Home » , , , , , , , » Baby Sleep Instant Apps | Tak Sampai 8 Minit Dah Tidur Uolss

Baby Sleep Instant Apps | Tak Sampai 8 Minit Dah Tidur Uolss

Musim2 dah melasak macam ni, memang macam2 akal Iman Firash yang seorang ni... Part bagi Mummy exercise lebih macam dalam entri INI ... tu dah selalu sangat dah tu... Mummy kemas sini, dia kemas sana... Abah Ash kata... pada pandangan mata Ash Mummy yang sepah2 tu yang dia tolong kemas. Pada mata Mummy pulak Ash sepah2, tu sebab Mummy tak berhenti mengemas. Jadi sama2lah mengemas. Ihikss gelak2 Mummy dengan Abah berborak pasal Ash.

Tapi yang tak menahan tu, bila dah melasak macam ni... bila ditidurkan buaian... Bila malam nak tidur enjut dulu dalam buaian... bila dah lena... baru Mummy angkat letak bawah tidur sebelah Mummy... ok sambung... bila dah melasak macam ni, dalam buaian dah macam belut berpusing2...pheww... borpoluh acik ni ha nak menggembala... iolss betulkan position dia, dia pusing balik, meniarap balik... Err... siapa2 yang experience raising boys tu... nak tanya... memang macam ni ek boys??? Ha ha ha...

Puas dok fikir2... lagu mana nak bagi Ash senyap ni... ho ho ho... bukan apa, risau kot terseliuh ke tangan, terkehel ke apa2... sebelum jadi apa2 baik beringat kan??? Kalau dah jadi (mintak dijauhkanlah)... nak cakap apa pun dah tak guna.

Dah tu, saja2 browsing play store uolss... tengok2 kot2 ada apa2 yang menarik kan untuk download... Jumpalah apps ni...


Ha tu dia... mula2 macam doubt jugak... boleh caya ke ni??? Jadi ke ni??? Muahahaha... seriously doubt uolss... lepas tu dok fikir, download jerlah... tak luak apa2 punnn...Iolss pun download lah...

So, tadi kannn... masukkan Ash dalam buai... pukul 10 tadi ni lah... lepas tu iolss pasanglah apps ni uolss... mula2 tu memang dia dah mula nak melasak... tapi bila iolss pasang jer apps ni... like seriously and no jokes, within less than 8 minutes dah lolap anak teruna ni... Wohooo.... happening uolss... ingatkan cam impossible,  tapi possible ok??? Yeay... dah ada solution, Alhamdulillah...

*Pada Ash jadilah, tapi pada si comel2 yang lain aunty tak pastilah... hew hew hew... tapi kalau ada yang nak mencuba tak salah jugak kann??? ^_* 

Dapatkan Artikel terbaru dari Situs ini melalui e-mail Anda.

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Baby Sleep Instant Apps | Tak Sampai 8 Minit Dah Tidur Uolss, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Monday, September 8, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

18 comments:

  1. nak try install gak laa... he he...

    p/s - Pandangan Abah Ash tue sama laa.. bila anak sepahkan rumah.. he he..

    ReplyDelete
  2. ble psg app ni ape yg jd? mls plak nk install hehe..cbe cete .ekekek

    ReplyDelete
  3. Ank sue tido mengempeng...itu yg mudah sket...
    Thank farah ats info ni. Nnt nk try install.

    ReplyDelete
  4. Blum cuba lagi apps ni tapi budak lelaki mmg mcmtu rasanya...Amir pon sama macamtu klo dlm buai...ada yg saya jumpa sampai menonggeng dalam buai, baru bole tido...hihi

    ReplyDelete
  5. ehh.. cam menarik je.. xde explaination details ke??

    ReplyDelete
  6. nak try jugaklah farah.mana tau menjadi...si awfiyah pun dah mengganas tidurnya sekarang nie..pfffttt..nak tido kemain payah lagi

    ReplyDelete
  7. menarik jgk..bole try..wlupun ank dh bsr..hihi

    ReplyDelete
  8. Kek dg budak pempuan pun lasak juga kan

    ReplyDelete
  9. baby boy mmg gitu dear..weekends aritu zayyan dgn sue, so dah start pisahkan dia dari puting, pagi tadi babah dia kata dia ngamok, xnak tido..terus dia bagi puting semula..adoyai..nak try la apps ni..mana tau menjadi kt zayyan..

    ReplyDelete
  10. Apps ni mcm mna eh.. Nk try dwnld la.. Haha

    ReplyDelete
  11. Nk kena amik tau jgk sikit2 ni, esok2 dah kuar baby baru nk belajar kn kelam kabut.
    Thanks kak share apps ni.

    ReplyDelete
  12. macam macam apps ada sekarang ni ye kakak

    ReplyDelete
  13. Wah.. Boleh cuba... Ank sy menyusu bdn... Mmg itulah ubat dia tido cepat..

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia

iWON.MY