Ash | 2nd Masterpiece...

Tiap2 malam sebelum tidur Ash ada informal night school bersama Mummy... Aktiviti santai2 sambil2 develop IQ Ash... Antara aktiviti yang selalu dilakukan adalah... reading bedtime stories... learning how to count, learning abc, songs and nursery rhymes... Alif Ba Ta dan juga exposure to duas... In Shaa Allah... iolss sebagai Mummy akan cuba balancekan untuk Ash development dengan sebaik mungkin... 

Kalau dulu iolss ada post tentang Ash's 1st Drawing  dan kali ni iolss saja2 kongsi dengan uolss 2nd masterpiece Ash buat kenang2an iolss sendiri... Tak ada apa yang hebat pun untuk uolss rasa wow pun... Hew hew hew... Tapi bagi seorang Mummy haruslah berbangga dengan anak sendiri uolss... Tapi awas jangan bangga meleret2 dan terlalu over tak bertempat.... Nanti orang yang baca pun jadi naik jelak serta bosan... Ahaksss... Nak up-kan diri sendiri dan anak pun biar berpada orang kata ye tak??? At least realistic ler sikit... Jangan ler sounded like fairy tale or wujud di alam khayalan yang dicipta sendiri pulak... Erkkk... tak salah pun sebenarnya tapiii better not kot??? Entah depends on individual... 


Huruf Alif yang dah nampak seperti huruf R dah jadinya.... Ha ha ha...


Huruf A yang tak tau dah jadi apa... Puas Mummy dok hold jemari comel tu... Gaya dia jugak... Tak apalah lagi pun Ash kecik lagi kann??? Still got time... 

*Tonight night school Ash punya syllabus Nursery Ryhmes pulak... Ha ha ha... dahsyat ko... siap ada syllabus.... Apalah Mummy Ash ni ye tak??? 


Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Ash | 2nd Masterpiece..., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Saturday, June 14, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

11 comments:

  1. kemain masterpiece nyaaa.. hehee

    ReplyDelete
  2. kcik2 dh pgang pen ni..
    get ready dinding umah nnti.
    karya cuperboy akan dipamer dctu.
    hehe

    ReplyDelete
  3. Okla tu kak farah, dapat spend quality time dgn anak..

    ReplyDelete
  4. wah..gigih mummy jadi teacher ni...harap2 ash boleh adapt cepat...kan..

    ReplyDelete
  5. Salam Farah ..Sesuai ngan umur dia la nie ..Ok la tu dah ada bakat sikit2 tu ..Nanti tetiber jer terus jadik huruf A mummy plak yang melopong teruss kan ??? Mula2 camni OK la ..Nnt2 dah jadi mummy lg excited hahaha ......

    ReplyDelete
  6. Macam macam bentuk ada , haha . Takpe , belajar . Nanti A dia akan cantik (:

    ReplyDelete
  7. good learning untuk Ash..thumbs up!

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia