Home » , , , , , , , » Bubblynotes.Com Top Commentators: Sept 2014

Bubblynotes.Com Top Commentators: Sept 2014

Source Extracted from Google
Rutin kebiasaan di setiap bulan uolss... Entri yang mesti diselitkan di awal permulaan bulan giteww katanya... Alhamdulillah, dah masuk Oktober dah kann??? Tak lama lagi November!!! Uweeee.... Excited nak tunggu November uolss... Dalam banyak2 tahun...November tahun lepas dan November tahun ni adalah yang paling bermakna...Dan In Shaa Allah untuk November2 yang akan datang jugak... Ok..stoppp...sebelum merapu meraban terlebih had...Muahahahaha.... 

Bulan September 2014, iolss akui iolss agak kurang tempah tiket flight melawat2 kawasan uolss... Asyiknya flight delay jer... Yang sempatnya fly dekat2 jer uolss... Tu pun tiket pergi balik dalam sehari...Ha ha ha... Tapi oklah tu kann??? I still make it untuk melawat uolss... Kenapa??? Banyak benda sangat yang nak kena attend dan berlaku di bulan September 2014 ni... Apakah ia??? Tak perlulah iolss nyatakan terlalu details ye tak??? 

Tapi, walaupun iolss cuma sempat singgah sekejap2... iolss tetap berterima kasih kepada uolss2 yang terus sudi meninggalkan sepatah dua perkataan di Bubblynotes.Com, jenguk Bubblynotes.Com, baca Bubblynotes.Com...diharapkan agar segala kekurangan selama iolss berblog dan selama bulan September yang mana iolss paling jarang tempah ticket flight untuk mendarat di blog2 uolss... uolss maafkan dan jangan kecik hati ok??? In Shaa Allah, October 2014 I will be back in action uolss.... 

Bagi bulan September 2014, antara 10 pembaca Bubblynotes.Com yang paling kerap meninggalkan sepatah 2 kata di Bubblynotes.Com adalah.... 

  • Azhafizah Md Nor (73)
  • suhailah hamid (60)
  • Nadia Johari (40)
  • TunSha Ayunie (38)
  • siti zawiah (32)
  • Nurzakiah Hanum (30)
  • Siti Rohaida Yusof (30)
  • Asha Lya (29)
  • Kathy R'bain (29)
  • Amanda Suria (20) 

  • Iolss memang perasan dan sentiasa perasan semua yang rajin meninggalkan sepatah 2 kata di Bubblynotes.Com...sama ada yang tersenarai atau tidak...Ha ha ha...jaga2 iolss memerhati uolss...giteww... Tak adalah crap.... Of course iolss perasan uolss semua... Sama ada tersenarai atau tidak... Iolss tetap berterima kasih kepada uolss semua... Heartz uolss deep2 tau... Ihikss...Sungguh uollss.... ikhlas dari hati... 

    Tahniah kepada yang telah tersenarai dan terima kasih kepada semua... semoga kita semua terus berblog secara sihat dan support di antara satu sama lain. 

    Dapatkan Artikel terbaru dari Situs ini melalui e-mail Anda.

    Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

    Artikel Bubblynotes.Com Top Commentators: Sept 2014, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Wednesday, October 1, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

    19 comments:

    1. Tahniah semua..terima kasih sudi singgah juga kak farah :)

      ReplyDelete
    2. HUA..HUA...FLIGHT AKAK DELAYED.....

      ReplyDelete
    3. Tahniah bebeh and all the commentators! ^^

      ReplyDelete
    4. tahniah buat semua yg tersenarai..rajin diorg bw ye..sue jugak yg jarang2 dpt bw n berblogging..huhu

      ReplyDelete
    5. good gurl guys...clap ur hand..iman pon mcm nk tersenarai dlm kak farah nya tapi ada harapan ke?otai2 belaka smua nya =)

      ReplyDelete
    6. Tahniah semua :) tq farah sudi melawat blog picisan sue^^

      ReplyDelete
    7. wow terbaiklah dorang ni kan kan kan tahniah utk dorang hehe

      ReplyDelete
    8. Tahniah semua... Alhamdulillah...

      ReplyDelete
    9. Alhamdulillah.... tahniah semua..... hihi

      ReplyDelete
    10. Tahniah semua.. Mmg lama x jngah sini..

      ReplyDelete

    DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

    Shoplinks Asia

    iWON.MY