Home » , , , , , , , , , , , » Berjimba dengan Samsung Galaxy Life!!! ^_^

Berjimba dengan Samsung Galaxy Life!!! ^_^

New phenomenon (phenomenon lah sangat iolss ni...ahakss) among Samsung users... Siapa belum download??? Cepat2 download uolss... sebab Samsung Galaxy Life is best!!! Why??? Rasanya kemungkinan majority dari uolss dah tau dah ni... Ada macam2 voucher, ada macam2 offer ada macam2 gifts yang uolss boleh redeem mengikut keadaan semasa.... 

Apps ni adalah red carpet exclusively untuk semua pengguna setia Samsung Galaxy... ada exclusive privileges, interesting app recommendations, content features and celebrity interviews. Dengan Galaxy Life setiap hari uolss boleh expect daily privileges with discounts and offers bagi aktiviti2 kegemaran uolss... cool app recommendations to improve your life and how you use your phone dan insight from famous personalities macam yang iolss cerita sebelum ayat ni...ihikss...  Pheww...berulang2 pulak ayat iolss hari ni...muahahahaha...tapi malas nak delete... 

Macam hari apa yang menarik dan terdekat adalah iolss nak gi redeem Secret Recipe Cake for free *while stock last.... ha ha ha... Tak susah payah pun, sejengkal jer... just click redeem pas tu gi kat Secret Recipe tunjuk e-voucher dan biarkan staff Secret Recipe tu swipe jer e-voucher tu... lepas tu collect cake dan enjoy!!! Yang bestnya bukan setakat Secret Recipe, macam2 benda lain pun ada... Macam contohnya pretzels Auntie's Anne my fave??? Muahahahaha.... Starbucks free.... Rezeki yang datang janganlah ditolak ye tak??? 

Tengah browsing lagi, banyak jugak offer yang menarik ni... 

So, pengguna2 Samsung sekalian... sesiapa yang belum download apps ni, silalah cepat2 berbuat demikian... Tak nyesal dan fun jugak... Cuci2 mata, kot2 lah nak shopping apa2 ker??? Jom jom.... 

*Dah terbayang2 cake depan mata yang nak diambil nanti ni...

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Berjimba dengan Samsung Galaxy Life!!! ^_^, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Tuesday, June 24, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

20 comments:

  1. okay..orang Sony boleh pandang tanpa niat nak jeles...hahaha :D

    ReplyDelete
  2. bestnya.. pengguna smasung boleh terus download :)

    ReplyDelete
  3. untung pengguna samsung boleh download terus..

    ReplyDelete
  4. Lya org Samsung tapi takder masa lagi nak godek2 huhuhu

    ReplyDelete
  5. any phone samsung pun boleh download ke? best nih!

    ReplyDelete
  6. Woah ! Balik ni nak try download , nak tengok jauh mana pergi dia. :P

    ReplyDelete
  7. wah menarik applikasi ni kak farah
    yumida pun pengguna samsung
    tp kat sini agak jarang online pakai hp
    xde coverage 3g
    nan hado nak online..hihi

    ReplyDelete
  8. Thanks for sharing sis, tak tahu pun sblm ni..hukhuk

    ReplyDelete
  9. Nice sharing boleh di apps nanti

    ReplyDelete
  10. Hihihi..kita pangkah Samsung Handphone..sorry kak Farah..hihihi

    ReplyDelete
  11. Tak pakai handphone samsung doh... Huhu

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia