Home » , , , , , , » Iklan Yang Paling Menarik Perhatian...

Iklan Yang Paling Menarik Perhatian...

Dah beberapa malam ni memang terkandas ajer nak buat kerja. Agaknya memang tahap exhausted sangat dah ni... Hu hu hu... exhausted macam2 uolss... physically and psychologically namanya... Now rasa macam rushing sana sini sinun sangat... Huwaaa I need a break, I need a long holiday and escape to somewhere... Alangkah indahnya kalau dapat... ahakss giteww kann???

Huyooo, so the membebel my mukadimah... walhal nak cepat bersiap ke office ni... Muahahaha... 

Budak2 kecik memang gemar sgt dengan iklan kann??? One of the facts... might be... might be ok??? Sebab iolss pun tak berapa nak pasti... might be disebabkan graphics yang full of colours... Ash salah seorang yang tergolong dalam orang2 yang minat sangat tengok iklan... Buat masa sekarang ada satu iklan yang paling menarik perhatian dia... Nak tau iklan apa??? Jeng jeng jeng... 


Terlalu suka sangat dia dengan iklan ni uolss... Buat apa pun boleh berhenti kejap dan full concentration on the adverts... Ha ha ha... Mulaw kita perhati, esok kita buat yer gitew kaedahnya???

*Seronok benar gamaknya tengok budak2 tu bercakap "aaaaaaaaa...." lama2 depan kipas... muahaha....

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Iklan Yang Paling Menarik Perhatian..., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Friday, October 3, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

12 comments:

  1. ash, ash..kecik tu dah tau minat ngn iklan yea.

    ReplyDelete
  2. betul laaaa!! anak nad pun lagi suka tengok iklan dr tgk rancangan tv... haha

    ReplyDelete
  3. hehehe..budak2 mmg suka tgk iklan, gitu la kuasa iklan kan.. zayyan pun sama jugak. nak2 kalau tgk iklan bananana tu..then pantang dengar lagu, azan or org mengaji, sure mulut dia terkumat kamit baca ntah ape2 sambil joget2kan badan..

    ReplyDelete
  4. bisa-bisa jadi korban iklan nih hahahaha

    ReplyDelete
  5. masa kecik dulu saya pun selalu buat gitu/.sebut "Aaaaaa..."depan kipas..heehh

    ReplyDelete
  6. ija dulu pun pernah buat cam tu..hihihi..rasa best sangat..

    ReplyDelete
  7. kecik2 dulu suka cakap depan kipas..haha

    ReplyDelete
  8. seronok kot dia tengok iklan ni..tengok gaya budak comel tu menjerit aaaaaaaa

    ReplyDelete
  9. bukan kanak2 je... bini orang macam iolssss ni pun bila dah tensi mulaalah duduk depan kipas, jerit, melalak pepuasss.... huahua

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia