"Life With A Toddler..."

Sumber dari FB
1."Spinning in circles" sampai pening.
2. "Yelling practice"... Memang gemar menjerit punnn.
3. "Couch exploration" - dibuatnya macam papan gelongsor.
4. "Water fun" - sangat gemar main air.
5. "Cat walking" - sayang sangattt pada kucing.
6. "Upside-down world" - tengok hantu Nek Ma dia kata.
7. "Blanket head" - bahagian ni belum lagi... 
8. "Frequent collision" - lari-lari gedebuk, lari-lari gedebuk.

Akui sangat-sangat, memang inilah fasa yang sedang dilalui oleh Farah sekarang ini. Melihat kepada sudut positif...yeayyy Mommy ada peluang untuk turunkan berat badan lagi... Ha ha ha... Melihat kepada sudut yang berbeza... Risau jika kecederaan melanda... 

Tapiii, sebenarnya "moment" sebeginilah yang indah dan bakal dibawa sepanjang hayat. Syukran Ya Allah kerana memberi peluang untuk merasai pengalaman sebegini...walaupun... Walaupun ada kalanya rasa macam nak pengsannn pun hado. 

Biasalah, sedang giat bereksplorasi begitulah gayanya. Macam-macam nak dicuba, macam-macam yang nak dilakukan. Nak nak lagi lelaki kan? Jadi memang kena jangkakan lah dah tahap keaktifan itu yang tidak dapat disangkal. 

Walaupun terasa penat, letih dan nak pengsannn tapi semuanya hilang bila lihat dia... Semakin kerap Mommy bersenam dengan "personal trainer" cilik yang ini kannn??? 
Terimakasih telah membaca artikel "Life With A Toddler...". Jangan lupa share ya

Subscribe to receive free email updates:

3 komentar:

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.