Home » , , , , , , , , » Sebelum Tidur Kita Nyanyi Dulu!!! ^_^

Sebelum Tidur Kita Nyanyi Dulu!!! ^_^

Source Extracted from Google
Ahakss comel jer baby ni dengan kucing dok menyanyi sakan ye tak??? Penuh perasaan pulak tu... Mih mih mih...Aksi rare seorang baby giteww... Tapi bukan nak cerita pasal baby ni menyanyi... macam biasa...orang yang overexcited dengan anak sendiri ni, nak berkongsi kisah Ash. Bha ha ha... Dahlah Pukul 3 Pagi Ash Ajak Borak!!! ... Lepas tu kannn... 

Ash dah biasa sebelum tidur mummy dia dodoi dia dengan Selawat Nabi...Tak kiralah sama ada dia tidur bawah atau tidur dalam baby cot dia tu... Ihiksss... Kalau tak, memang bulat jer mata dia dan jawabnya tak tidur... Bha ha ha... Makanya, hari2 sebelum tidur kita berselawat ke atas Nabi dulu yer anakku.... 

Ceritanya, ingatkan kot selfie skills jer yang menurun macam Aunty Mia Ash cakap... Nanti Aunty Mia turun KL kita gi karaoke dengan Aunty Mia ek? Boleh duet dan sparring dengan Aunty Mia...He he he.... Rupa2nya skill menyanyi pun dah tersampuk kat Ash dah uolsss... Tak percaya??? Cuba tengok video kat bawah ni ha...Kemain menyanyi...entah lagu apa lah yang dia nyanyi, tak pun dah terikut Selawat Nabi tu kot??? Sebab hari2 kan dah dibiasakan macam tu... Bha ha ha... Tapi dengan rentak dan tonasi dia yang tersendiri dan dalam bahasa German a.k.a. Korea dia lah.... 


Masa dok nyanyi ni mummy dah tak larat nak dodoi dah... hik hik hik... *_^... Agaknya dalam hati dia... tak apalah Mie... Ash nyanyi sendiri jer lah kalau Mie tak nak nyanyikan... Nyanyi punya nyanyi last2 tertidur sendiri....

*Lepas ni kot apa lagi pulak Ash??? Ha ha ha... Dance??? So You Think You Can Dance??? Kalau nak menurun lah kot kat Ash kannn??? *_^ 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Sebelum Tidur Kita Nyanyi Dulu!!! ^_^, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Friday, April 18, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

38 comments:

  1. Amboii..kemain ash ea.. Nk di dodoikan ea..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah maria, dia kalau ada mie dia shada2 lebih sikit...

      Delete
  2. hehehe..comel ash pandai dodoikan diri sendiri.. =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. jadilah aunty farah tak ada siapa nak dodoikan dia...hik hik hik...

      Delete
  3. itulah dia anak2...kadang2 geli hati pon ada...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang mampu membuatkan kita tersenyum sendiri... dan juga ketawa sendiri... hik hik hik...

      Delete
  4. Replies
    1. erks, comel ek biela, thank you...Alhamdulillah...

      Delete
  5. Replies
    1. ha ha ha, Alhamdulillah terima kasih ahkak gojes...

      Delete
  6. Replies
    1. Alhamdulillah thank you kak tab...kak tab, buai tu tak selalu, kadang2 jer...

      Delete
  7. Hahaha...comel kot..nyanyi utk mummynye sekali la tu..haha

    ReplyDelete
  8. stgh ibu2 boleh layan tido lagi lau anak2 x tido mlm..kira menyanyi pagi2 buta tu..tp lau k.el..mmg xleh tido..jwbnya bersengkang mate lah ngan anak pagi2 buta tu hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak boleh nak tido kak el selagi dia tak tido... hu hu hu...

      Delete
  9. ni kalau pegang microphone...kompom begogar satu rumah...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tunggu bosar sikit laie...ha ha ha, kita tengok cam mano dibuek eh... ha ha ha...

      Delete
  10. bab2 nyanyi ni dulu2 Adik yang suka nyanyi B4 tidur bukan ummi dier ni hehehe

    ReplyDelete
  11. eleh...ash tu iku bakat mama long dia..eh bila nak pi karok sesama ni..bleh ajak sally, aj ngan Suria Qistina...Ainim ke..leh buat mini gath sebelum posa...jom....

    ReplyDelete
  12. ash dh besar nak ajak mummy nyanyi dgn dia

    ReplyDelete
  13. Alahaii...comel je..selalu zikir jugak waktu tidokan Medina..terus dia terdiam..ALhamdulillah..

    ReplyDelete
  14. comelll dua2 makhluk dlm gambar tu.. hehe

    haa.. bagus2.. dak2 mmg suka bunyi zikir ni

    ReplyDelete
  15. Hahaha..ash ank yg bijak...bolehla ash..seronok je kamu bt gitu :)

    ReplyDelete
  16. senyum sorang2 Ros tengok pic baby ngan meow tu.. cute!

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia