Home » , , , , , , , , , , » #babyootd | Dia Pilih Sendiri...

#babyootd | Dia Pilih Sendiri...


Kita sibuk pilih baju, dia pun sibuk pilih baju jugak... Macam faham-faham ajer tau... Ahaksss... Kebetulan baju dia bergantungan di dalam almari Mummy dia... makanya, dia pun samalah naik nak pilih baju sendiri. Bukan nak ke mana sangat pun... Pergi kenduri kahwin jer pun... Ha ha ha... 

Ingatkan Mummy jer yang ada #ootd tapi Ash pun nak #babyootd jugak? Ha ha ha... layankan ajerlah... 

Untuk hari ni Ash melaram baju pilihan dia sendiri... checked shirt dari Gingersnaps, quarter length jeans dari Baby Guess, jam tangan Spongebob dia, stokin 2 helai RM 10 hinggit dari TESCO dan kasut hitam belang perak dari Baby Kiko. Oklah tu kan? Campur sana sikit, sini sikit... kombinasi jenama dan bukan berjenama... Ha ha ha... Janji diva ... ha ha ha, lelaki mana ada diva... janji stylo, masculine and metrosexual... Dush dush... Mummy over sangat tau... 

Sengih jer dan seronoklah tu, dapat pakai ikut kehendak dia tu... Ini baru 11 bulan... kalau dah dapat kaki, pandai pilih baju sendiri masa shopping entah apa lagilah yang dia pilih... Ihiksss... macam bahaya jer bawak pergi pusat membeli belah ni gayanya Ash ni? La la la la... 

Inilah dia rupa si pipi labuh yang nak menginjak beralih bulan ke 11 bulan esok ni... Makin hari makin banyak pulak akal dia dengan macam-macam perkara... Ha ha ha... Tak kisahlah, janji dia gembira dan sihat...

Dapatkan Artikel terbaru dari Situs ini melalui e-mail Anda.

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel #babyootd | Dia Pilih Sendiri..., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Saturday, October 25, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

11 comments:

  1. wahhhh Ash dah pandai melaram... muka tu dah comey ala gegirl gitu... kompem maskulin bila besar nanti.... tak sabarrrr iolsss...... gagagaggaa

    ReplyDelete
  2. alah.. budak comel pakai apa2 pun comel..haha..
    ank sapa lah..

    ReplyDelete
  3. Pandai Ash pilih baju. Comel..nk p mana ni Ash?

    ReplyDelete
  4. BIASALAH AKAK. KANAK2 NAK MEMBESAR

    http://jmbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Dah pndai bedressing dah ash..habisla mummy lps ni hihihi

    ReplyDelete
  6. lepas ni boleh ikut jejak abang Danish.. pakaian pun nak pilih sendiri kalau pergi shopping.. ehehehe

    ReplyDelete
  7. Stand by mummy ye..silap2 mummy punya pun ash yang pilihkan..wah..

    ReplyDelete
  8. Abg Syahmi dah 7 thn pun manja sgt Minta aunty yg siapkn semua ash...ash ni bijak sgt pandai pilih sendiri.

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia

iWON.MY