Home » , , , , , , » Blogspot Equals To Problem???

Blogspot Equals To Problem???

Source Extracted from Google
Well, few days ago, I've read about blogspot problem from Mizz Aiza tentang Blogspot Bermasalah? and commented on her entry that so far I am not facing those problem that she listed out... Jeng jeng jeng... tapiiii... tadaaaa....gembiranya hati di hari Jumaat yang suci lagi murni.... ternyata blogspot bermasalah... 

Hari ni tiba giliran iolss menghadapi segala masalah2 yang dinyatakan... yang pertama, iolss tak boleh follow balik uolss uolss yang baru follow Bubblynotes dan juga mana2 blog yang iolss rasa nak follow... Ok tak apa kita hold dulu... harap bersabar... 

Yang kedua, biasalah, reading list tak appear macam yang iolss kata... Paling Menyampah Bila... ko refresh-lah berpuluh juta kali, masalahnya tetap sama... Technical issues... 

Hopefully pihak berwajib yang menyelenggara blogspot dapat resolve this issue dengan secepat mungkin... ^_^... Sementara tu, kita cuma mampu bersabar sahajalah... *_^.... 

Hari Jumaat kan hari santai2.... So chill ajer...

*Uolss pun ada problem yang sama??? Cuba check...
Terimakasih telah membaca artikel Blogspot Equals To Problem???. Jangan lupa share ya

Subscribe to receive free email updates:

26 komentar:

  1. ha tau xpe kak..iman dah refresh byk kali still sm je

    ReplyDelete
  2. so far bloglist akak xde masalah..cuma bila nak buka blog kekadang terus lost connection..akak pun tak pasti samada sbb internet atau sbb blogspot..

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya bukan Farah dan Aiza jer kak, ramai lagi yang terkena...tak apalah bersabar jer lah dulu...

      Delete
  3. smlm sy nak follow satu blog tu tp x dpt2. nasib baik buat pagi ini dah settle. kalau berlaku kes mcm ni u cuba bukak blog tu dgn browser lain...kdg2 ia berhasil. kalau x jln gak, mmg blogspot tu tgh down...harap maklum.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu daddy, memang confirm ni blogspot tengah down...

      Delete
  4. ooooo...ye..cik pon baru prasan..

    ReplyDelete
  5. aahh betul Farah...blogspot merajuk naper entah...langsung x boleh follow blog mana :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. aktiviti follow memfollow dibekukan buat sementara waktu... hu hu hu

      Delete
  6. sehingga hari ini masih belum selesai lagi masalah tu.. harap-harap semuanya kembali pulih..

    ReplyDelete
  7. tajuk bloglist hilang ... ermmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. well i don't know exactly what is the technical problem...

      Delete
  8. ya sis sejak dari semalam lagi bermasalah nie..sabar ja..

    ReplyDelete
  9. tabber widget bermasalah sekarang...dengar ramai yang kena macam nie.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tabber widget ke punca masalahnya tu?

      Delete
    2. I think so sebab shida dan ramai yg lain yg kena...

      Delete
  10. benda free gitulah gamaknya hehehe :D. Kenit punya bloglist langsung tak muncul sampai sekarang. Takut nak godek jauh-jauh, biarkan aje la nanti dia baik sendiri lah tu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. sehari suntuk tak ok hari ni, tak taulah naper...terlumpuh seketika aktiviti...

      Delete
    2. Sama ler kenit dgn akak punya

      Delete
  11. blogspot tengah problem..cuba solve tak boleh..tahan je la keadaan blog yang agak kurang kemas sikit.huhu

    ReplyDelete
  12. masalah tak boleh follow orang tak face lagi... tpi bloglist tak updates tu memang ada masalah kejap... kenapa ek? technical error dorang ker?

    ReplyDelete
  13. last week kot mmg bermasalah aje bspot ni !

    ReplyDelete
  14. mmg bmasalah sis.. zara xdpt follo dan reading list lagi laa mmg xdpt tgk.. adoiiii.. join giveaway pon xdpt follo sponser.. harap2 masalah ni dpt d slesaikn segera..

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.