Home » , , , , , , » Kau Pergi Tanpa Menyapa Aku & Meninggalkan Pesan...

Kau Pergi Tanpa Menyapa Aku & Meninggalkan Pesan...


Syahdu benau tajuk entrinya kann??? Padahal tak adalah sesyahdu atau sesendu mana punnn... Over exaggerate jer sebenarnya... ha ha ha... bunyi macam serious jer... Macam bang bang boom sesuatu telah berlaku pada iolss... ^_^... ngee... sebaliknya... cerita santai tapi ada message yang tersembunyi kononnya kaedahnya... 

Gini... dulu semalam tak ada hon, tak ada ting ting ting kat pagar, tak ada Assalamualaikum... tiba2 jer dapat pesanan khas dari PosLaju ni mengatakan "Maaf, kami tidak berjaya untuk..."... Ha pepaham jerlah kann??? Maknanya diaorang tak melakukan serahan barang yang dihantar kepada iolss...Dahlah giteww... tak tick pun apa barang yang dihantar tu... sama ada barangan ke??? Ataupun credit card ke??? #ehhh iolss is tak apply credit card uolss... So impossible and cannot be... he he he... this cannot be... 

Nek Ma Ash kata, tak adalah pulak bunyi orang bagi salam ke, apa ke... tau2 jer masa nak keluar check peti surat... dah ada benda ni dalam mailbox weolls... Dush2... errr... apakah??? Ada jer orang di rumah... Hurmm... 

Suruh datang ambik kat centre PosLaju kat Glenmarie, Shah Alam... Time waktu bekerja pulak tu... Sabtu minggu pertama tutup, Ahad tutup... memang tak dapeklah nak gi... Makanya semalam telefon call centre PosLaju dan mintak mereka lakukan penyerahan kali kedua. Hurmm... Rabu depan dijangka sampai uolss... Ha kali ni nanti iolss suruh Ash yang sambut... muahahaha... tak derlah gurau2 jer...

Macam tak masuk akal pulak yang barang tak dapat diserahkan... Hurmmm... tak apalah, kita tunggu jer next Wednesday... kalau tak dah boleh guna dah untuk berjimba long weekend ni... ha ha ha.... apakah??? Serasa iolss dah tau dah apa yang sampai tu... sebab kalau mengikut deal dengan pihak yang berkenaan memang sepatutnya sampai minggu ni... Yang pasti for sure iolss tak ada beli apa2 secara online giteww... ha ha ha....

*Sedari semalam line Celcom semput.. entah kenapa ntah... Apa pun tak boleh.... phewww....

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Kau Pergi Tanpa Menyapa Aku & Meninggalkan Pesan..., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Saturday, October 4, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

13 comments:

  1. Hehehe nnt show la kat sini. Apa dalam sampul tu ^^ (eh kepochi lebih pulop)

    ReplyDelete
  2. Tajuk tak menahan....pos laju dah bz ler nie ....akak pun pernah kena gak...tu pasal guna address opis jer...

    ReplyDelete
  3. Poslaju kat Shah Alam selalu macam ni sis, I masa duduk seksyen 7 kena banyak kali. punyalah i menunggu satu hari duduk rumah, tak pakai headphone, tak bukak tv kuat2, sekali keluar rumah tgk dah ada notis macam ni. sakit hati taktau nak kata apa. Poslaju sekarang makin teruk servis. My parcel siap kena gunting habis and barang kena curi.

    Mieza | Mieza Everdeen's

    ReplyDelete
  4. mungkin posmen tu ingat takda orang kot kat rumah..huhu

    ReplyDelete
  5. mayb dia ade buat smua tu,tp org dlm uma je xperasan or dgr kot..
    think positive...tau.. ^_^

    *maybe dia sakit tekak keeeee....heeee

    ReplyDelete
  6. Aik...bleh plak mcm tu...selalunya bukan ke diorg hon mcm nk pecah rumah....

    ReplyDelete
  7. ok lg tu ada service penghantaran pos kat umah. kat sini xde. al maklum la, jauh dari bandar. segan diorg nak dtg sini. penat membonceng bawak barang. haha

    kat sini kalau pos sampai ambik masa 2 minggu baru brg tu sampai ke tangan.

    tetibe rasa stress duk kat pedalaman. huhu

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum dan singgah sini Farah...tmpat Diana sama dengan dik Yumida...kat pedalaman juga...tak penah posman datang bawa barang......hehe

    ReplyDelete
  9. Erm.. Adk sy pn kna cmtu jgk.. Last2 kna la ambik kt poslju..

    ReplyDelete
  10. kdg2 dorg amek jalan mudah je kak farah
    kite ade kat rumah pon tinggalkan nota tu je
    cissss

    ReplyDelete
  11. Ha..a.. Line smput sungguh mlm tu..

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia