Home » , , , , » Bubblynotes.Com Domain Renewal Done!!!

Bubblynotes.Com Domain Renewal Done!!!

Gediklah sangat kann??? Poyolah sangat kann??? Saja dok besar2kan screen capture domain renewal tu kann??? Nak bagi tau seluruh alam lettew yang iolss dah renew domain .com for Bubblynotes...muahahahhaa... Tak lah, tak ada niat sampai ke situ pun uolss... cuma nak share rasa lega dan puas sebab dah selesaikan hal domain renewal for Bubblynotes. Sebelum iolss terlupa eloklah buat cepat2 kann??? 

Dulu iolss pernah update tentang domain renewal ni di SINI ... self-reminder untuk diri sendiri dan Alhamdulillah tak lupa...ingat jugak bila dah nak sampai tempoh matang... hew hew hew... Dan kenapa iolss memilih untuk ber-domain sendiri iaitu .com...boleh baca di SINI ... Tak perlulah iolss nak ulang2 banyak kali kenapa dan mengapa kann??? Bosan pulak uolss baca cerita berulang2 kali nanti... muahahahaha.... Nasib murah tak mahal... RM 35.00 hinggit jer... ekekekeeke.... Kalau beratus hurmm...fikir banyak kali jugak kot??? (Adakah iolss kedekut??? Mungkin ya mungkin tidak...tapi mungkin boleh reconsider demi blog kot??? Kata kental kannn???)... 

Apa2 pun selamat dah urusan ni... lega rasa hati... urusan lain gak belum selesai lagi ni... tu pun penting jugak tu nak kena selesaikan.... Hurm... ok step by step...one thing at a time... 

Tahniah juga kepada kawan2 yang dah migrate kepada .com... contohnya... adik sorang ni... Ayue Jean ... hadiah birthday gamaknya ni...wakakakaka.... pada yang belum dan berhajat tu, jom ler kita ramai2 men-dot-com uolss... tak kisahlah .com ke, .my ke, .net ke.... jom jom jom... kita meriahkan lagi... 

*Setahun sudah usia Bubblynotes dengan domain .com.... ^_^...

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Bubblynotes.Com Domain Renewal Done!!! , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Monday, June 2, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

22 comments:

  1. perasan domain Aj dah lain tadi..tahniah untuk farah jugak...akak pun tak lama lagi je nie nak expired..

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum... farah,

    selamat renew domain... k. Tahniah farah dah ada domain sendiri... mselim3 takder lagi tak tahu bila nak mempunyai domain sendiri.

    mselim3

    ReplyDelete
  3. Eh eh murahnyaaa. Macam nak buat juga jeeee. :P

    ReplyDelete
  4. Hu3.. nak jugak domain.. tapi berapa caj nya untuk tukar ke domain tu yea?

    ReplyDelete
  5. Sebulan sekali ke RM35 tu kak?

    ReplyDelete
  6. Belum terpikir lg Farah....blog suam2 kuku cam aku guna blogspot je lah :)

    ReplyDelete
  7. tahniah :D huhu saya pun berdotcom sudah :D

    ReplyDelete
  8. kalo tukar domain, kene adjust balik code template kan? :)

    ReplyDelete
  9. hebatla ada domain sendiri..:)

    ReplyDelete
  10. Tahniah dear..kita masih setia dengan blogspot..he..he

    ReplyDelete
  11. tak reti la..nak kene study dulu pasal .com nie..

    ReplyDelete
  12. akak nak tukar domain..ada org tu kan janji ngan akak nak tolong buatkan...tp xde pun..tsk..tsk...birthday akak pun sama ngan AJ tau...

    ReplyDelete
  13. congrate dear.. kite masih pakai blogspot lagi.. hukhuk..

    ReplyDelete
  14. Tngah fikir-fikir utk blog sendiri, tapi blog biz hubby dh dpt green light.. Cuma x berkesmpatan nk study...

    ReplyDelete
  15. tengah fikir nak guna domain nie....

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia