Home » , , , » WW#3: Alat Tulis Lelaki & Perempuan

WW#3: Alat Tulis Lelaki & Perempuan

*Ngeee... betul ke? Rasanya memang yer dari pengalaman sendiri...ha ha ha... 

KREDIT: SINI

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel WW#3: Alat Tulis Lelaki & Perempuan, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Wednesday, March 26, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

20 comments:

  1. memang begitula tu sis muahaha..dari pengalaman juga masa sekolah dulu.budak lelaki asyik nak meminjam je :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. diaorang malas nak bawak banyak2 sebab tau budak perempuan mesti ada lebih dan boleh pinjam...

      Delete
  2. betul2...now dah jatuh plak ke anak2 sendiri...pelik bila setiap kali balik seremban dania akan ckap..pensil hilang, pen hilang dan paling banyak hilang is pemadam...mcm akak ni suka kumpul pen...sampai sekarang...so..dah jadi tempat orang duk pinjam pen...bow xde latak atas meja dah...letak je dalam drawer kunci...budak2 lelaki ni mmg x reti simpan barang sendiri

    ReplyDelete
    Replies
    1. adoiii ash esok janganlah macam ni kak long...hik hik hik...

      Delete
  3. uiii betollahhhh hahaha
    jgn kate taim skolah, dah keje ni pon penuh bekas pen macam-macam kaler padahal x guna pon kikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ha ha samalah kita kak, habit tu dibawa sampai sekarang....

      Delete
  4. tersangat la betul..anak2 SB yang si kakak tu, penuh pencil case dia..si abang pulak,kempis semacam..hahaa!!..beza pulak dengan si adik,segalanya dalam pensel warna sja..

    ReplyDelete
    Replies
    1. lain anak lain ragamnya lain attitudenya... lelaki lebih simple kot?

      Delete
  5. betul la kak..da pinjam kadang tu xnk pulangkan balik geram tau..

    ReplyDelete
    Replies
    1. part tak nak pulangkan balik jadi malas nak pinjamkan dah...

      Delete
  6. Hahah, kelakar betol caption n gambar karikatur tu ;)

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia