Home » , , , , , , » Ash | Keterujaan Mengoyak Buku A.K.A. Kertas...

Ash | Keterujaan Mengoyak Buku A.K.A. Kertas...

Lepas Ash Tolong Mummy Kemas Rumah ada cerita lain lagi uolss... Dah kemas baik punya... dia kemas balik yang lain... Ha ha ha... Nak tau apa dia??? 


Bermula dengan membaca buku (konon2 macam faham sangat) dengan buku yang terbalik.... muahahaha... Tengok Mickey tu jer sebenarnya yang lebih tu.... kemudian perlahan2 otak merangsang untuk further ke next step uolss... 


Yerrr ini sebenarnya, inilah kesudahannya... carik dan tarik... Hu hu hu... habis book tu... sedar2 jer chreet bunyi kertas ditarik... Cepat dan tangkas betul tangan, lagi cepat dari Mummy pulak... Tak sempat nak buat apa.... Berlari Mummy ko... 


Pheww... inilah hasilnya... nikmat betul agaknya dapat koyak kertas tu? Cepat2 ambik dan cepat2 letak tepi... sebabnya semua benda masuk mulut... Karang kalau makan kertas sesia jer... Nangis pun nangis ler... Kena ajar... Do and don'ts... Biar nangis sekarang jangan nangis kemudian... 

*Makin hari makin macam2 cerita ek Ash??? Wakakakaka....

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Ash | Keterujaan Mengoyak Buku A.K.A. Kertas..., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Thursday, July 31, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

8 comments:

  1. wah...good improvement...sekarang dia tengah explore farah...tu yang suka nak masuk mulut...tapi yela, ada yang boleh dan tidak nya...demi kebaikan dia jugak kan?...^_^

    ReplyDelete
  2. Samalah ngan anak2 saya masa umo ni.
    Beli yang hard cover pun masih x selamat.

    ReplyDelete
  3. Hihihi. Betul, bukan taknak kasi main kang termakan amboi parah nanti hihihi

    ReplyDelete
  4. Budak2 hehehe ..Anak2 Lya masa kecik2 pon camni lerr Farah ..jumpa jer kertas atau buku yang dibuatnyerr carikkan jer la ..pastu boleh pulak dia maman kertas tu huhuhu ..Agak2 raser kertas tu sesedap ALMOND LONDONGGG tak Farah..

    ReplyDelete
  5. habislah dia dah main koyak koyak dah ni

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia