Home » , , , , , , , » Objektif & KPI 2015 Siap Sudah...

Objektif & KPI 2015 Siap Sudah...


Di saat mata telah tidak mampu untuk buka, badan terasa keletihan dan dengan esoknya ada kerja blog yang perlu diselesaikan di Damansara Utama...Hu hu hu... Orang lain dah nyenyak tidur dah kan? Ke masih ada yang berjaga ni? Akak ni masih gigih lagi mengadap komputer riba untuk menyiapkan objektif & KPI 2015 akak untuk pejabat "uolss"...Ha ha ha...Gigih tak gigih? Macam banyak benar objektif dan KPI-nya yer tak? Ahaksss... 

Tak adalah objektif dan KPI tu dah siap petang tadi semasa di pejabat... dush dush dush... malam ni sebenarnya...errrr...malam ek? pagi ni lah...Ha ha ha...Pagi ni sebenarnya nak settlekan "e-learning and test" pada portal untuk "performance review" tu... Kena lengkapkan... kalau tak lengkapkan payahlah hidup dan ianya mempunyai tarikh matang juga... Ho ho ho... 

Ada 3 kursus "e-learning and test" yang perlu dilengkapkan, tetapi setakat ini semasa entri ini ditaip dah selesai 1 dah...Ha ha ha, jangan cemburu! (siapalah yang nak cemburu...urusan kerja sendiri kan? Tak ada kena mengena pun dengan "uolss"...muahahahaha)... Yang lagi 2 "e-learning and test" itu tarikh matangnya, 1 bulan dari sekarang... Makanya oklah tu kan? 

Ini nak gebang sikit ni... ekekekeke... (ting tong tak dapat tidur memang begini)... Lengkaplah sudah kursus atas talian Farah yang pertama dan lengkaplah sudah ujian yang diberikan. LULUS!!! "clap clap"...wakakakaka...bangga sekejap dengan diri sendiri...Tak adalah dapat keputusan 100% tetapi markah "I is" adalah 93%.... Oklah tu kan? Kalau di sekolah dah kira A dah tu...Ekekekeke.... 

Seronok pulak belajar atas talian ni dan ambil ujian atas talian ni... fleksibel pada bila-bila masa yang dirasakan nak... dan tetiba "fefeeling further studies" ambil Master. Huh...Impian dan cita-cita yang tertangguh dari tahun ke tahun...In Shaa Allah, kalau ada rezeki tak ke mana kan? Ekekekeke... Manalah tau... Kalau belajar saing-saing dengan Ash pun ok... 

Errrr...Ash? Anak saya ini sedang tidur dengan nyenyaknya sementara ibunya ini tengah gigih bekerja...dengan selingan kerja-kerja blog... Oklah, Farah pun tak boleh lama, esok temujanji Farah untuk kerja blog adalah di waktu pagi yang tak taulah dibawa sampai ke pukul berapa, tak boleh nak jawab... Tetapi apakah? Nantilah...sabar-sabar dulu, nanti Farah kongsikan dengan semua orang... Yang pastinya sesuatu yang amat menarik... *_^... Nantikan yer? Hew hew hew... 

Tidur dulu semua... Assalamualaikum... 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Objektif & KPI 2015 Siap Sudah..., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Saturday, February 28, 2015.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

1 comments:

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia