Home » , , , , , , , » Bercerai Dari Badan Sudah.... Hu Hu Hu...

Bercerai Dari Badan Sudah.... Hu Hu Hu...


Jam Angry Bird tu BFF dia... Ke mana saja dia pergi pasti bertemankan jam Angry Bird tu, kadang2 bila dibuka dari tangan, dia boleh buat aksi hentakan kaki ke lantai dengan extreme-nya... Punyalah sayangnya dia dengan jam Angry Bird yang cuma berharga RM 10 hnggit itu... Sampaikan tidur pun dia bawa sekali jam Angry Bird tu... Tak percaya??? Buktinya... 


Tapi sekarang terpaksa berpisah dengan BFF dia yang satu ni yang mana mungkin terpaksa digantikan dengan yang baru... Ahaksss...kerana... BFF dia telahpun bercerai dari badan akibat perbuatan dia sendiri... Gigit dan tarik dengan gusi... Muahahaha... Nak kira macam mana tu??? Kira kreatif ke tak kreatif tu??? Ahaksss...punyalah gatal gusi sampai jam sendiri pun boleh dijadikan teether uolss... Bha ha ha... 



Sadakallahulazim... tamatlah riwayat jam Angry Bird bersama Ash... Ho ho ho, jam anak pun boleh jadi cerita uolss... *_^.... Itulah kuasa anak dalam kehidupan setiap ibu kann??? Kehidupan yang sentiasa dibayangi anak... dan lebih2 lagi itu jerlah yang ado... Of course focus kehidupan sentiasa tertumpu kepada dia.... giteww... Oklah... roger and out for now.... 

*Hari yang kurasakan panjang dan banyak benda... dush dush dush... biasalah tu kann...life...kalau tak bukan life namanya.... 


Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Bercerai Dari Badan Sudah.... Hu Hu Hu..., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Tuesday, September 30, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

13 comments:

  1. biasalah..namapun budak2 kan...hehe

    ReplyDelete
  2. Alololo Ash...comel sungguh...gatal sgt gusi tu...nnt mommy beli jam baru dkt Ash ye^^

    ReplyDelete
  3. amboi ash...bukan main lagi...mintak mommy beli baru tau....

    ReplyDelete
  4. btul tu, bila ada anak ni mmg fokus hidup is anak! :-)

    ReplyDelete
  5. Alahai...... mesti dia nangis tak hengat kan?

    ReplyDelete
  6. Lahai...pandai plak ash tengok jam..comey!!

    ReplyDelete
  7. alahai nnt minta ibu beli yang baru..

    ReplyDelete
  8. waaaaa.
    stylo abis cuperboy punya outfit.
    baju superman kasut adidas.
    cair awek tgk nie.
    lepas ni suruh mummy cari jam superboy plak.
    baru sepasang.
    hehehe

    ReplyDelete
  9. mmm baby time mcm ni mmg suke menggigit...semua dia nak gigit .kite jer lah kene tgk kot2 bukan sebarang dia gigit nnti bahaya :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia