Home » , , , , , , , , , , » Cuti Khas Sempena 26 November???

Cuti Khas Sempena 26 November???


Memang macam kena-kena jer "timing" dia... 26 November 2014, Pink Panther terbang ke seberang laut dan tarikh 26 November tu adalah ulang tahun hari kelahiran Ash yang pertama!!! Dalam kotak pemikiran ni dah merangka-rangka dan berkira-kira untuk cuti!!! 

Haruslah kan? Tahun lepas sewaktu kelahiran Ash dah tentu-tentu bercuti sebab perut tu nak kena belah dan nak kena keluarkan si mata boolat ni. Takkanlah tahun ni tak boleh meluangkan masa seharian bersama dia sempena ulang tahun kelahiran dia yang pertama? 

Dan apa yang Farah dah rancang untuk hari tu adalah... nak luangkan masa untuk Ash sahaja. Fokus pada Ash. Errrr... blog In Shaa Allah akan ada entri jugak. Tapi kemungkinan besar entri berjadual. Nak bawak dia berjalan-jalan. Tak payah jauh-jauh dekat-dekat pun ok... Nama pun cuti sehari kan? Ha... lepas tu yang paling penting... nak tiup lilin dan potong kek sama-sama... 

In Shaa Allah, mudah-mudahan terlaksana dengan izin Allah SWT. 

*Nak masak-masak sikit dan sedekah pada surau dan masjid di taman perumahan ni serta jiran-jiran... moga-moga ada rezeki... In Shaa Allah... ^_^

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Cuti Khas Sempena 26 November???, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Monday, November 10, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

40 comments:

  1. Dah nk dekat setahun...cepat je rasa anak membesar kan..pejam celik pejam celik dah besar dan semakin besar

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah irra, lepas tu nanti cepat jer dah 2 tahun...

      Delete
  2. x lm dh.
    uncle shark pn bz cr adiah ni..
    oppppss.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh uncle shark busy cari hadiah! yeayyyy!!!! mesti "cuperboy" a.k.a. boolat sukaaa...

      Delete
  3. InshaAllah, Moga semua program berjalan lanca
    Happy birthday

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Shaa Allah, mudah-mudahan...Amin...Terima kasih Kak Fuza...

      Delete
  4. budak boolatt..tak sabo nak sambut birthday die

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi aunty nadddd....nanti kita jumpa yer pada hari dan waktu yang telah ditetapkan? *_^

      Delete
  5. dah ada nawaitu yang baik tu kak farah... semoga semuanya dipermudahkan.... kiss Ash sket ! mwahs !

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Shaa Allah, mudah-mudahan, thank you Sha...

      Delete
  6. Ash ni farah versi boy..he..he..copy paste sangat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. errr, like seriously? yeayyyy!!!! sukanya sukanya bila orang kata Ash ni Farah versi boy... la la la la...lebih lebih lagi part copy paste tu... hik hik hik...

      Delete
  7. semoga ash menjadi kebanggaan mommy.

    ReplyDelete
  8. Wahhh... kejap je Ash dah setahun. Makin lama tengok mata Ash makin bulat, geram tgk, comellll sgttt, ikut mata kak farah ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ha ha, agak-agak dia ikut mata akak ke? kalau yer, yerlah tu...

      Delete
  9. dah setahun ye ash.. kejapnyee... semoga menjadi anak soleh ash..mmuahh... :)

    ReplyDelete
  10. Wah bonding time itu pasti Ash seronok suka la dpt berkepit dgn mami dia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah sue, specialized-kan one day for bonding time dengan ash... he he he...

      Delete
  11. happy bday in advance Ash! sihat2 selalu okay.. insha Allah adalah rezeki tu kak Farah niat dah ada tu =)

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. errrr macam mana nak jawab ni ek? majlisnya pun nan hado..ha ha ha...

      Delete
  13. mesti excited nak celeb 1st year Ash :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. excited tak excited jugak lah...#ehh haruslah excited...

      Delete
  14. tarikh birthday Ash sama dengan tarikh lahir someone yg Za kenal..

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum farah..sekejap jer dah nak setahun rupa2nya Ash yer...mesti Ash seronok dpt berjalan2 nanti yer...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam, ha ah mama cepat jer dah nak setahun...

      Delete
  16. Aishhhh ashhh dh lama tak perati haihhhh may everything went well kak!!!

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia