Tengok-Tengok Ash Buat Apa Ni???

Macam dia pulak yang menaip ek? Ha ha ha... Assalamualaikum dan salam pagi Isnin uolss... Sebenarnya nak taip malam semalam... ihikss tapiii internet lembab... makanya memang apa pun tak bolehlah kan? Pagi ni lah nampaknya kita membebel ok? 


Sekarang ni memang tengah kemaruk Ash ni... Kemaruk nak berdiri... Pantang tengok atau nampak objek-objek yang boleh jadi bahan pautan. Haaaa macam tulah gerak gayanya... Tak kisahlah sebab memang itu fitrahnya setiap anak-anak kecik kan? Oh ya harap maaf kualiti gambar agak kurang memuaskan sebab Farah pakai Nek Ma Ash punya telefon... muahaha... bukan senang nak dapat moment macam ni! Makanya, kita pakai atau sambar apa sahaja yang ada berhampiran yang mudah dan senang.


Yeayyyy!!! Akhirnya berjaya!!! Tu dah bangga sangatlah tu pada dia tu... Bukan main suka lagi dah dapat berdiri... Tak sedar tu Nek Ma sebelah tangan pegang paket diapers sebelah lagi pegang tangan dia sebab terhuyung hayang lagi tak stabil. Ha ha ha... layankan ajer yer tak?


Dah dapat berdiri bukan main lagi gaya kan??? Ha ha ha... Cumanya memang tak boleh tinggal sendirianlah... Lagi-lagi tengah kemaruk berdiri macam ni... Huh... masa-masa nilah kalau tak dipantau atau dibiarkan banyak kecederaan boleh berlaku... Jadi tugas bertambah lagi secara semulajadinya... Ha ha ha... Adatlah tu kan? 

*Ringkas jer, sebab nak bersiap ke pejabat dah ni... Isnin jalan pasti sesak bangattt deh! ^_* 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Tengok-Tengok Ash Buat Apa Ni???, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Monday, October 27, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

30 comments:

  1. dah xlama lagi boleh la tue berjalan

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Shaa Allah, mudah-mudahan...Amin... ^_^

      Delete
  2. wah..ash dah nak berjalan dah..selamat sibuk dngn ash la leps ni farah

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ha ha, sekarang pun dah sibuk dah ija...

      Delete
  3. Yes Akhirnya brjaya juga ash brdiri hhee

    ReplyDelete
  4. hebat la ash ni..xlama lg puas la mummy mengejar..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sabar nak main kejar-kejar dengan ash...ha ha ha...

      Delete
  5. Morning dear...

    Wah Ash dah mengatur langkah...mesti mummy dia buzy selepas ni..he..he

    ReplyDelete
    Replies
    1. morning dearie... busy tak busy lah...dah memang sedia busy dah ni...ha ha ha...

      Delete
  6. hehe..chaiyok2 ash..ank sy aritu 11bulan 2minggu dia blh jalan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. usaha tangga kejayaan namanya...he he he...

      Delete
  7. slmt pagi isnin..yeay ash dah boleh berdiri..x lama lg boleh berjalan la tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam pagi isnin sue... ha ha ha... In Shaa Allah...Amin...

      Delete
  8. memang dah tak bole lepa masa ni...takut2 dia terjatuh sebab dia tak balance lagi...pasni senang dah jalan...lagi seronok dia g jalan2...^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah tergodek-godek tengok badan dia tak balance...ha ha ha... comel la pulak...

      Delete
  9. wah! tahniah Ash.. hebat2 hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaa aunty, baby lain pun hebat jugak...ha ha ha...

      Delete
  10. abes la abes la...lps ni siap sedia la.apa ja bnda leh paut dia paut

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha tu lah pasai zai...adehhh...bersiap sedia jer lah ni...

      Delete
  11. Yeay!!! Dah boleh berdiri...Lepas ni main kejar2 dgn mummy plk ye Ash..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ha ha, siap sedia inhaler jer lah mummy dia lepas ni...

      Delete
  12. Ash dah belajar nak berdiri yer... Bestnyer ;)

    ReplyDelete
  13. hahah...sikit hari lagi jenuh nak kejar pulak la..

    ReplyDelete
  14. Comelnya Ash. Da pandai da dia sekarang. Lepas ni da bole berlari :)

    ReplyDelete
  15. Wah dah boleh berdiri...comel Ash

    ReplyDelete
  16. Mmg sama la dgn si adik... Mmg x blh terleka... Kalau nk selamat mmg masuk dlm walker je la..

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia