Home » , , , , , , , , » Baju #kelabbloggerbenashaari Dah Sampai!!!

Baju #kelabbloggerbenashaari Dah Sampai!!!


Ahli rasmi... errr... ahli rasmi ek perkataan yang bersesuaian? Hentam jer lah... Sebenarnya tak reti nak Melayu-kan sesetengah terma tu... Ha ha ha... Poyo sangat kan? English lah sangat kononnya... Hu hu hu... ok kembali kepada mukadimah... ahli rasmi memang dah beberapa bulan ke belakang dah... tapi baju rasmi baru ni berkesempatan untuk dapat. ^_^ ngee...

Mungkin sesetengah orang kat luar sana membisikkan... Ala T-Shirt jer pun... Itu pun nak teruja dan kecoh... Hu hu hu... Tapi ada Farah kisah? Ha ha ha... Kejam nau bunyinya kan? Tapi betullah, hidup kalau asyik nak ambik kira dan ambik peduli setiap inci pandangan, pendapat atau perkataan orang takkan ke mana. 

Hik hik hik... tiba-tiba jadi sangat gembira walaupun orang lain dah lama ada... ihikss... lepas ni pergi attend kerja-kerja atau aktiviti rasmi tak rasmi kelab bolehlah Farah melaram gak macam adik beradik lain dalam Kelab Blogger Ben Ashaari ni... Selalu Farah pandang jer... Ha ha ha... ayat tak ley gi.... simpati sangat! Ting tong ni sebenarnya... La la la la... Yelah esok cuti kan? 

Apa-apa pun motif entri ni? Nak kongsi jer... I is dah dapat uniform... setelah sekian lamanya... dan dengan tak semena-mena tak sabar nak pakai boleh? Ha ha ha...Sekian, terima kasih. ^_* 

*Tak pernah pulak terbayang URL blog atas T-Shirt kan? Hurmm... kalau saja-saja buat T-Shirt Bubblynotes.Com warna pink terang pun ok ni... Ha ha ha... Sengal...

Dapatkan Artikel terbaru dari Situs ini melalui e-mail Anda.

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Baju #kelabbloggerbenashaari Dah Sampai!!! , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Tuesday, October 21, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

24 comments:

  1. hehehe...untung la baju cantik..kekeke :P

    ReplyDelete
  2. Kalo bkn ahli, x boleh beli ke t shirt ni farah?

    ReplyDelete
  3. sewonok lah lepas ni dapat melaram baju uniform sambil buat kerja yer babe.. hehehe

    ReplyDelete
  4. waaa..
    ada link kt belakang tu yg mahal tue.
    nk buat tshirt jgn kaler pink kak.
    kesian saya yg kulit gelap ni:(
    xleh pakai nnti.
    kikikiki

    ReplyDelete
  5. wahhh...cantik tshirt..merah hitam..:)
    errrr..ahli baru nak menapak boleh ke dpt tshirt gini?

    ReplyDelete
  6. merah dan hitam lagi....nak order macam mana Farah....?

    ReplyDelete
  7. havoc la t-shirt tu sis.. nak jugak.... hehe...

    ReplyDelete
  8. Weeee~~ besnyeee

    http://butikgebugebu.blogspot.com/2014/10/kekurangan-air-boleh-menyebabkan.html

    ReplyDelete
  9. perghh...untungnyaa blogger2 hebat ni ;)

    ReplyDelete
  10. Buat la satu T-Shirt Bubblynotes.Com tu,,,mesti ramai yang nak..sebab pink...ehheeh

    ReplyDelete
  11. cantik...cantik...cantik...pasni gambar berposing dengan t-shirt ek farah...nak tengok gak camne la gayanya

    ReplyDelete
  12. boleh bergaya dengan Tshirt KBBA lah lepas ni

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia

iWON.MY