Home » , , , » Cara Sanggul Rambut Dengan Menggunakan Chopstick!!!

Cara Sanggul Rambut Dengan Menggunakan Chopstick!!!

Source Extracted from Google
Keywords terbaru yang melekat untuk hari ini... Cara Sanggul Rambut Dengan Menggunakan Chopstick. Okkkk.... ini mesti melekat pada entri INI. Entri bulan June 2013 iolss... Dalam entri tu iolss bercerita tentang penggunaan chopstick a.k.a. penyepit dan juga iolss gunakan chopstick untuk sanggul rambut... 

Tapi untuk lebih jelas... iolss sediakan tutorial untuk tatapan uolss dan kepada mereka2 yang mencari... he he he... 


Lebih mudah kannn tengok tutorial bergambar??? Takkanlah iolss nak gi bukak shawl dan bagi tutorial pulak??? Sungguh tak sesuaiiii..... Nanti macam2 kontroversi timbul uolss... Baik tak payah, cari jer kat YouTube dan tempek kat sini... 

Makanya kepada sesiapa yang nak mencuba tu... silakan mencuba yer dan selamat berjaya... Honestly, senang jer pakai chopstick ni nak buat hair bun uolss... Iollss memang suka... Tapiiii...buat masa sekarang cam tak berani pulak, takut si Ash menarik dan membahayakan dia pulak... La la la...

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Cara Sanggul Rambut Dengan Menggunakan Chopstick!!!, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Friday, June 20, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

23 comments:

  1. Best best tapi kalau kite buat silap haribulan mau patah dua chopstick tu. :P

    ReplyDelete
  2. lepas ni kena asing lah chopstick khas makan dan untuk sanggul, kan FW..hehehee

    ReplyDelete
  3. Zara besa buat ni kat uma.. tp xguna chopstick.. zara guna pen atau pensel.. hahaha.. sb xda chopstik kat ruma.. =D

    ReplyDelete
  4. Bestnye..nt nak cuba laa..hikss thnx sis farah..

    ReplyDelete
  5. kreatif nye guna chopstick pun boleh kan hee

    ReplyDelete
  6. canteknyeeeee...senang jew kalo tgk..cer buat hancusss

    ReplyDelete
  7. duk heran jugak macamana la bole stick :)

    ReplyDelete
  8. comel..jimat
    hope chopstick ni x dipakai utk alat makan lagi
    kang terkena kelemumur..
    perisa tambahan dlm mknn..hihi

    ReplyDelete
  9. sha masa rambut panjang selalu buat sanggul guna chopstik ni.... tapi xdan berapa jam dah tercabut.... huahuahua

    ReplyDelete
  10. tak pro bab sanggul menyanggul ni huhu

    ReplyDelete
  11. lawa jugak copstik selit di sanggul kan :)

    ReplyDelete
  12. haha..lepas ni laku la chopsticks

    ReplyDelete
  13. x pernah guna chopstick lg...dulu masa rambut panjang...sanggul sendiri je tanpa guna apa2...tp skang rambut dh pendek...senang nk jaga

    ReplyDelete
  14. Mmg xlah. Rambut jenis susah nk sggul.

    ReplyDelete
  15. rambut saya tak mampu untuk disanggul..huhu..rambut nipis..

    ReplyDelete
  16. Jimat kos tu.
    But, be careful takut tercucuk mata orang kat belakang :D

    ReplyDelete
  17. waah, Ishmah tak pernah cuba sanggul rambut gunakan chopstick :D
    bolehlah setelah ini ishmah cuba :D

    salam kenal from Indonesia, kak :)

    ReplyDelete
  18. Dh byk kali cuba buat...manjang failed sbb rambut dh rebonding kan....huhu

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia