Home » , , , , , , » Self-Reminder: Renewal of Domain for Bubblynotes.Com...

Self-Reminder: Renewal of Domain for Bubblynotes.Com...

Source Extracted from Google
Biasalah kannn??? Bila dah banyak2 perkara nak kena attend ni kadang2 kita boleh jadi pelupa... Hu hu hu... Jadi sebelum terlupa baik ingatkan diri sendiri... Serasa baru jer bagai semalam (cheh ayat tak menghingat... Bubblynotes di rebranding-kan kepada Bubblynotes.Com... hu hu hu...tapi cam tetiba dah terasa dah nak setahun jer dah... yang pastinya saya ingat masa bertukar ke domain dot com dulu... bulannya adalah bulan June 2013...muahahahaha...tarikh kurang pasti di ingatan lah pulak kannn???)

Jadi, disebabkan tak nak terlepas pandang dan nak confirmkan betul2 tarikhnya... kita pun checklah kembali segala e-mail di antara NetKL Network dan iolss.... ^_*... Phew lega bila dah dapat confirm-kan bila tarikhnya... dan betul2 pasti bulannya... 

Makanya, masih ada masa lagi... wow wee...dah nak dekat setahun dah berdomain sendiri rupanya... Kena buat anniversary celebration ke ni??? *_^ ... Wink wink... In Shaa Allah, kalau ada kelapangan dan rezeki apa salahnya kannn??? 

Kenapa saya memilih untuk berdomain sendiri??? Uols boleh baca di entri lama saya di SINI

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Self-Reminder: Renewal of Domain for Bubblynotes.Com..., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Tuesday, February 25, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

26 comments:

  1. Replies
    1. untunglah akak saya ni lambat lagi nak renew... hik hik hik...

      Delete
  2. tak faham lagi bab2 berdomain nie :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak apa stabilized dulu pakai blogspot kemudian baru tukar domain yer lya...

      Delete
  3. akak belum pun tukar domain lagi...dalam perancangan kan..heheheh....

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak kak long tiba2 hutang lama ku teringat... wakakakaka.... larikkkkk....

      Delete
  4. tentu banyak kelebihannya ada domain sendiri yea.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang ada kelebihannya yang tersendiri kak...

      Delete
  5. bestnya ada domain sendiri...
    insya Allah, dalam perancangan juga ni...^_^

    ReplyDelete
  6. banyak kelebihan domain sendiri ne...serase nye cik pon nak domain sendiri..tapiiiiiii...............

    ReplyDelete
  7. Dear, kalau nak celebrate buat GA sekali ya..he..he

    ReplyDelete
    Replies
    1. GA??? In Shaa Allah dear... kalau ada rezeki apa salahnya...

      Delete
  8. tak ada domain sendiri lagi...nanti nak study jugak sikit2 ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. good wawa, buat study and research dulu... then baru decide...

      Delete
  9. congrats kak..
    best jugak ada domain sendiri ni..

    ReplyDelete
  10. kenit bahagia ngan blogspot.com buat masa ni hahaha. Tak tau la kot masa depan camner :D

    ReplyDelete
  11. alamak..fiza pun kena renew dah ni..jom kite renew :)

    ReplyDelete
  12. Me nak domain sendiri gak.. Blh akak update tak psl benda ni? I want information la.. Huhu. Thanks in advance :))

    ReplyDelete
  13. Teringin juga nk de domain sndiri... Sdg fikir-fikirkan...

    ReplyDelete
  14. tak terasa kan hehe buat GA la kak farah hehehhe

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia