Home » , , , , , , , » Pukul Berapa Datuk Harimau???

Pukul Berapa Datuk Harimau???


That day BFF dia jam Angry Bird tu Bercerai Dari Badan Sudah.... Iollss diamkan ajer dan sorok dari dia, tapi setiap kali nak outing, dia seolah2 mencari asyik tengok pergelangan tangan dia ajer... seolah2 looking at something that could gonna be missing. Kesian pulak menengok lagak gayanya.

Ho ho ho... disebabkan sifat seorang ibu takkan sampai hati tengok anaknya tercari2 sana sini sinun, semalam bagilah dia rewards uolss... Ha ha ha... lagipun apalah sangat RM 10.00 hinggit tu kalau nak dibandingkan dengan the joy and happiness that he has brought to our life??? Pejam mata, bawak dia pergi kedai jam tu balik dan biarkan dia pilih mana satu yang dia suka. If that day... dululah dulu... dia pilih jam Angry Bird berwarna hitam... this time around dia capai atau pegang yang berwarna kuning pulak... Kuning kan his favourite colour??? Hurmm...


Beralih kepada Spongebob Squarepants sudahnya... Macam dah pandai sangat tengok jam... Huh... Tapi memang iolss beri kebebasan untuk dia memilih... Nak tengok akal dan taste dia sebenarnya... Ha ha ha... Pukul berapa Datuk Harimau??? Happy gayanya dapat pengganti BFF dia yang dah hilang tu... Agaknya dalam hati kembang setaman.

Sampaikan tidur pun bertemankan jam dan tak kasi iolss bukak... Hu hu hu...

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Pukul Berapa Datuk Harimau??? , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Tuesday, October 7, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

18 comments:

  1. alahai comelnye ash.. bijak sungguh :)

    ReplyDelete
  2. bergaya sungguh anak mummy sorg ni ha.

    ReplyDelete
  3. selamat pagi
    singgah sekejap x sempat nak komen banyak2
    bz day

    ReplyDelete
  4. Alalaaaaaaa....

    Macam T ykecil2 la , tidur pun nak pakai jam..

    ReplyDelete
  5. ABM tag awak tau!

    http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/2014/10/giveaway-pertama-sitisab.html

    ReplyDelete
  6. Comel jam baru Ash...hrp bertahan lama^^

    ReplyDelete
  7. hahaha... dah lama x dengar lagu tu....

    benda yang selalu dipakai and dia minat, mestilah tercari-cari kan... saya pun kalau xde jam, rasa macam kosong je.. haha.

    ReplyDelete
  8. amboii kecik2 dah pandai si ash ni..

    ReplyDelete
  9. Alahaiii pandai sangat ni Ash ni. :D

    ReplyDelete
  10. Wahh comelnyaa jam diaa..pandai tengok jam ke tu sayang?kecik2 dah pandai pakai jam..auntie pon tak pakai jam sekarang..huhuhu

    ReplyDelete
  11. ntah2 ash ni bakal jaga punctuality kot...dah suka dengan jam ni...

    ReplyDelete
  12. jam cmni mmg snang nk kuarkn...anak sy ade jam cmni corak dora...hehe

    ReplyDelete
  13. Comel... Sy dh bbrp jam dh beli utk faiqh.. Biasa la x thn lma pun.

    ReplyDelete
  14. comel sangat !! lepas ni mickeymouse plak ye Ash.... hahahha very classic lah gitu...

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia