Home » , , , , , , , , » Project Dalam Diam...

Project Dalam Diam...


Hujung2 minggu ni, santai di rumah once a while memang awesome... Dapat pulak angin aircond... Ha ha ha, kuyu jer mata... ^_*... Sambil kuyu sambil menaip boleh??? Ash dah lena peluk papam dia dah... 

Semalam cerita tentang Pembantu Rumah Baru??? Dan ini pula cerita tentang project dalam diam dia... At one second elok jer chillex dengan Mummy kat atas Toto yang dibentang di hall... leka jer main all his toys... Mummy bangun sekejap ke dapur nak keluarkan ayam nak masak jap2 lagi... Shushhh... dah hilang... senyap jer dia masa Mummy kat dapur... 

Bila iolss sampai jer kat hall... Jeng jeng jeng... Senyap dan tekun serta gigih dia ek??? Korek2 dengan jari jemari comel dia sendal pintu utama rumah. Perhati jer iolss ni. 

Adoiii, nak pergi mana tengah2 hari panas keting ni??? Ha ha ha, pandai pulak dia kann??? Tapi memang pun, sejak dapat mengengsot ni, kemain bertawaf satu rumah. Tak taulah tu Tawaf Tahiyat Al Bait ke Tawaf Wadaa' ke Tawaf Qudum ke... Phewww .... 

Pantang tinggal jap laju jer dia... kandang Ash tak sampai2 pulak lagi ni... Katanya kehabisan stok... Hurmm... Bertabahlah wahai Mummy.... ekekeke... 

*Ash nak gi mana tu nak bukak pintu??? 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Project Dalam Diam..., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Sunday, July 20, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

19 comments:

  1. hahah dia nak jalan jalan kat luar la tu... bosan dah kot dok dalam rumah jewp.. hehehehehe

    ReplyDelete
  2. budak2 memang obses pintu la mungkin...hihi

    ReplyDelete
  3. hehe..jd tukang mop plak..ahaks

    ReplyDelete
  4. Tak lama lgi nak pandai bertatih suda tu sis hhee

    ReplyDelete
  5. alaa.. baby ash nak pi mana tuh? hee :)

    ReplyDelete
  6. Ha ha ha. Nsk pi shopping kut. Farah tinggal sendiri ke dgn parents.

    ReplyDelete
  7. Alahaii..comelnya anak mummy nie..hehe..aktif betul ye ash ke sana sini..

    ReplyDelete
  8. hahaha..ni mesti pnjg langkah ni

    ReplyDelete
  9. nasib baik dia main sendal pintu jer . tak try test dgn gigi ... heheheee

    ReplyDelete
  10. tanya dia. nak kena gigit tak? haha

    ReplyDelete
  11. fitrah dia, tau je mana hala nak tuju yer..

    ReplyDelete
  12. nti dia dh dpt kaki abes la.lg byk tmpt dia teroka

    ReplyDelete
  13. Bukak pintu tu Ash ..nak g jalan2 la tu hehehe

    ReplyDelete
  14. perkara yang paling risau adalah bila si kecik diam jer, mesti ada projek besar yang tengah dibuat ! hehe

    ReplyDelete
  15. jangan sesekali tinggal dia kak..kena tengok selalu.ntah ape projek je la nanti dia buat..

    ReplyDelete
  16. Wa....ini dh bhy dh ni....tgok2 kan dik..kang takut tersekat bawah meja ke apa mcm dania dulu

    ReplyDelete
  17. Wah, Ash dah pandai melawat kawasan yer.. hihi

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia