Home » , , , , , , , » Bila Personal Trainer Dah Mula Berbunyi...

Bila Personal Trainer Dah Mula Berbunyi...

Source Extracted from Google
Actually iolss dah lama tinggalkan my gym routine sejak melahirkan Ash... dance class ke laut, zumba ke laut... pendek kata semua dah ke laut lah... work out pun dah tak konsisten uolss... Ha ha ha, talking about work out I miss my Paula Abdul work out. So kira2nya dah lama tak keluar peluh di gym lah ni. Rindu jugakk... 

Keadaan dan masa belum mengizinkan... Elehh, alasan jer tu kann??? Masa tu boleh dicari, antara nak dengan tak nak jer... hua hua hua... Saja lettew buat alasan... Dan secara tiba2 my personal trainer dah berbunyi hari ni uolss... uikss siapa tu??? Ha ha ha... my one and only personal trainer... adalah cannot tell... nanti orang kecam iolss gebang dan riak pulak... Dah 2 years plus dah personal trainer ni dengan iolss... Dan personal trainer ni memang iolss senangilah... of course-lah... personal trainer haruslah yang kita selesa kann??? 

Ok stop there tentang identiti personal trainer iolss tu... mulai dari esok kena simpan semula gym outfit and my shoes in my car bonet... Ambil masa ke gym sebentar untuk keluarkan peluh di gym after working hours... Personal trainer dah berbunyi haruslah take action uolss... Katanya iolss dah lama tak bersenam... kena mula balik bersenam... tapi memang betul punnn... kui kui kui... and it is something that I do really miss... Ibarat pucuk dicita, ulam mendatang... 

Treadmill pun dah rindu sangattt dah kat iolss tu... Muahahaha... Tengoklah nanti semput ke tak semput... Kalau tak semput bermakna I am still fit giteww... ahakss perasan dan over sangat Mummy Ash oiiii.... 

Dapatkan Artikel terbaru dari Situs ini melalui e-mail Anda.

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Bila Personal Trainer Dah Mula Berbunyi..., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Monday, October 13, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

10 comments:

  1. huhu..
    kne workout2 tu
    bwk ash skali ..hihi

    ReplyDelete
  2. baru je lepas pergi hari nie... macam best plak.. he he he..

    ReplyDelete
  3. Untung sangat ade personal trainer kan

    ReplyDelete
  4. bagus juga bersenam ni farah..badan sihat dan maintain gitu...

    ReplyDelete
  5. bestnya ada acara santai macam ni.

    ReplyDelete
  6. wahhh syoknye kak farah...
    ke gym lah kite

    ReplyDelete
  7. sejak berkecimpung dgn dunia aerobik :)
    kalu tak pergi sehari or cuti lama terasa lemau badan ku
    keep it up...jom gi gym :) bestnya ada personal training

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia

iWON.MY