Home » , , , , » The Artsphere @ Seri Kembangan

The Artsphere @ Seri Kembangan

Source Extracted from Google
Jalan2 di blog adik saya Hanida Moss pagi tadi, terbaca entri menarik beliau di SINI tentang "places to chill out"... Tak payah pergi jauh2, dekat2 pun ok jer...he he he... "Something different" dan betul bak kata adik saya ni, "despite" asyik pergi "shopping mall" ajer, apa kata kita ubah angin pula... Bukan apa, sekali sekala kita beralih anginlah pula, sambil bersantai2 cuci mata... he he he... Banyak hasil kreativiti seni yang dapat kita lihat... Itupun kalau "uols" jenis peminat senilah ek??? Akak??? Minat juga seni ni... Nak bawa Ash??? Tunggu Ash besar sikit dah sekolah ker... (hik hik hik, "hopefully by that time" tempat ni masih wujud lagi lah untuk jadi salah satu tempat lawatan Ash ye tak?)...Buat masa sekarang, mummy pergi dulu...boleh??? Muahahaha.... Ash??? Tinggal dengan Nek Ma kejap... 

Apa yang dikatakan dengan hasil kreativiti seni yang "awesome" sangat tu??? Contohnya...

Source Extracted from Google
Source Extracted from Google
Source Extracted from Google
Kalau nak tengok lebih lagi gambar2 yang menarik di The Artsphere ni boleh tengok gambar Hanida pergi sana "uols" kat SINI ... "The exact and right words to describe it is 3D Mural Arts"... ^_^... Minat juga? Bolehlah cuba2 buat lawatan "uols" ke:

The Atmosphere Seri Kembangan
(belakang Giant Seri Kembangan)
Facebook: artsphere208ty
(ini pun Hanida yang bagi tau...he he he)

*Bermulalah acara2 merancang2 "time table and schedule"... bila nak berkunjung ke sini... tak perlu tunggu siapa2... sendiri kayuh pergi "with my gegurls"...ekekeke... katanya "mum on the go"...Sekejapan jer dah muncul di sana sini dengan jayanya...ekekeke... kalau "gegurls busy"... akak boleh ajer pergi sorang2... cuci2 mata untuk aktiviti rekreasi sendiri...he he he...ada siapa2 nak ikut??? akak boleh jer jadi mak supir-nya... F.O.C ride...tapi makan sendiri na...wakakakaa.... 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel The Artsphere @ Seri Kembangan, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Monday, January 13, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

4 comments:

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia