Home » , , , , , » Paling Menyampah Bila...

Paling Menyampah Bila...

Selalu tak perkara macam ni terjadi pada uolsss??? Buka2 dashboard benda ni yang jadi??? Tengah semangat2 nak bloghoping tiba2 bila buka dashboard blogger ini yang jadi??? 

Sudahnya kena refresh banyak kali... Yang paling berjahit tu, bila dah refresh banyak kali... masih sama... sampai kadang2 tu agaklah menguji juga kesabaran... Sangat tak sesuai tau uolsss... Ada hari2 dia sangat behave... ok jer kalau berapa kali pun refresh laju jer keluar... tapi ada hari2 memang senduuu... memang paling menyampah kalau jadi macam ni. 

Sangat sendu ok??? Sudahnya nak tak nak, suka tak suka kenalah juga refresh banyak kali... ^_^... Sabar dan redha jer lah walau tak suka... nak buat macam mana kan??? Dah benda nak jadi macam tu... Kejap2 lagi oklah tu... 

*Muahahaha... mood nak membebel dulu  awal2 hari Ahad ni... kejap2 lagi baru bermula entri2 yang lebih serius.. Erkkk... serius lah sangat kannn??? Ekekeke.... 

**Ok sampai sini dulu, nak siapkan masakan tu dulu... tengah merebus tulang... contemplating lagi ni nak masak kari tulang ke atau sup tulang... Zaza Nizam suh masak 2-2... boleh juga tu... lepas rebus separuh masak sup separuh masak kari... ^_* 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Paling Menyampah Bila..., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Sunday, February 2, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

24 comments:

  1. Replies
    1. memang bersabar ajerlah yang mampu... he he he

      Delete
  2. cik akak buka dashbrd memang selalu cam nie...hihi...
    sabar je lah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan cik akak? bila buka dashboard dan jadi macam ni itu yang sendu tu...

      Delete
  3. Tak clear sgt la sis, apa prob sbnrnya erk?

    ReplyDelete
    Replies
    1. muz ini problem pada blogger dashboard... bila buka reading list tak appear...

      Delete
  4. samelah kak...geram je kalo jd cmni..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi tak boleh buat apa kan biela itu yang tergendala semua tu...

      Delete
  5. masak... jangan tak masak... hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak mia dah siap masak??? ^_*... apa menu hari ni?

      Delete
  6. kalau dah macam tu memang aku pun tak suka asyik nak refresh jer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. uittt kak marah betul bunyinya tu.... heeee... memang menyampah tapi kena sabar kan kak??? ^_*

      Delete
  7. Aku pun selalu juga jadi camni.....nak kena refresh banyak kali baru kuar list tu...huhu

    ReplyDelete
  8. Jrang guna dashboard bla bw.. Sllu ikut bloglist n g+ je.. Tu pun.kdg2 x smpt..

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak biasanya memang akan pakai dashboard aka reading list...

      Delete
  9. mmg sllu sgt jd camni.. nk blogwalking pon ssh.. terkebil2 pndng dshboard..

    ReplyDelete
  10. Selalu jugak jadi mcm ni kak. Terbantut hasrat nak blogwalking. Huhu

    ReplyDelete
  11. Selalu jugak jadi mcm ni kak. Terbantut hasrat nak blogwalking. Huhu

    ReplyDelete
  12. Kadang-kdang jadi jugak. IM selalu bukak lain kat new tab sebab kalau refresh selalu sama jaa..

    ReplyDelete
  13. selalu la sgt jadi benda ni...nak tak nak...refresh le byk kali smpai lebam...tak taw nape jadi cmni kan..

    ReplyDelete
  14. Slalu sgt jadi...kdg2x penat refresh..hihi

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia