekalipun... Sebab Farah suka teliti betul-betul sebelum mengeluarkan kata-kata... Hew hew hew... 

Tak percaya? Nahhh tengok... Raisyyah Rania, Farah pinjam sekejap yer nak tunjuk pada kawan-kawan... Hu hu hu...

http://felixiayeap.blogspot.com/
Sumber dari SINI
Simple kemas tapi cantik! Alaaa...mesti ada yang dah tau dulu dari Farah ni kan? kan? kan? kan? .... Ha ha ha...Farah baru jer tengok hari ni... bolehlah terima pakai yer? 

Kalau nak tengok versi besar dan lebih jelas... silalah jangan segan-segan lawat yer? Farah dah sediakan pautan pada gambar di atas... 

*Sibuk...sibuk...sibuk... banyak laporan dan kertas kerja nak kena selesaikan...

Dapatkan Artikel terbaru dari Situs ini melalui e-mail Anda.

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Wajah Baru Blog Raisyyah Rania Yeap!!!, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Thursday, October 30, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

32 comments:

  1. xleh tgk lama2 nie.
    cair jantungku ini.
    hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh, dah nampak dah ciri-ciri idaman shark ni dah...

      Delete
  2. err..tak pernah jengah mane2 blog artis..

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. itu yang farah cuba sampaikan sue, simple tapi cantik...

      Delete
  4. Orgnya memang manis dan cantik Farah
    Apa gaya pun menarik mata melihatnya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia mempunyai satu aura yang tersendiri kan kak?

      Delete
  5. icon blog dia still rabit pink >.< hah tapi cumey

    ReplyDelete
  6. memang cantik..header buat macam mana pun kalau org cntik tetap cntik..hehe

    ReplyDelete
  7. cantikk..niesa xpernah lg terjah blog dia..huhu...

    ReplyDelete
  8. Header akak palimg burok..sedih!!
    Selalu tengok dia ni kat IG dn twitter je.

    ReplyDelete
  9. cantik header blog dia sesuai dengan imej dia sekarang :)

    ReplyDelete
  10. Memang cantik kak farah.. nik selalu gak ke blog dia.. ehehe

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia

iWON.MY