Home » , , , , , , » Akhirnya Pink Tetap Pilihan...

Akhirnya Pink Tetap Pilihan...

Nak bercerita banyak perkara dengan uolss hari ni, tapi waktu sangat2 suntuk memandangkan iolss ni ibarat kalau boleh tambah kaki dan tangan, dah nak tambah dah... Seriously drop dead busy to the max uolss...Ahaksss, dah busy tu busy jer lah kann??? Dok semak nak update blog lagi kenapa??? Chillex... Iolss tak curi waktu kerja untuk update blog ok??? Semuanya dah diatur dan dah di-scheduled siap2 ok uolss... Kalau spontaneous update tu usually jeng jeng jeng... sama ada iolss take 5, type sepantas kilat... atau pergi "ladies" ataupun pergi surau??? Ataupun time rehat...bulan puasa ni kita panggil time rehat la ek??? Kalau bulan tak puasa kita panggil lunch...Dush dush... Memang tak sempat iolss nak menaip kalau waktu bekerja uolss... Berlari2an dan berkejar2an sana dan sini kat office ni... Nak nak lagi kalau Pink Panther ada... phewww...memang tak sempat apa pun lah... Ha ha ha... 

Bla bla bla...bla bla bla... dushhhh.... awatlah hang ni suka sangat long winded oiii... (bercakap pada diri sendiri).... 

If uolss ingat dulu iolss pernah update tentang Power Bank di SINI ... Tentang bagaimana desperate-nyalah iolss ni memerlukan Power Bank, tapi tak terbeli2 jugak...Muahahaha...Memang desperate pun nak Power Bank ni... Sebabnya terasa hidup ni sangat susah kalau ke sana ke mari dan terpaksa berjimat bateri untuk tablet ni ha... Lagi2 nak2 jadi mobile blogger... Update di mana2 tak kira masa dan tak kira tempat... Ada kesempatan update...Kalau pergi event pulak... (ceh...macam lah banyak sangat event iolss kann??? Muahahaha... Tapi banyak jugaklah lately ni...) memang terasa uolsss... Jam tulah nak ambil gambar, jam tulah nak kena upload kat FB, jam tu lah nak kena upload kat Instagram... Muahahaha...memang the battery will drain fast... Setuju kan setuju kan??? Makanya memang iolss admit, iolss desperately need a Power Bank... 

Macam entri yang lepas... nak yang pink ajer... Haruslah, iolss kan pinkaholic... Muahahahaha.... Akhirnya last weekend, setelah tangguh punya tangguh punya tangguh.... dapatttt jugak iolss membeli Power Bank uolss...phewww lega... lepas ni tak payah risau  dah bateri nak habis ke apa ke... Bekalan bateri tambahan sentiasa ada di sisi... Kita test run dulu satu Power Bank, cukup tak bekalan bateri tambahan ni...kalau tak cukup, beli yang besar sikit kapasiti... Asalkan adequate nak cater for one whole day tanpa iolss perlu risau ketandusan bateri.... 

Bagi blogger kalau bateri gadget mereka habis pada saat2 yang memerlukan atau pada setiap masa...ahaksss...memang apa pun tak boleh??? Erkss...ke iolss jer yang macam ni??? Dan ceritanya, conclusionnya, story sebenarnya saja jer nak share dengan uolss... akhirnya Power Bank berwarna pink tetap pilihan iolss walaupun banyak lagi warna lain kann??? Ha ha ha.... 

*Entry yang agak merapu meraban sikit, sebabnya time iolss type entri ni dah pukul 2.00 am...Biasalah, mata dah mula sendu dan kuyu...Ahaksss... Ok, today I ramble for nothing... Power Bank pun boleh jadi bahan uolss...He he he... Till then cheerios...

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Akhirnya Pink Tetap Pilihan... , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Monday, July 7, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

33 comments:

  1. comel..lya pun nak bli la juga he.penting nie

    ReplyDelete
  2. kite pun nak power bank tak terbeli lagi ni.. haih..betul tu..
    kekdang susah nak bergerak jauh if takde powerbank ni..hehe

    ReplyDelete
  3. I selalu bawak 3 powerbank.. lagi poyo kannnn.. hahaha tak cukup powerbank, i bawak charger.. charger plak jenis yang usb.. so boleh cocok kat plug or lappy or kat dalam kereta..
    I ni bukan blogger retis nak bawak powerbank sampai 3, charger & usb cable.. cuma selalu kalut kalau tgk batt hp tinggal half.. hahaha

    Your case mmg sesuai bawak powerbank coz u sll gi event :D
    bloggre meletop lah katakannn hehehehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah... kemain zaza smpi tiga... hahahahah mmg retis betul!!

      Delete
  4. Sejak pakai smartfon..memang kne sentiasa ada powerbank huhu..battry cepat je habis..hehe .

    ReplyDelete
  5. Hehehe..blogger tegar mmg perlu ada power bank..nak2 kalau pakai HP samsung kan, cepat je bateri abis..comel cute la power bank tu. :)

    ReplyDelete
  6. sama mcm Powerbank sy punya..pink colours..hehe

    ReplyDelete
  7. kita ada jugak satu..kaler oyen..hihi..

    ReplyDelete
  8. comelnya warna pink..suka suka suka :)

    ReplyDelete
  9. farah dan pink tak dapat dipisahkan........hehehee

    ReplyDelete
  10. tau xpe..satu keperluan ni..tapi saya takde pon power bank..huhu

    ReplyDelete
  11. Sha punya pakwebeng pun kaler pinkkkkkkkkk.... huahuahua....

    ReplyDelete
  12. sah sah peminat pink ni... pink dan kak farah xdapat dipisahkan lagi.. hehe

    ReplyDelete
  13. kecik sgt kak oii kapasiti...mana cukup utk tablet lorrr...

    ReplyDelete
  14. skrg powerbank memang perlu pon..smartfon sng sgt habis bateri hehe

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah..kathy dah lama beli powerbank ni..

    ReplyDelete
  16. idah dulu ada powerbank nie... ada 2... tapi tensen jugak... sebab kalau cas henpon pun separuh jer... huhuhu... akhirnya beli cap pineng... haaa... baru puas hati... :D siap boleh share dengan hubby lagi...

    ReplyDelete
  17. comel powerbank tu :)
    Ros dulu ada beli powerbank, tapi dah rosaklah kak.. sekarang ni dah tak guna dah..

    ReplyDelete
  18. miza pun sama tetap pink di hati..hehee
    betul3,payah toi kalau powerbank tak de..sekrg ni macam keperluan..

    ReplyDelete
  19. power bank nie memang penting..Kot -kot la emergency..nak charge ke mana kan...emm..tak lari dari pink kan..

    ReplyDelete
  20. dah taw..warna kegemaran kan..hehehe..

    ReplyDelete
  21. kalo sy pun pilih pink colour....dh nama minat pink kan

    ReplyDelete
  22. kalo sy pun piluh pink..dh name minat pink kan

    ReplyDelete
  23. Alahai.. Comei... Sy de gak.. Wrna hijau..

    ReplyDelete
  24. Pink kaler lagi...nampak cantikkan....

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia