Home » , , , , , , , , » Ash Tolong Mummy Kemas Rumah??? ^_^

Ash Tolong Mummy Kemas Rumah??? ^_^


Iolss pegang feather duster dia pun sibuklah nak pegang jugak... Hu hu hu... Mula2 dia perhati jer apa Mummy dia buat, lepas tu mulut becok bercakap bahasa Italiano dan mengengsot dengan lajunya ke arah iolss. Iolss letak jap feather duster tu atas lantai sebab nak alihkan TV console tu, dia pun dengan tangkas mencapai feather duster tu sambil berkomplot dengan Nek Ma dia.... Aduhh pengsannn.... 

Lepas tu immitate the way iolss menggunakan feather duster tu... Ahaksss... walaupun imitations tu tak berapa nak menjadi tapi sampailah maksud tu... Boleh tau yang dia sedang mengajuk Mummy dia... such a cute entertainer-lah Ash... lepas tu pandang Mummy dan sengih2 gelak menjerit suka hati dan geli hati sangat... Hamboiii... puas hati sangatlah tu dapat immitate Mummy ek??? Memang Ash ni rajin menyakat Mummy uolss... Hu hu hu... 

Kemas rumah kerja perempuan??? Memanglah kebiasaannya anak perempuan yang dilatih mengemas rumah... ilmu rumahtangga namanya tu... Tapi tak salah kot dari kecik didik anak lelaki belajar kemas rumah jugak??? Hew hew hew... supaya Ash satu hari nanti jadi suami yang gentleman... membantu future wife dia buat kerja2 rumah apa yang patut... muahaha... mak aiii... jauh benar pemikiran... 

*Dah tolong berkemas yang ini ada lagi kisah tolong berkemas yang lain pulak uolsss... Ha ha ha, nanti iolss kongsi ok???



Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Ash Tolong Mummy Kemas Rumah??? ^_^, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Thursday, July 31, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

10 comments:

  1. Assalamualaikum dan selamat hari raya ke-5,maaf zahir batin..wahh..rajinY Ash tolong mummy dia..

    ReplyDelete
  2. Nape baju Ash biru tapi sluar pinky?
    Hehe..

    ReplyDelete
  3. amboi ash...jangan time ni je nak tolong mummy...dah besar nanti mesti tolong tau....

    ReplyDelete
  4. Wiwiwi betul ajar from now hahaha. Kenapa ash omey angat hm nak jumpa hm

    ReplyDelete
  5. Hehehe pandainyerr budak techikk nie ..comel jer hahhaa

    ReplyDelete
  6. Alahai bestnyerr dapat anak teruna rajin kan Farah hahahaha ....Ni Mummy Ash dera nie ...Kesian Ashh ..hahahhaa

    ReplyDelete
  7. rajinnya ash tolong mummy ye...lepas ni dah besar mummy rehat sikit kan

    ReplyDelete
  8. Rajinnya Ash tolong kemas rumah.

    ReplyDelete
  9. ala-ala cutenya...
    rajin bebona tu..hihi

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia