Home » , , , , , » Agak2 Sama Tak???

Agak2 Sama Tak???

Lihat gambar ini...


Kemudian lihat ini pula... 


Lepas tu kita tengok yang ini... 


Dan kemudian kita bandingkan kedua2nya...



Ash & mummy... agak2 uolss Ash ada ikut muka mummy tak waktu kecik??? ^_*... ada tak reminiscence of Farah Waheda??? Orang tua2 kata kalau anak lelaki ikut muka mak, sejuk... and vice versa... Ihiksss ... 







Terimakasih telah membaca artikel Agak2 Sama Tak???. Jangan lupa share ya

Subscribe to receive free email updates:

33 komentar:

  1. kasik posing sama gak macam dalam gambar baru nampak sama..memang kalau anak lelaki ikut muka mak :) comel ash!

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak kena tunggu Ash buat posing yang sama jugaklah ni nampak gayanya aunty Fiza... he he he...

      Delete
  2. same sgtlah!!hehe..dua2 comey dan montel

    ReplyDelete
  3. Ha.a.. Sama la... Sy xde gmbr msa kecik nk tgk balik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak apa tak ada gambar, tapi maria mesti tau kan sama tak sama? ^_^

      Delete
  4. gojessss... dan comel dua2 nya... ahaks..

    ReplyDelete
  5. Mata ash bulat lg kot..hahaha ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak jadinya tengok balik gambar tu part mata ayut bila ayut cakap mata ash lagi boolat.... ha ha ha

      Delete
  6. Comelnya akak masa kecil...sama dengan anak...dua-dua pun comel.

    ReplyDelete
  7. Samalah dear..selalunya yang paling hampir adalah matakan..

    ReplyDelete
  8. alahai comelnya baby farah macam mama dia jugak...heee

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. ahaks, bolehlah feeling2 dapat anak kembar cam ni lya???

      Delete
  10. Letak ler pic suami farah masa kecik pulak..akak nak tgk...sapa lebih byk persamaannya....hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti Farah tanya pada suami ada tak gambar dia sewaktu kecik... ^_*

      Delete
  11. Hahah..
    Pp sama2 naik ni..
    Anak mak upanyer.

    ReplyDelete
  12. Comel dua2, ikut muka mummy, rasa mata mummy besar skit kut..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeay thank you kak ikut muka mummy... mata mummy memang besar... ^_*

      Delete
  13. Eraz tengok, macam nak sama.. Hehe..

    ReplyDelete
  14. Ada iras2 skit..tggu dh besar baru photostat..baby kan bertukar2 mukanya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah kak, kadang2 tengok side ni rupa abah, bila kalih side lain pula, rupa mummy... hik hik hik... almaklumlah anak mummy dengan abah... bukan anak mummy sorang jer...

      Delete
  15. Matanya paling menyerlah serupa mummy :))

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.